Відповідь: Гуртки для дітей розповідаю. На самому занятті у Насті, я не була, але що мені зразу не сподобалось, що занеття було за компютерами, діти нічого не складали. Якщо у вас хлопчик, можливо йому буде цікавіше. Насті не сподобалось, вона не буде ходити. Але варто спробувати, можливо вашій дитині буде цікаво, адже діти усі різні і вподобання різні. В Дмитриковій групі діти складають різні іграшки і коли я питала чи ти сам зробив, то відповідав, що так. я навіть подумати не могла, що "викладач" складає лего сам, а дитина подає деталі. а як саме ви про це дізнались?
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата, порадьте куди можна вибратись з дитиною 1.5 роки? Думаю можливо є щось типу baby club, але в районі Городоцької (Епіцентр, Мотозавод, Скриня) або як варіант Городоку?
Відповідь: Гуртки для дітей Напишу свій відгук про Розумничку. Ходимо двічі на тиждень, по 2,5 години. Група Крихітки. Все подобається, крім поверху розташування, тобто на Туган-Барановського на 4й поверх випхатися зимою з Софію за руку і Мартою на руках то жесть (бо то ж старі будинки і там високі поверхи). Мали вже перше свято, дуже було гарно. Педагоги дуже уважні і привітні до діток. Також ходимо в Калякі-Малякі двічі на тиждень по півтора години. Дитина дуже тішиться і не хоче звідти йти. Педагог Мар'яна - про неї Софія згадує цілу суботу після заняття. Умови дуже приємні, там хочеться ходити. Наразі ще записались в театральний гурток, в приміщенні школи Монтесорі. Якщо набереться група бажаючих, будемо після Різдва ходити. Отака в Софії програма на тиждень
Відповідь: Гуртки для дітей А ми вже місяць ходимо на бальні танці в "Естет" (Наукова-Кульпарківська). Заняття двічі на тиждень,хв 40. Соломії дуже подобається. Вона ще з літа просила записати її на танці (після перших двох весіль в її житті), а ми тільки недавно почали відвідувати. Ми б ще теж хотіли в театральний гурток,але наразі ми неавтомобільні. Так що вибираємо все в межах пішої ходьби, щоб дитину громадським транспортом не тарабанити. Доречі, я Богданці казала, почали ми англійською з вересня займатися по книгах Британс.консульства, то результати суперові як на домашні умови занять. Радимо
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата, хтось водить діток в школу танцю "Едельвейс".ю що на Південному? Там беруть діток з 3р. А можливо ви знаєте, щось такого типу в районі Левандівки?
Відповідь: Гуртки для дітей Моєму Ромчику зараз майже 2 рочки (1.10), хочу записати його на плавання! дівчата, що ви про це думаєте і чи знаєте де є басейни в Залізничному р-ні?! )
Відповідь: Гуртки для дітей дівчата, десь по вул антоновича, недалеко від роксу є чи то приватна школа-садок, чи якийсь гурток( займаються і читанням і рахуванням, і англійською). кажуть , що супер-пупер популярний і дуже важко туди потрапити. може хтось чув , що то за звір?
Відповідь: Гуртки для дітей Не знаю чи то то, але то в тому ж таки роксі є такий гурток. Заходите і прямо на "вахті" запитайтеся. Я з малою туди на танці пішла (раз), але вахтер, все розказала, що в них і до чого. Тільки то здається з 3,5 - 4 років. А на рахунок важко потрапити - то не знаю... Якраз виклач підійшла в той момент коли я це все розпитувала і сказала, що ми трохи замалі, але Мійка тутже розказала, що вона велика і знає букви і цифри і англійську уже вчить - то нам сказали спробувати, але години ну зовсім нам не підходили. То альбо в садочок нам ходити, альбо тути. Ходим в садок.
Відповідь: Гуртки для дітей дівчата, може хтось знає де є математичні гуртки. Старша донька (6 років) кинулась в математику, вже вивчила таличку множення, ділить, робить програму 4 класу. Зараз відволікли її шашками, на черзі шахи, але це не на довго. Вчителі просять заняти чимось дитину, бо вона вже їх забодала своїми "Давайте я краще Вам помножу 13 на 4".
Відповідь: Гуртки для дітей донька навчається у 52 математичній школі ( Лобачевського)? Якщо вона так любить математику, можна думати про додаткові індивідуальні заняття з вчителем. Там, в принципі, непоганий викладацький склад.І якщо до 7 класу її любов до математики не пройде- віддати у фіз-мат. ліцей
Відповідь: Гуртки для дітей ні, ми віддали її в англійську школу (мову вона вчить з 4 років), хоча вдома всі математики-фізики. Я думала, що при школах є фізичні і математичні гуртки (колись були), а зараз нічого не можемо знайти. Зараз справляємось своїми силами, але я вже просто не знаю, що їй запропонувати вчити хіба йти на випередження шкільної програми. Буду пробувати зацівити її ще основами фізики, такі гуртки я знайшла. А взагалі вона мріє стати лікарем, а математику сприймає як хобі ---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ---------- ні, ми віддали її в англійську школу (мову вона вчить з 4 років), хоча вдома всі математики-фізики. Я думала, що при школах є фізичні і математичні гуртки (колись були), а зараз нічого не можемо знайти. Зараз справляємось своїми силами, але я вже просто не знаю, що їй запропонувати вчити хіба йти на випередження шкільної програми. Буду пробувати зацівити її ще основами фізики, такі гуртки я знайшла. А взагалі вона мріє стати лікарем, а математику сприймає як хобі
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата, підкажіть, що є цікавого для дитини 2.6р в р-ні левандівка або мотозавод? ---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ---------- Львівська Школа Монтессорі - яка вартість навчання? які відгуки?
Відповідь: Гуртки для дітей А можна конкретніше - що роблять, як проводиться заняття, які вихователі/викладачі, умови?
Відповідь: Гуртки для дітей Нажаль сама наразі ще не була, тому переповідати чужі враження - буде повна каша і мінімум конкретики. Як тільки побуваю - поділюсь враженнями.
Відповідь: Гуртки для дітей зараз активна реклама "кадриків" . там і англійська, і співи, і хореографія, і акторська майстерність... може хтось водить діток-напишіть відгуки
Відповідь: Гуртки для дітей Живу зовсім поруч. Багато раз біля них проходила і навіть не знала про їх існування . А нам це так потрібно. Після свят підемо на розвідку.