Відповідь: Гуртки для дітей Агов!!! В "Горішок" біля Винниківського ринку ніхто не збирається? Може маєте якісь контакти? А ще цікавить шахова школа на Театральній. Хтось туди діток водив, зі скількох років?
Відповідь: Гуртки для дітей А ми записались на пробне заняття на ритміку/танці в Бебі Клуб. Там є група меньших діток 2-3 рочки, якраз її наша Надя-Вілтіс вела. А ми вже трішки більше, то нам порадили в группу 3-4 рочки. Займатись будуть 2 рази на тиждень, вівторок і четвер, на 18 годину. Заняття триватиме годину, якщо не помиляюсь 150 грн в місяць. Хочем спробувати. Може з нами хтось хоче?
Відповідь: Гуртки для дітей А я вчора записала свого малого (4,5 рочки) в Данс-клуб в Хоткевича (в тиждень 2 заняття: одне заняття танці, одне - гімнастика). Там в списку були дітки від 3,5 до 6 рочків в одній групі. Підем на перше заняття в вівторок (про враження ще напишу). Одне заняття триває 45хв. За місяць - 120грн.
Відповідь: Гуртки для дітей Є гурток "Гарбуз" на Південному, ціна 120 грн./місяць. Ми відвідували, донечці дуже подобалось (правда Дарина-вчителька в декреті, діти її обожнювали) Не знаю, чи підходить Вам ціна...
Відповідь: Гуртки для дітей а нам напевно в наші 2,9 туди рано, правда ж? Чи там відуално по дитині дивляться? ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ---------- а поконкретніще? Що це за гарбуз? Та є манюня, там є бебі клуб, а гарбуз це від кого? Чим вони там займались на занятті? Взагалі розкажіть трішки докладніше якщо можна.
Відповідь: Гуртки для дітей той що на Чорновола?чи ще десь є? Бо ми зараз теж в активному пошуку танців-ритміки . Поки лише знайшла "Левенята" - то в колишньому буд. Офіцерів,там від 3 рочків(думаю, ми їх чуть надуримо)
Відповідь: Гуртки для дітей точно від трьох? бо чоловік ходив питатися,сказали,шо набір з 4-х років... але нам не підходить те,шо заняття на 16.00.(кому цікаво,то там запис 6-го вересня о 16.00)
Відповідь: Гуртки для дітей Дзвонила на Дорошенка (261-03-19), є для малих діток, але заняття на 12 годину. В понеділок біля 12 можна прийти записатися. Нам такий час не підходить
Відповідь: Гуртки для дітей А хто знає де є заняття з англійської для 4-х річних дітей(окрім бейбіклабу,палацу культури ім.Г.Хоткевича,Розумашки і Розумнички) в Шевченківському чи Галицькому р-ні?
Відповідь: Гуртки для дітей ми підем в бебі клуб на південному, наразі нам підхить і час занять, і місце, і ціна... ще б компанію знайти
Відповідь: Гуртки для дітей Можу порекомендувати студію "Джерельце", будинок вчителя на коперніка. Народні танці, фольклор, традиції, співи, хореографія. Заняття ввечері, минулого року були середа-пятниця 17, субота 11. Діти з 3 років. Моя доня проходила чотири роки (з 3-7), за цей жодних неприємних моментів не було (спекуляції на дітях на весіллі тощо). п.с. Хлопців там мало і вони на вагу золота...
Відповідь: Гуртки для дітей Це дитяча студія творчості, яка знаходиться в ТЦ "Калина" на Південному (в приміщенні дитячого закладу "Дивосвіт"). Засновниця її і заодно викладачка - Дарина, надзвичайно приємна людина, яка має підхід до діток, можна сказати, що раді неї моя дитина (і не тільки) відвідували цей заклад. На сьогодні Дарина перебуває в декреті і не знаю, коли почне викладати. Але замість неї є інша людина, ми ще не ходили, бо у нас були літні канікули від всіх гуртків... Різні вікові групи - 3-5 років, 6 і вище (вроді так) Заняття - 2 рази на тиждень (у нас були СР і ПТ) на 11 або 18 год. 1 заняття (СР) - ліпка (глина, пластилін) і малювання (олівці, фломастери) 2 заняття (ПТ) - аплікація (кольововий папір тощо) і рисунок (фарби гуаш на арк. А3) Ці два заняття тривають 1,5 години. Ціна (була до літа) 120 грн. або 20 грн. одне заняття Якщо потрібні контакти, напишу в ПП!
Відповідь: Гуртки для дітей Ходила на пробне заняття на початку літа. Не сподобалось. Та і Артему було абсолютно нецікаво. П.С. Кажу про розвиваючі заняття. Там ще є англійська для діток - як там не знаю.