Відповідь: Гуртки для дітей не підкажете, де краще піти на плавання хлопчику 11 років. Ми живемо у центрі. Щоб була оптимальна ціна і якість
Відповідь: Гуртки для дітей Будинок Вчителя знаходиться за адресою Коперніка, 42. Конт. тел. 2720585, 2720595
Відповідь: Гуртки для дітей Ідемо завтра в АМЕС - школу англійської з Дорком 5,5. Заняття у 52гій школі на Гоголя. Але вони проводять у різних. Подивимося...
Відповідь: Гуртки для дітей Ми теж почали вересень дуже активно - пішли на пробні заняття, всюди сподобалось, поки що будемо ходити: - бальні танці в "Рондо" на Лемківській - чудові викладачі, гарно розповідають про танці, як правильно і гарно ходити-стояти-рухатись, чому це важливо, батьки на перших заняттях сиділи і споглядали, дітки 4-6років, переважно дівчатка((((, під дуже приємні музичні композиції, 110грн на місяць, двічі на тиждень на 18:00 - в Хоткевича "Квіти України" народні танці - теж двічі на тиждень (в неділю на 10год) - багато діток, поділили на дві групи, в зал заходити не можна, але доня вдома показувала все. Навчають в ігровій формі, дитина щодня просить: "йдемо на танці". 150грн. - на Хімічній - нова навчальна студія "Домівка знань" - різноманітні заняття для діток від 3-ох р. (англійська, німецька - 20грн за заняття), майстрування (вже робили оберіг з природніх матеріалів), ліпка - 15грн., має бути малювання і співи, пластико-когнітивна гімнастика (ще не знаю, що то за звір). Англійська і майстрування нам сподобалось. Ми були в судії в неділю з 11:00 до 14:00, дітками давали перекус печиво і виноград. Тепло, світло, чисто, всі умови. Керівник студії - дуже приємна молода мама, ентузіаст і професійний педагог. Вона навчає німецької, інші заняття проводять інші викладачі, такі ж ентузіасти Планують в суботу і в неділю робити по кілька занять підряд з перепочинком, щоб і діток не перевтомити, і щоб не доводилось їх возити туди-сюди окремо на кожне заняття. Для мене новинка - це Школа Екогромадян і Єврознавців - щось нове в вихованні для нашої країни. Подивимось, що то буде. При нас була мама з двома дітками: донечка з нами займалась англійською і майструванням, в той же час мама із старшим сином років 10 додатково займались німецькою - робили домашні завдання, вчителька їм все пояснювала, розжовувала.... Коротше діток мало (по 3-4 в групі) і нам це подобається. В Хелен Дорон маса дітей, постійно хтось йде - хтось приходить, в наші 2-3 рочки було добре - бавились собі з користю. Коли ж дитина вже посерйознішала, прагне нового, тягнеться до знань, якраз потребую індивідуального підходу, розумної вчительки, що дохідливо пояснить не лише бавлячись, а трошки серйозіше. Не мусимо багато вивчити, але мусимо мати гарний старт до навчання в школі. Ще тут планують підготовку до школи, а для школярів і для дорослих іноземні мови. www.euro-domivka.org.ua - також дуже хочу віддати доню на спортивну гімнастику. Я все дитинство нею займалась і маю надзвичайно гарні спогади - дуже багато вона мені дала в житті. Наразі вагаюсь, куди ж податись -кн.Ольги чи Будівельник - хочеться якнайближче від дому, щоб не тратити час на добирання, але і щоб умови і тренер влаштовували... Наразі подивилась на художню гімнастику (як крайній випадок) - біля СКА клуб "Багіра" - гарні дівчаточка там займались, 200грн. на місяць, але зал не пристосований якийсь, незатишно, поруч дядьки в футзал грають... Також в басейні на СКА є гурток плавання для діток безкоштовний і якісь бойові мистецтва, туди ми ще не дійшли наразі.
Відповідь: Гуртки для дітей Віддали племінницю у навчальну студію при фрнді Св. Володимира. Мала в дошкільному гуртку і задоволена з тих занять виходить. Цікаво дивитися на 1,5 ріних мацьопств, які з мамами щось там ліплять і розмальовують.
Відповідь: Гуртки для дітей Звітуюсь щодо єдиноборств: на Шухевича мені сподобались обидві школи: і гун-фу, і ай-кідо. Тренера класні, програми посильні. Ми будемо ходити на ай-кідо, бо як на мене там ліпше для малечі (мати на підлозі, кувирочки ітп.)
Відповідь: Гуртки для дітей а ми пішли до "Равлика" на Погулянці, у першу групу і дуууже задоволені...за смішні гроші діти отримують цілий багаж знань...до вибору гуртка підходила дуже виважено і зупинилась на "Равлику",оскільки аналогів йому не знайшла, недивлячись на значну віддаленність від дому...за короткий термін встигла переконатись, що ті заняття мають ефект...
Відповідь: Гуртки для дітей Так, ці гуртки справді дуже хороші на Погулянці. От лиш добирання туди дуже незручне
Відповідь: Гуртки для дітей А скільки Вам років і чи важко туди попасти? Ми теж туди плануємо, але вийде нам аж з наступного вересня, бо чула, що беруть дітей лише з 3 років. Хочемо, але боюсь, що можемо не попасти...
Відповідь: Гуртки для дітей у Равлик беруть з повних 3х рочкыв. нам якраз 31 серпня виповнилось))). за 30 грн. у місяць там викладають 8 предметів, дуже якісно...моя мала після 1 заняття живопису потім весь асфальт грибочками змалювала, гарно повторює англійські слова, а ще танцюють, співають, ліплять з глини....повірте, саме в такому напрямку, ви аналогів не знайдете...а якщо ще врахувати, що вони задіяни і у суспільному сенсі, тобто у них дуже багато концертів, виступів, вистав і т. д., а не так, що діти тупо прийшли, відсиділи в класі, і пішли до дому...наших мацьоп вже пообіцяли на новорічні свята задіяти))...а в старших групах "розклад мироприємств" дуже насичений:на всі свята великі - концерти, виступи, і гаївки у шевченківському гаю, і на усіляки міські святкування залучають...так що кому не ліньки їздити, і готові до того, щоб їх дитина приймала активну участь не лише у навчальному процесі, а і у суспільному житті, то вам саме сюди...принаймні, негативного ще не від кого не чула.... ось їх сторінка, кого цікавить http://ctdug.lviv.ua/index/studija_rannogo_estetichnogo_vikhovannja_quot_ravlik_quot/0-10 а ще є окрема тема тут на форумі..наберіть в пошуці - студія равлик, вам видасть.. надалі кому що цікавить, можу писати там))...там багато інфо... записатись, здається, можна і зараз, бо у групи ходить набагато менше дітей, ніж по списку, то вони ніби добирають. але ми записувались заздалегіть..
Відповідь: Гуртки для дітей Ото біда, що нам ще не 3, рік науки випадає))). Ми хоч і маленькі, але "тямущі". Треба кудись дитину організовувати, бо кричить, що "в школу хоче", просто якийсь капець. В нас просто старший в школу пішов, і малому треба, хоча він знає, що то все серйозно, і готовий працювати)))
Відповідь: Гуртки для дітей попадате, не хвилюйтесь.....хто вас так настрашив, що туди важко потрапити??? хоча моя кума теж таку "пльотку" мені приносила, мовляв, туди дуже багато бажаючих і беруть за взятки...завідуюча там дуже порядна людина і Викладач з великої букви, доречі "заслужений України"...і вона на зборах наголошувала, що хто має підтвердження про багатодітні сім"ї, може взагалі не оплачувати навчання, а хто водить 2х дітей, то платить половину від тої, і так, мізерної суми..тому, таких, я думаю, нема і ні про які "проблеми" мови йти не може
Відповідь: Гуртки для дітей Ви спробуйте підіть на 1 заняття, якщо дитині сподобається і вона буде з задоволенням займатись, то ніхто не буде проти.
Відповідь: Гуртки для дітей Як стосовно центру Родина, що на Городоцькій, хтось із форумчан туди водить своїх діток? Цікавить чи подобається дітям відвідувати заняття, і скільки діток у групі?
Відповідь: Гуртки для дітей А ми сьогодні пішли в шоу-балет "Fiyesta", що в СШ№1. Лянці моїй сподобалось, так що будемо пробувати)
Відповідь: Гуртки для дітей Для talja: моя сусідка водить свою доньку в Центр родини, вже другий чи третій рік, каже що непогано. Щодо кількості дітей можу уточнити.