Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

Почала ходити коли Мії було 11 місяців. Ми ходили в групу від 0 до 1. Заняття проводила Наталя. Дуже приємна :) і заняття мені подобались. На початку трохи говорили, робили розминку, дітки були перед нами, або біля нас, або на нас :) Потім було трохи танців. Ще ходили, танцювали по діагоналі - повторювали за тренером, або самі придумували рухи під музику і тоді один за одним повторяли. Моя або бавилась, або дупою біля мене трусила, або на руках. А ще у нас трапився неприємний випадок - Мійка впала на маленьку дівчинку :sad: маленька, звісно, дуже злякалась і плакала, а моя не розуміла чому та почала плакати. На заняття проходили здається 2 чи 3 місяці (недовго). В тій групі ми були завеликі, а в іншій ще замаленькі. Але зараз думаю, що може знову почнемо ходити, але в старшу групу. Але як там заняття проходять я не знаю. Але можна купити разове заняття, а можна абонемент на пів місяця. Раніше за місяць (2 рази на тиждень) - 300 грн., а за пів місяця - 170 грн. (або місяць і 1 раз на тиждень)

2. kljysochka

kljysochka New Member

3. Fast

Fast Well-Known Member

Так була :), але така помірна.

4. bubamara

bubamara Member

нарешті знайшла, де про ківі-маму говорять
    я б теж залюбки пішла, але мені здається, що Єва ще замаленька, хоча вони у себе пишуть, що формують групи із діток від 0 до 1 року.

5. kljysochka

kljysochka New Member

не думаю, шо то проблема. вони займаются у слінгах, хоча яка якість таких занять? сумнівна... сама думаю. хіба тра спробувати:girl_wink:

6. Fast

Fast Well-Known Member

Жодного разу. Зі мною в групу ходили мами які носили дітей в кенгуру. А ми вже ніжками туди ходили:) А в групі від 1-3 не бачила, щоб слінги теж використовували. І ті дітки мені вже дуже дорослі виглядали, хоча як цицю в мам просили то зразу такими мацьопками робились :)))

7. Ная

Ная Well-Known Member

Хто знає,поділіться,будьласка,відгуками про гурток англійської мови в палаці культури ім.Гната Хоткевича.
    І ще цікавлять танцювальні гуртки для дітей з 4-х років в р-ні Топольна-центр. Софія вперлася,шо хоче танцювати,думаєм спробувати з вересня але не знаю куди податися,бо те шо знайоме нам задалеко.Може водив хтось дітей на танці на Грінченка? Чи в "Левеня" в Будинку офіцерів? Буду вдячна за відповідь:girl_smile:

8. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Мене також дуже цікавлять танці в районі Топольної. Синочку вже 4,5 рочки і хотіла з вересня його кудись записати. Перерила вже весь нет і нічого біля нас толкового найти не можу. Думала в Резонанс записати, але там такі дітки тільки на 16.30. ходять (мій в цей час в садочку). Взагалі для дітей майже все в денний час. Підкажіть будь-ласка, якщо хтось щось знає. Може не танці, може щось інше...

9. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Приєднуюсь до запитання.І ще цікавить акробатика на Кн.Ольги.Коли там набір?

10. Наталочка

Наталочка Well-Known Member

Чи хтось водив дітей на підготовку до школи в Пізнайко на Сихові по вулиці Довженка? Поділіться будь-ласка відгуками.

11. landscape

landscape New Member

Підготовка до школи в "Розумничці"

Доброго дня дівчата.
    Стоїмо перед дилемою, записали своїх діток в "Розумничку", одного на підготовку в групу "Грамотійки", другу в найменшу "Крихітки". Та на днях зустріли знайомих і почули не зовсім хороші відгуки про заклад, і тепер думаєм чи варто віддавати діток( адже навчання там не дешеве, ще й потрібно робити передоплату за пару місяців), чи швидко шукати щось інакше, бо в багатьох закладах групи поформовані, боїмось, щоб не пролетіти з підготовкою. Будем дуже вдячні, якщо відгукнуться батьки які водили своїх діток в цей заклад, і чи правда що в групах по 10-12 дітей бо на сайті написано що не більше 6 дітей.

12. masjaka

masjaka Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до школи в "Розумничці"

Мій племінник ходив в "крихітки" і "чомучки" його батьки були задоволені. Після "чомучок" він вже добре знав цифри, букви, навіть пробував читати по складах. Знав і англійські слова, їм після закінчення видали альбом з малюнками і доробками, то теж сподобалось. Якихось зауважень чи нарікань не чула. Що до кількості дітей, то принаймі в минулі роки була 10-12чол. Та ходило біля 8.

13. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дівчата, а хтось водить діток в клуб спортивного танцю "Фокстрот", що на Сихові (в приміщенні Сихівської гімназії чи СШ №90)? Поділіться, будь-ласка, інформацією.

14. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ніяк не можу додзвонитись в "Горішок", що знаходиться при 37 школі, що на Личаківській. Може хтось має якісь телефони - буду дуже вдячна!!! А ще цікавить інформація про цей навчальний рік, скільки буде коштувати тощо.

15. kljysochka

kljysochka New Member

дівчата! чи хтось водить своїх діток в ПЛАСТ? особливо цікавить хлопчачий курінь на Шептицьких. малому 8 років. не замалий? хто ходить- які відгуки? хоч якась інфа, пліз!:girl_tender:

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Чоловіка брат був в Пласті, дуже задоволений. Ми теж свого плануємо дати як підросте, там ніби з 6 років. Тут можна все знайти

17. kljysochka

kljysochka New Member

дякую! я теж ходила, тому хочу малого туди, бо то справді потрібно, і головне, цікаво!

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

а ще -:naci: , виховання чого в наш час є не менш, нажаль, важливим як і 10 років тому

18. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Знайома водить дочку вже 2 роки, мала дуже задоволена.

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

Підскажіть гурток танців, дуже бажано сучасних, для дитини 6 років - на Щирецькій було щось, р-н бажано Південний-Привокзальна-Центр.

20. kljysochka

kljysochka New Member

а в палаці хоткевича довідувались? там різні групи є, але я незнаю точно, бо ходимо туди на англійську:girl_blush2: але читала там, що є.