Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. Galya

Galya Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

Ми ходимо в клуб спортивного танцю "Фоловей" в ліцеї менеджменту на Кульпарківській 99, ходимо недавно. Мала має 103 см.

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

нам туди далеко.... хоча би район зелена-сихів-личаківська:no:

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

мій малий ріст 120.Мені там дні недуже підходять,а як там на рахунок індивідуальних занять?

3. kati

kati Well-Known Member

на сихові є Фокстрот- школа бального танцю, по відгуках досить гарна школа. Знаходиться на вул. Ант-Давидовича, в приміщенні СШ 90

4. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ми ходимо в клуб спортивно-бального танцю "Арабеск", школа №93 (Сихів, вул. Кос-Анатольського). Там є три групи по віку, але конкретно треба питатись тренерів.

5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

6. Loyal

Loyal Well-Known Member

І шо???? Зібралась? давай інфу!!!

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Проходять заняття з дітками в самому пологовому будинку на Батальній ( в них там є приміщення) 1-2 рази на тиждень, триває заняття 1,5 години, ціна 45 грн.
    Запропонували поїхати до них особисто подивитись як і чим вони з дітками займаються і вже по ходу питати що ще цікавить.

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Моя подружка водить туди синочка - задоволена.

9. klen

klen Well-Known Member

Хочу запитатися поради.
    Насті вже 3,5 роки і останнім часом бачу шо вона дуже потребує якіхось занять у дитячому колективі. То підшуковую якусь школу- гурток. Бажанно район центру.
    Щоб на заняттях принаймі першим часом я була разом з нею. Цікавлять заннять типу малювання-співів-танців.
    Може хтось ходить і може щось порадити?
    Чула що десь на привокзальній є "Росинка" де з малюками займаються. Якщо хтось про неї щось знає то також буду дуже вдячна за інформацію.

10. Sapiha

Sapiha New Member

Дівчата, а чи ходить хтось з малюками в центр раннього розвитку "Мацьопа". Прочитала що в них проводяться заняття з різною віковою категорією дітей. Хто був розкажіть які там заняття проводяться і чи ефективно туди ходити???? Хотілося б почути відгуки :girl_bye:

11. Fechka

Fechka Member

МИ ходимо в ”Сіріус” Центр сучасного танцю
    Кльово! заняття три рази в тиждень 50хв. Ми задоволені. До того 3 роки ходили на "Панночку".:girl_wink:
    А ще ходимо 2 рази на плавання в Сихівську гімназію і тричі На малювання гурток "Бджілка",що в Центрі дитячої творчості МЖК! Ми повністю зайняті.:girl_yes2:

12. нталька

нталька Well-Known Member

А може хтось водить своїх діток на гопак? Сьогодні сказали, що таке є в приміщенні садочку на Південному. Може хтось має більше інформації?

13. TymKristi

TymKristi New Member

Підскажіть будь-ласка чи в р-ні сихова є гімнастика для діток від 4 рочків? [U RL=http://lines.lvivport.com/children/][I MG]http://lines.lvivport.com/children/m3016.gif[/IMG][/URL]

Останнє редагування модератором: 30 Січень 2011
  14. Fechka

Fechka Member

Оріана школа-ліцей. м.Львів,вул.Чукаріна, 3,Моя сусідка водить туди діток-дуже задоволена!

15. klen

klen Well-Known Member

Ми сьогодні записалися у школу ранього розвитку - Росинку. Знаходиться коло привокзального вокзалу. Перечитала усю тему, але нам крізь або далеко добиратися, або не те що треба.
    Мета була кудись піти щоб Настя була у дитячому колективі, щоб я могла бути присутня і щоб не стільки якихось занять скільки компанії і гарного настрою. І щоб була різноманітність занять. Наразі ніц кращого не знайшли.
    У росинці є і танці і співи і малювання(просто захват) + загально розвиваюче(малій сподобалася)+ англійська(єдине що тут не сподобалося то і ходити на неї певно не будемо).
    Побували на 2 заняттях - Настя просто у захваті. То прийшлося вже записуватися(я планувала з весни починати)
    Взагалі Настя мене ДУЖЕ здивувала. Вона досить сором"язлива і я боялася що вона перший час буде коло мене сидіти. Але вона одразу прийшла у страшний захват, на мене практично не дивилася і взагалі звідти йти не хотіла.

16. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А з якого віку там набирають групи? І якщо можна докладніше їх місцезнаходження.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

18. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Думаю, що мали на увазі "привокзального базару" або "приміського вокзалу" :).

19. Fast

Fast Well-Known Member

І мене це цікавить!!!

20. Sapiha

Sapiha New Member

Чи знає хтось про гуртки, які можна відвідувати з дитинкою якій 6-8 місяців?????