Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. acro

acro New Member

Відповідь: Гуртки для дітей

вул. Керченська 8 ( бічна від зеленої, зупинка Гуртожитки - колись там знаходився Інтернешинал хауз). Заняття проводяться понеділок, середа з 19.00 по 20.00 - поки два рази в тиждень, але плануєм(якщо будуть бажаючі проводити ще третій раз в пятницю) Ціна за місяць 150 грн. Працюють з групою два тренери.

2. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Ми плануємо іти на те заняття що з 11.00-13.00.
    Ви теж?

3. Kecan

Kecan New Member

Я подивлюся, як на по-часу вийде. А що потрібно на перше заняття??

4. mysha

mysha New Member

Гуашь (не менше 10 кольорів), стакан для водички, різні пензлики, простий олівець, резинка, папір А4 (краще окремі листки ніж в альбомі), палітра, вологі та сухі серветки.

Ми плануємо спробувати сьогодні на 16.00.

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Напишете свої враження після заняття.:)

6. mysha

mysha New Member

Загалом, сподобалось. Діток на занятті було вісім, це трошки забагато, тому завтра будуть дві групи, одна на 11.00 (до 13.00), друга на 15.00 (до 17.00). Йдете на ту годину, яка вам підходить. На заняття треба принести скляну пляшку для розмальовування + всі канцтовари, згадані у моєму попередньому пості.
    З плюсів: з дітками займаються двоє молодих дівчат, вони встигають підійти і до кожного, хто покличе і до всіх діток по колу.
    З мінусів: в туалет треба виходити на вулицю (одягатися і просити, щоб хтось тебе провів).

7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

то потрібно попередньо записуватися туди на малювання і якого віку там дітки? Малому 7.

8. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Попередньо не записують (перше заняття ніби пробне -безкоштовно).
    Один хлопчина, якому (з мого припущення) років 6-7, вже вдруге був на занятті.
    Якщо не помиляюсь, дітей набирають віком від чотирьох до дванадцяти (14-ти?) років,
    групи будуть ділити за віковими категоріями.

9. masjaka

masjaka Well-Known Member

Для тих, хто живе в районі Наукова, підкажу кілька місць де можна водити дитину на різні гуртки (шукала для своєї малої 4р) може знадобиться. СШ №36,(біля кінцевої зупинка трамваїв 3,5) басейн, танці колектив "Оазис" і по моєму ще якісь. Княгині Ольги 3 або 5 - гімнастика, акробатика;СШ № 45 - басейн;Знайшла ще таку інформацію: про дитячу школа мистецтв 10, що по вул. Пулюя,7. Це в районі Наукової. Там дітки і малюють, і співають, і ставлять вистави - театр, і грають в розвиваючі ігри, і паралельно дають початкові навики у розмові англійською мовою. Наукова 17 - будинок творчості. Там і театральний гурток, і 5 різних танцювальних гуртків, вокально-хореографічний,інструментальний, шахматний, там же мудрагелики і ще купа всякого. (і ми туди ходимо в хореографічний гурток).:girl_yes2: Ще є на Південному спорт комплекс "Олімпік" здається, там теж є танці. Наче все. Якщо щось пропустила доповнюйте:girl_flag_of_truce:

10. masjaka

Ой, забула ще додати:вул. Кульпарківська 131 біля "Касіопеї ". -спортивні та бальні танці.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а якщо я боюсь страшенно води(плавати не вмію,два рази тонула), я навіть у басейн по коліну не залізу не то шо по шию....куди мені дитину дати навчитись плавати? так щоб без мене. Наш тато теж не вміє плавати. Підскажіть щось?

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

masjaka,а хоч кудись з вами названих гуртків беруть трьохрічних діток?

13. ckorpionsha

Ми почали далі відвідувати центр "Родину". Тепер до гімнастики у нас додався гурток "Малюк". Раз в тиждень заняття,яке включає в себе 4 заняття по 15 хв, це образотворче мистецтво.англійська,фізкультура і хореографія. Малому вроді подобається,особливо музика і спорт.

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Це на Городоцькій?

15. ckorpionsha

да,при церкві,70 грн на місяць,вівтор на 12 або пятниця на 16.30(там запис) з 1,5 р до 3 р. З 3 р діє гурток "Гармонія" це вже без батьків,тут де ми з батьками.

16. masjaka

На Науковій 17 беруть з 4-5 років, а з трьох беруть в басейни СШ36, 45, "Оазис" молодша група СШ 36; Акробатика, гімнастика на Кн. Ольги наче з 3-4 роки, та ми туди не звертались, танці біля "Касіопеї" Кульпарківська 131, На південному в "Олімпіку" теж набирають діток з трьох. А ще знайшла інформацію що є дитячий клуб на В.Великого, 63 там теж беруть трирічок. і в Антошці, що на Науковій, є гуртки.модельна студія там ще є англійська для малят, студія танцю та художні студії. Займаються з дітками від 2 років. Та сама туди не заходила. Може щось вам підійде:girl_wink:

17. masjaka

Я трішки помилилась, Танцювальний колектив "Оазис" таки з 4 років, хоча думаю це ще від дитини залежить.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в 45 школі з 3 ніколи не брали у басейн. Він не розрахований на таких діток+ немає тренерів, які б займалися з такими малюками ( просто моя коліжанка сама тренер з плавання). Беруть ( вірніше, брали) уже принаймні з 6 років.І цьогоріч басейн там не працює- роблять повну реконструкцію згідно з євростандартами.

19. masjaka

Прошу вибачення, це йшлося про 85 на Симоненка. То туди і менших беруть! Вони там разом з мамами плавали. В мене подруга туди з дитиною ходила.

Останнє редагування: 1 Листопад 2010
  20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Заняття діток яким 1,5 я так розумію з мамами проходить. А чим займаються? Що роблять? І чи 1,5 роки - то найраніше, маю на увазі менших не беруть?