Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

Напишіть, будь-ласка, як звати вашого тренера, якщо маєте контакти також буду вдячна і зорієнтуйте по цінах на індивідуальні заняття. Дякую

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Минулого тижня вперше Максимко був на плаванні в Софії. Чоловік його водив і сидів дивився з другого поверху. Вражень море в обох. Каже чоловік, що тренер взяла Максимка в оборот з перших секунд, навантаження було конкретне. Як потім пояснила мусила подивитись на що дитина здатна. Як виявилось здатний огого, виконував усі завдання з задоволенням і захопленням. Займаються один на один. Максимко весь час в воді, час від часу гріється в джакузі. Всюди євроремонт, умови супер. Поки будемо ходити один раз на тиждень, так порадила тренер, далі буде видно. Вдома після заняття Максимко наївся і вирубився на ліжку за 2 хвилини)))
    Завтра йдем на друге заняття.

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дівчатка куди можна поводити дівчинку нашого віку на заняття в районі Сихова?
    Ми ходимо в Бджілку, але малій насправді там стає вж не цікаво, переросла той рівень, вона б вже буквочки, кольори, циферки вчила, шось танцювала...
    Може хто ходить в бейбі-клуб? чим там займаються з дітками?

4. Fast

Fast Well-Known Member

І мене. Дякую

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Може, хтось знає, чи є у Львові щось типу гуртка чи спільноти велолюбителів/велоспорту чи чогось такого, пов"язаного з велосипедами, для дітей? Дуже-дуже треба)

6. Loyal

Loyal Well-Known Member

Є велогурток! З 10 років починаючи, а от де... Пошукайте довідник спорту, там було. Або просто заїхати на велотрек СКА. Бо де як не там.
    Як знайду довідник, то пошукаю, мені власне з гуртку давали контакти

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

хтось чув про розвивальну студію "навчабава"?

8. cherri

cherri New Member

Чи є тут матусі діток, котрі займаються верховою їздою, цікавлять заняття на СКА ??

9. veronka

veronka зла друзя

там кожне заняття платне, було колись чи не по 30грн

10. osenlar

osenlar New Member

Дівчата,таке проханнячко-може хтось хоче водити дитину 6-8р. на образотворче на Коперніка в Палац мистецтв - студія fora,бо нам не вистячає 2 діток,щоб відкрити молодшу групу.Зараз воджу доцю зі старшими,але дуже задоволна викладачкою-професійна художниця-Орися Онищак з індивідуальним підходом до кожної дитини.Доня дуже задоволена.Заняття по середах ввечері коштує 100гр/міс.Тому хто хоче приєднатись ТЕРМІНОВО передзвоніть-зайдіть на їх сайт,там телефон і все інше.

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

хтось чув про розвивальну студію "навчабава"?
    Зараз в них у Львові лише дитяча кухня-в кав'ярні Леваковського навпроти Катедри по суботах - заняття 1-1,5 год. ціна 85 гр.Ми були там раз доні дуже сподобалось.А решта гуртків у них в Стрию.

11. galinkalo

galinkalo New Member

потребую поради, може хтось знає гарний заклад раннього розвитку в районі кінцевої двійки (початок пасічної), бо ми живемо на Тракті і до більшості дуже важко добиратись

12. TATA

TATA Well-Known Member

Ми ходимо на мініфутбол на Пулюя,20 Технологічний коледж. (бічна Наукової). Малому дуже подобається. Приєднуйтесь, а то нас наразі малувато. Зараз ходять хлопчики 1-3 класів.

13. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

який час тренувань та умови?

14. TATA

TATA Well-Known Member

Ну так, найголовніше забула)
    Заняття середа, п`ятниця на 16.30. Зал звичайний, але досить непоганий.Вартість 100грн/міс.

15. magic

magic Well-Known Member

дівчатка, може порадите якійсь гурток з творчої майстерності? малому 4 роки. він зараз дуже полюбляє клеяти, вирізати, ліпити)) бажано не дальше центру..

16. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчатка, може хтось знає чи є у Львові астрономічний гкрток чи щось подібне? Мала просто марить тим.

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

Хтось може має тел тренера з плавання з 85 школи? Бо ми в аквапарк відходили своє, а продовжувати в старшій групі вже хочу в школі. В аквапарку і дорого порівняно 450 грн, то вже краще на індивідуальні віддавати, а там в групі 10 дітей. Хочу, щоб звикав до школи, нам і так туди ходити.
    Короч написала багато, а суть - телефон ))))

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

І ще про тренера, чи хтось ходить до нього індивідуально? Бо тренери з аквапарку дуже жаліються, шо в школі погано вчать, доводиться переучувати

19. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Телефону,на жаль, не маємо, але ходимо до Олексія Андрійовича - і я, і мала дуже задоволені. На одному тренуванні я була присутня - сподобався підхід і те, що тренер показує як правильно виконувати ті чи інші рухи.
    Ходимо 2 рази на тиждень, оплата 250грн.

тренер - професійний плавець,чемпіон з плавання якогось року (не памятаю точно якого).

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"