Відповідь: Гуртки для дітей Хочу малого дати на спорт якийсь, район Любінська,Південний,Виговського,Петлюри ну Антоновича, Окружна ще може є щось для хлопчиків? МАлому 4 роки і 5 місяців
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата, а хто знає де можна віддати дитину на малювання з 2-х рочків(крім БейбіКлаб)? Начиталась, що дуже корисно для загального розвитку дитини, тай малій подобається дуже.
Відповідь: Гуртки для дітей Можливо хтось має що сказати про дошкільну підготовку у "Вундеркіндику", цікавлюся для свого Данила, нам 5 років.
Відповідь: Гуртки для дітей Хто цього року вже записав дитину в аквапарк на плавання? Вам вже дзвонили, узгоджували розклад?
Відповідь: Гуртки для дітей Хто займається в гуртках Будинку дитячої та юнацької творчості на Личаківській, 99? Які там умови? Зокрема цікавить школа сучасної хореографії «Атлантік»
Відповідь: Гуртки для дітей Може хтось підкаже які є гуртки в палаці Хоткевича. хочу кудись Сашка поводити крім садочка, але не знаю куди краще. наразі цей заклад нам найзручніше щодо добирання. а ще би хотіли якусь спортивну секцію з боротьби, бо дитині нема куди подіти енегрію, а товктися любить, то нехай хоч з користь то робить.
Відповідь: Гуртки для дітей Є кілька танцювальних колективів, гурток образотворчого мистецтва, гурток народної творчості, англійська мова...
Відповідь: Гуртки для дітей Скажіть, будь-ласка, чи водить (водив) хтось дітей на плавання в "Софію", що на проспекті Шевченка? В нас проблема - в малого алергія на хлоровану воду. Чула, що там вода хороша і людей небагато. Може хтось щось підкаже...
Відповідь: Гуртки для дітей я цим питанням деякий час назад цікавилася у своєї коліжанки-тренера з плавання, яка добре знає структуру усіх львівських басейнів ( бо маємо теж таку проблему). Немає у Львові басейнів з особливою очисткою води ) сріблом чи іонізацією). В усіх застосовується одна- спец.комплексні реагенти з хлором, міддю і т.п. Єдине, що порадила- відвідувати басейни не після масового напливу людей ( наприклад, вихідні чи відразу після вихідних)- у ці дні для того, щоб привести показники безпечності до норми , додають максимальну кількість реагенту, що підвищує його вміст у воді.
Відповідь: Гуртки для дітей Ми ходили в Софію, вода там хлорована. Басейн невеликий, глибокий майже від початку. Душових кабінок всього дві, вразило те, що на фоні помпезності у всьому, ці душові надзвичайно дешеві і незручні. Все решта нормальне.Заняття з дітками дуже сподобалось.
Відповідь: Гуртки для дітей ми записались в Розумничку на Туган-Барановського і до вілтіс на бальні танці в вівторок моя малеча піде вперше танцювати ще завтра маємо пошукати чешки хтось підкаже де в районі Південного можна глянути?
Відповідь: Гуртки для дітей В Ашані бачила великий вибір. Їдем разом? Дівчатка, чи хтось водив дітей в шоу-балет "Атлантік"? Вони займаються на Личаківській в будинку школяра. Або в колектив "Ритм" в палаці естетичного виховання молоді на Петрушевича? Поділіться відгуками.
Відповідь: Гуртки для дітей Новий гурток у Львові розпочинає роботу, точно бракувало такого типу занять: 10 вересня о 17:00 Домашній дитячий театр “Золотий клуб’Ок” проводить безкоштовні пробні заняття з акторської майстерності.
Відповідь: Гуртки для дітей А ще хочу повідомити, що 6-8 вересня в Палаці мистецтв буде проводитись ярмарок дозвілля.
Відповідь: Гуртки для дітей Чи водить хтось дітей на карате в Інтерсіт( на Сихові)? Планую малого туди записати. Чи краще в 93 школу? Поділіться інформацїєю.
Відповідь: Гуртки для дітей на Сихові по вул. Антоненка-Давидовича ,6 є ДШНМ №1. Хтось туда ходив? Які враження ?
Відповідь: Гуртки для дітей Якраз хотіла про це написати. У Львові у всіх бачейнах воду хлорують, наскільки мені відомо