Відповідь: Гуртки для дітей Якби хтось бачив інфу про екскурсію на пожежну частину, напишіть сюди. Малий дуже хоче, а я не зустрічала.
Відповідь: Гуртки для дітей Я водила своїх хлопців на дзюдо в цей палац спорту. Тренером був такий старший дядько, прізвище Пономарьов. Дуже хороше відношення до дітей, хоча там всі тренера нормальні. Я часто сиділа в залі і дивилась, як проходять заняття, тому бачила і заняття інших груп. В загальному враження позитивні, але моїм чомусь "не пішло". Також вагомим плюсом є те, що заняття безкоштовні.
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата, підкажіть, будь-ласка, де є в шевч районі гурток з англ мови для школярів. Але власне гурток, де є кілька діток, бо нагальної проблеми немає, просто хочу щоб доня була в оточені іноз мови більше часу. Чула що на Грінченка у якомусь садку, але не маю більш точної інфо. Дякую.
Відповідь: Гуртки для дітей Цю екскурсію проводить "Знайка" http://www.znaika-club.com.ua/excursion1301514518/,. Дата найближчої екскурсії в пожежну частину поки що не вказана, але ви зверніться до них, нехай внесуть вас у список бажаючих, і якщо залишите свої контактні дані - номер мобільного/ адресу електронної пошти, то вони регулярно будуть скидати вам інформацію про найближчі екскурсії та майстер-класи.
Відповідь: Гуртки для дітей в Будинку школяра,нас не взяли,сказали,що група набрана ще з минулого року якимсь чином... Англійська з 4-х років є в "Еколенді" на Плуговій,ми записалися але занять ще не було,казали будуть дзвонити,наразі чекаєм.
Відповідь: Гуртки для дітей Були сьогодні на дзюдо в палаці спорту на Стуса, 2. Враження дуже хороші! (в групі до 10 дітей) Величезний зал, чистота ідеальна, тренер з великим досвідом, дуже уважний! Видно, що діти не тільки фізично розвиваються, а ще виховуються за принципами честі і гідності спортсменів. Бо я вже довго шукаю для малого гурток, обійшла багато секцій- практично всі в підвальних маленьких приміщеннях, переповнені (до 15 дітей в групі) вчаться тільки битись, а філософію східних бойових мистецтв мало хто доносить дітям. І ціна там не фіксована, бо це державна школа, але батьки платять 50-100 гривень, хоча ніхто не заставляє.
Відповідь: Гуртки для дітей Може комусь пригодиться інформація- Народний ансамбль танцю "Горицвіт" проводить набір всіх бажаючих дітей від 4 років у підготовчі групи. Запис проводиться щоденно з 15 до 20 години. Адреса- вул. Студентська, 2 (район водоканалу) тел. 067-725-27-67, 098-230-84-80, 093-624-04-05.
Відповідь: Гуртки для дітей Народ, в кого діти ходять в Рокс на танці - цього тижня занять не буде у звязку з пожежею. Залили пожежники там все - дзвоніть до викладачів, уточняйте, щоб деремно не їхати.
Відповідь: Гуртки для дітей Пишу для всіх кого цікавлять навчання по дзюдо в палаці спорту на Стуса, 2. Заняття для дітей з 6 років ( хлопців і дівчат) проходять у вівторок і четвер на 15:30. Тренер з 15 години вже на місці, тому можна підходити, домовлятись Але краще не затягувати, бо вже починається навчання прийомам
Відповідь: Гуртки для дітей Нещодавно зайнялись пошуком гуртків для доні. може хтось з дівчат на форумі підскаже...шукаємо якійсь гарний гурток з танців та з малювання для малеч з трьох років десь в районі Личаківська-Пасічна-Зелена. Палац творчості на Погулянці не підходить однозначно-далеко добиратись. дякую за інформацію)
Відповідь: Гуртки для дітей Підкажіть будь-ласка художня школа і басейн в будні дні після 18 або у вихідні.
Відповідь: Гуртки для дітей У Аквапарку на 18.00 точно є заняття по будням, бо ми туди ходимо. І після нас є група на 19.00.
Відповідь: Гуртки для дітей У мене племінниця ходила на музичний гурток, дуже задоволена, влітку разом їздили в табір в Карпати, постійно на якісь концерти ходять, чула якусь свою муз.групу зоорганізували
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата, розкажіть мені про ансамбль "Цьомочки" - з якого віку? вартість? розклад? місце знаходження? викладачі? загальне враження? Дуууже буду вдячна
Відповідь: Гуртки для дітей В кожному районі є, ось тут про УДЮМКИ кожного району докладніше. Ми в Залізничному районі пробували записатись на гурток малювання, але вже немає місць... гуртки безкоштовні, і з вересня вже набрали дві повні групи, більше не беруть. Пішли на бальні танці.
Відповідь: Гуртки для дітей Хто має відгуки про ЦДТ “Веселка” на Антоновича, 47 - (позашкільний навчальний заклад художньо-естетичного напрямку). Знайшла статтю, читаю що там 23 гурки для дітей (декоративно-ужиткового, образотворчого, фольклорного, хореографічного, вокального, вокально-інструментального, театрального мистецтва, студія ранньоестетичного (дошкільного) виховання) Хто може розповісти щось про них?
Відповідь: Гуртки для дітей Справді, є багато гуртків. Є танці для найменших - від трьох (можливо, навіть двох) років, є вокально-хореографічний ансамбль "Писанка" (від 4-х років), ми почали там займатися , дуже задоволені Ще бачила, що дуже гарно дітки (шкільного віку) малюють - дуже хороша художня студія. Із довідника дитячого дозвілля: - "Горгани" - ансамбль народної музики і танцю (з 6років) - "Золоте левеня" - ансамбль естрадного танцю (дівчата від 4років) - "Барви" - художня студія (мабуть, та, про яку я згадувала) - від 6років - "Писанка" - "Калинонька" - ансамбль бандуристів (від 7років) - "Надія" - хореографічний гурток ( від 3років) - "Маска" - театр-студія (з 4років) - "Умілі ручки" - гурток декоративно-ужиткового мистецтва (від 6років) теж має бути хороше - деякі роботи їх бачила - Укр. народна вишивка (з 5років) - "Гердан" - бісероплетіння (з 6років) - "Дивослово" - художньо-літературний гурток (з 6років) - Гурток духовного співу (з 4років) - "Паросток" - студія дошкільного виховання (з 4років)