Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

кажіть коли, ми приєднаємося:)

2. HalinkaH

HalinkaH New Member

підкажіть де є розвиваючі гуртки у Сихові для дітей 2-3 років?

3. solodko

solodko New Member

питання до жителів Рясне 1 і Рясне 2: підкажіть будь ласка чи є в тих краях якісь гуртки чи танці, будь-що чим можна зайняти дитину. Дякую

4. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Підкажіть чи є якісь математичні гуртки для першокласників у Франківському районі.
    Цікавлять також гуртки шахів. Може хтось знає які гуртки є у 5-тій школя. Буду дуже вдячна.

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Порадьте щось спортивне чи танцювальне для хлопчика 5 років. центр-Чорновола, бажано після 17 год
    Ми теж пробуємо ходити в Винахідник. Малий просто фанат Лего. Поки негативного нічого не бачила, складає сам. Хоча для школярів там програма набагато цікавіша, але ми ще не доросли.

6. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А можете щось конкретно (де і коли заняття, вартість). Може маєте туди номер тел.

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Чорновола 67Г, торгово-офісний центр "ІнтерСіті, ось силка http://vynahidnyk.org/

8. Buriko

Buriko Well-Known Member

А яка точна адреса Школи Монтессорі, підкажіть, будь-ласка.

9. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Дівчата, чи хтось водить маля в Моторну бджілку в Інтерсіті на Сихові? Цікавить вік від двох років. Поділіться враженнями. І чи є щось такого плану в районі Наукова?

10. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ми туди ходили з 11 міс. три місяця, потім в півтора року, спробували з вересня знов піти, а дитині вже не цікаво, бо все те саме і те саме... здороваються, розминаються, співають, малюють, танцюють-співають, ліплять пластиліном, бавляться(але пісеньки дуже рідко змінюються)
    але це суто моє ІМХО.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Цікавлять мене підготовчі гуртки до школи(не обов'язково це мають бути при школі). Ми ходимо в один, але я хотіла б щось сильніше. Вік від 5 років. Район Залізничний, Центр.

12. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Ми ходимо в Горішок. Вони є в центрі (школа 62 на Театральній)Правда набір там з 1-го вересня.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

усі сильні підготовчі школи починають працювати з вересня. Тому групи вже давно займаються. Це рекомендований тут "Горішок", а також "Калинка" ( р-н Виговського-Кульпарківської)

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я хочу з вересня, доходим тут, а потім хочу щось сильніше. Дякую, дівчатка. Почитаю відгуки. А про Світанок хтось чув щось?

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у нас двоюрідна сестричка закінчує цю початкову школу. Там підготовчих курсів немає- є лише в травні одне-два адаптаційних заняття. Як початкова школа- може бути (якщо підходити без особливих вимог). Але другу свою дитину батьки у неї цьогоріч вже не хочуть віддавати.

16. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Поможіть,я вже втомилась шукати,малому 4.5роки він хоче гімнастику або аеробіку( таки пристав-хочу)куди дати в шевченківському рн щоб не далеко їздити,мо хто зна,підкажіть!?!!!

17. manka

manka Member

Є в Еколенді

18. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я дзвонила минулого тижня в школу Монтесорі. У них якісь проблеми з опаленням. Як полагодять, планують проводити збори для батьків. Мені попередньо подзвонять. Я тут відпишусь.

19. oksibly

oksibly New Member

Вчора ходили на перше занняття бальних танців "Едельвейс" на Сихові в Інтерсіті. Враження склалося позитивне, тому плануємо ходити надалі, але партнера ми не маємо. В групі дівчатка танцюють в парі. Заняття проводиться вівторок та четвер 16.00. Оплата 160 грн./міс. (можна за 1 заняття 35 грн.) Тренер порекомендував заохотити та привести своїх партнерів, тому прохання до мамів, які живуть на Сихові та мають хлопчиків 5-7 років (нам 5,4р.), для формування постави та вміння гарно танцювати - зголошуйтесь. Пишіть в ПП. :girl_yes2:
    P.S. Бальні танці: вальс, віденський вальс, фокстрот, квікстеп, танго, самба, румба, ча-ча-ча, пасодобль, джайв.

20. veronka

veronka зла друзя

є на СКА (вул.Генерала Грекова), але там, здається, заняття на 11 ранку. Я теж шукаю, але щоб тренування були після 18. Може хтось знає?