Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

Колись ходила з донечкою на тренування.
    Що не сподобалось - в тому ж залі, що займаються дітки, є куток, де відбуваються силові тренування атлетів. Це було рік назад, можливо щось змінилось. Навіть на першому тренуванні мені не дозволили бути присутній. У тренера жорсткий підхід до дітей. Оскільки, не мала цілі ліпити з дитини гімнастку, а шукала щось для виходу енергії, то мені цей спортивний клуб не підійшов. Але спілкувалась з однією мамою, яка була дуже задоволена тренуваннями і результатами своєї дитини.
    Ми обрали для себе гімнастику на Кн. Ольги. Заняття 3 р в тиждень по півтори години, тренером я задоволена, як відбувається заняття - бачила. Так, умови там не елітні, але моя дитина, наразі, не хворіє (ттт), приходить задоволена і набігана. Ми ще й підпадаємо по віку під державну програму - тож тренування безкоштовні.

2. jozya

jozya Member

Підкажіть де саме на Княгині Ольги і який вік Вашої дитини?

Останнє редагування: 12 Листопад 2013
  3. Soleil

Soleil New Member

А на котру годину там заняття і кі критерії відбору?

4. veronka

veronka зла друзя

а на котру годину?

5. Provizor

вул. Княгині Ольги 3а (орієнтир маг. "Рукавичка" і офіс "Карпатбуд"), дитині буде 5, набір в групи з 4р.
    Там багато різних тренерів, відповідно в кожного свій графік тренувань. Ми тренуємось в Ірини Анатоліївни, заняття пн, ср, пт о 17.30. Щодо критеріїв не скажу, то вже від тренера залежить.

6. Soleil

Soleil New Member

А скільки часу триває занття? І чи беруть дітей, яким ще немає чотирьох років?

7. veronka

veronka зла друзя

дівчатка, хтось може дати відгук про тренерів з художньої гімнастики на СКА (вул.Ветеранів)?
    А ще - може підкажете гуртки в районі церкви Анни?

8. Provizor

Заняття триває 1.5 години в нашого тренера. Можуть взяти, якщо дитина здібна і готова психологічно.

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

А де саме знаходиться екол. центр? І які там умови відвідування? Можна ще записуватися?

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тренер дивиться на фізичні дані дитини+ пробує на розтяжку.

11. Diana

Diana мрійниця

є на кубанській та на вул. І.Франка (біля загсу). ми ходимо в обласний на кубанській середа-пятниця з 16-19 год. можна менше часу. ще є у суботу, але у нас гімнастика. У неті пошукайте, має бути розклад, у групі дітей не багато, тому думаю проблем із записом бути не мало б

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Записуватися в гуртки можна протягом навчального року.
    Телефон: 276-14-19

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А які саме заняття на Кубанській?

13. Натуля

Натуля Well-Known Member

Сьогодні мій Антошик ходив на пробне заняття у Винахідник. Ура! Зацікавився! Я була трошки на початку заняття - то його хід мені сподобався. Тема заняття - підйомний кран. Показали на картинці, розповіли будову кранів. Потім роздали детальки для роботи і інструкції з картинками. То малий трохи розгубився, сказав, що він не знає як складати і вчителька взялася пояснювати. А ми з меншим пішли кататись на ескалаторі))) Антон вийшов дуже задоволений і дуже хоче піти ще.

14. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

Не можу дати детального відгуку, бо ходимо туди лише жовтень-листопад. У зал батькам заходити заборонено. Трохи спілкувалася з дівчатками і мамами у коридорі, то всі в захоплені. На диво.
    Сама бачила чотирьох молоденьких тренерок, усі дуже приємні. Настя займалася місяць в Ольги Ігорівни. Була дуже задоволена, підхід гарний, спокійна, пояснює чітко. Але в неї групи трохи переповнені (до 30 дівчат у вечірній час). Зараз перейшли до іншої тренерки Тетяни Ігорівни (бо старший ще там на карате ходить і мені треба було їх двох "синхронізувати в часі"). Звикаємо, але теж гарно займається, судячи з того, що мала розповідає і показує.
    Група ще набирається на вт., чт.,сб, на 14 і на 15год. Початківці займаються 1год. в малому залі (що мені більше подобається, бо у великому спортзалі крім гімнастики ще купа інших тренувань, але то суб’єктивна моя думка).

15. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

А ми ходимо на заняття в Мацьопу в групу топтасики, 1-2 рочки, дуже задоволені, заняття просто супер, ми малювати пальчиком навчилися і багато чого навчилися за ці 3 заняття і танцюємо і липимо і експеременти проводимо (з водою, вітром і казали що будем, ще з вогнем і землею) чекаю не дочекаюся нового заняття. На занятті мама з дитиною 1 годину, група не більше 6 дітей, зараз ходить 4 дитини. Заняття на 18:00 тому нам якраз підходить, після сну, бадьорі ідемо гратися.

16. Ная

Ная Well-Known Member

Нам треба купити форму на карате. Може хтось з досвідом порадити де краще і яку краще купувати ? бо ціна і якість різні є...
    Вже більше місця ходимо на карате в "юніон", Софія дуже задоволена, стала більш впевнено в собі, зібраною і завжди точно знає коли в них наступне заняття (день тижня і годину), чого ніколи не знає про інші заняття :)

17. veronka

veronka зла друзя

уууупс, не підкажете, може там є вечірні заняття - на 18 або пізніше? серед дня з роботи не випустять((

18. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Мій син (майже 9 років) теж ходить вже другий рак на Винахідник - ми вже на курсі Наука та Технологія -1 рівень. Так малому дуже подобається - він завжди цікавиться як працює якийсь прилад, які сили при цьому використовуються, що з ним можна ще зробити. Тому він викладачів "напрягає" на повну:girl_haha:
    Теми цікаві, викладачі, а вони вже змінювалися, дуже уважні, гарно і доступно пояснюють - так, що дитині знову хочеться прийти.

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

І ще поділюся враженнями за Софію. Ходить туди моя дитина з 5 років, тобто 3.5 років вже. Займаємся в групі Дельфіни з тренером Марією. Почали з індивідуальних занять. Після першого заняття він вже лежав в "зірочці" на спині та животі. Після другого заняття сам проплив 2 метри. Ну має вона якийсь підхід до дітей. Зовсім не боїться води. Потім ми з її групою літом їздили в Болгарію - діти там займалися кожного дня по 2 год в басейні і заодно я з ними :), а ще тренер кожного дня вчила їх техніки безпеки на морі. Тобто вчила правильно плавати на великих хвилях, якщо бути точним ниряти під хвилю, а також рятувати ближнього на морі з хвилями.Страшно було дивитися нам батькам на такі тренування - хвилі тоді дійсно були великі- штормило, батьки в рядочок на березі стоять, діти в морі, ниряють під хвилі, а ми-батьки рахуєм голови, які винирнули. Страшно, але я розумію, що така школа зайвою ніколи не буде. Я тепер впевнена, що він собі дасть раду на хвилях. Плаває тепер краще і витриваліше за мене. Тренер ще минулого року казала, що пора переходити сину в більший басейн - вона також викладає в Аквапарку, але мені і возити малого дуууже далеко, та й не подобається мені аквапарк. не затишно. В Софії стопроцентно добре починати вчитися. В центрі чисто, в роздягалках тепло, в дні групових занять температура води на кілька градусів тепліша. коли тренер бачить. що хтось з дітей дуже замерз, то відправляє погрітися в джакузі, який стоїть біля басейну. А коли вже навчився плавати - то дійсно місця малувато (басейн 12 м) - то мій малий останній раз проплив за півгодини 77 басейнів без зупину - звучить голосно -просто малий басейн:)

19. veronka

veronka зла друзя

були сьогодні на пробному занятті у Тетяни Ігорівни (єдине, що не сподобалось - не пустили подивитися! все ж цікаво що саме роблять малявки на початках). У групі, яка має тренування на 19 таки місць нема, принаймі, я не бачу користі у тренуванні у перепоненій групі. Тепер треба домовитися на роботі щоб хоч раз на тиждень випускали малу завести на 15 на тренування

20. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

На жаль, ніде не дозволяють дивится, бо по-перше, дітки відволікаються на мам, які постійно кажуть "не так робиш", "не туди", "моя молодець" і т.д., по-друге, не кожна мама витримає, як дівчатко плаче під час розтяжки. Тренування "Галичанки" раніше проходили в залі, відгородженої фіраночкою від глядацької зали, то ми дивилися ;)