Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

Може, хтось порадить дитячий шаховий гурток у центрі?

2. kljysochka

kljysochka New Member

о, я знаю! шаховий клуб був на тій вулиці що і театр "ляльки і люди" (від пам"ятника Грушевському веде до князя Романа), але по другому боці.сподіваюсь і далі там є.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на вул. Фредра.

4. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хто має інформацію про школу мистецтв Оксани Бондарук на вул. Свєнціцького?

5. Neytasa

Знайшла великий теніс для дітей з 6 років! Заняття пн, ср, пт о 17 годині, вартість 300 грн/міс. Адреса- Вулецька 14, це там де ізоляторний завод. Сьогодні ідемо спробувати!

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Так само в школу мистецтв Оксани Бондарук, про яку я писала вище, можна прийти сьогодні о 15 год, або завтра на 16:30. Може хтось таки має відгуки про неї?

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я читала, що там є фотогурток. Оце би нас цікавило, та і близько водити малого.

7. Neytasa

Були ми на тенісі на вул. Вулецькій. Не погано, тренер молодий хлопець, набирає в групу навіть з 4 років, якщо дитина має таке бажання. Взимку вони займаються в залі біля мотозаводу.
    Ще дізналася про групу з 6 років на Динамо, вул. Зелена, в хорошу погоду вони на кортах в парку культури в пн. ср пт. на 17:45, в погану погоду в залі на Зеленій о 16 годині. Тренер- Аліса Вікторівна.

8. Neytasa

Поділіться будь ласка відгуками про секцію плавання для дітей в Аквапарку :girl_bye:

9. lawyer

lawyer Member

там є секція власне Аквапарку і школа плавання Д. Силантьєва. у школі Силантьєва трохи дорожче, але і в секції практично кожного місяця ціни зростають:). мій племінник (майже 7 років) ходить вже десь приблизно рік, дуже задоволений. швидко навчили плавати. спочатку плавали в дитячому басейні + в кінці заняття пускали на гірки. тепер вже плавають в дорослому басейні. тренер - дівчина, строга, племіннику вона подобається. триває заняття десь приблизно 1-1,5 год., потрібно мати шапочку, окуляри, спеціальне взуття. після заняття дитину потрібно посушити, для цього пропускають батьків. часто проводять змагання. також вже незабаром вони їдуть з плавання в Болгарію, готель непоганий, будуть там приблизно 3 тижні.
    батьки теж задоволені, бо і на воді дитина почувається впевнено і для здоров'я плавання дуже корисне.

10. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Може хто знає/чув про хороший гурток з гімнастики???

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

А хтось може поділитися відгуками про гурток з плавання для дітей у "Дельфіні" на Сихові?

12. Neverland

Neverland Well-Known Member

Хтось може порадити якісь дитячі розвивалки, гуртки для дітя 2-х років, в районі Коновальяця-Київська-Озера. Мені казала одна пані, що водила внука десь коло озер, але вона "не мєсна", і де саме сказати не може. А нам зараз ой як треба, бо дома дурію.

13. Neytasa

В цьому районі знаю Родинний Центр "Ляля До... & Ляля По...", він на вул. Кастелівка. Я там була зі старшим сином у дитячого психолога, бачила що там з малюками дуже гарно займаються :girl_wink:

14. talja

talja Member

Знайомі водять малого вже більше року, задоволені. Та є один мінус, діти змінюються, постійно приходять нові і група не дуже розвивається. Діти на різних рівнях.

15. kukusya

kukusya Well-Known Member

Ось тут знайшла всі гуртки художньої гімнастики, http://www.city-adm.lviv.ua/catalog/view/vidpochinok-i-sport/atletika/gimnastika ми зараз також в пошуку

16. Neytasa

Кому щось відомо про школу гімнастики на Вітовського, 53?

17. kukusya

kukusya Well-Known Member

http://home.lviv.farlep.net/~bagira/
    http://galeon.jimdo.com/azii.php
    А ще спортивний клуб "Ніка", але чомусь ніде неможу знайти координати

18. Neytasa

Хто має відгуки про навчальний комплекс "Розумничка"? Цікавлять заняття для дітей 3-4 років і групові заняття для школярів з психологом(робота з підняттям самооцінки, позитивне виховання і тд.)

19. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Я сьогодні ходила в Еколенд по вул.Плугова,12 (р-н Мазепи). Там є спортивна гімнастика. Заняття почнуться з 10 вересня, то піду з малим на пробне заняття, тоді вже напишу чи хороча.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

А на СКА в басейн хтось дітей водив?

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

моя близька знайома водила туди старшого сина ( до школи) і зараз вже 2 роки- молодшого ( у групи для 3-4 річок). Їм подобається.