Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. MuzaPuzo

MuzaPuzo New Member

Дівчата треба поради, чи є сенс ходити на Мудрегелики на Науковій ? бо ми вже пару місяців ходимо в Кіндервіль на розвиваючи

2. Harmony

Harmony Member

Можливо хтось орієнтується які є заняття у палаці залізничників на привокзальній для дитини 3,5роки? Буду вдячна завідповідь

3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Шукаю партнера для спортивних танців для 12-річної дівчинки (зріст 162 см), заняття в районі "Інтерсіті" на Чорновола.

Вкладення:

• DSC_0204.jpg
      DSC_0204.jpg
      Розмір файлу:
      169,6 КБ
      Переглядів:
      75
  4. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хто ходить на фехтування на Черемшини(біля ботанічного саду)?
    Поділіться відгуками! ;)

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Відповім сама ;)
    Дуже цікавий спорт і дуже достойна у нас федерація! Стараються, дітьми займаються дуже відповідально, багато їздять. Між дітьми дружня атмосфера!
    Головна — Львівська Академія Фехтування

Можна в цю суботу прийти подивитись:
    27 лютого чекаємо Вас за адресою: м. Львів, вул. Черемшини, 17 на турнір "Перші Кроки" з фехтування на шпагах серед дітей на призи Олімпійської чемпіонки Яни Шемякіної!

• Подобається Подобається x 1
  6. Дорогі мамочки,можливо вже писали десь в темі про гуртки в районі Любінська-Виговського або десь в тому радіусі,тому наперед вибачаюсь якщо повторюсь.Цікавлять танцювальні гуртки для малечі від 3 років.Хочу донечку віддати кудись бо дуже любить танцювати.Порадьте щось,буду щиро вдячна)І взагалі може ще щось цікаве є для діток такого віку.

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в Мудрагеликах - це підготовка до школи, а розвиваючі заняття то трохи інше ніби.
    Ми ходимо в Мудрагелики з листопада. Тут є заняття з математики, письма, читання, англійської. Також малювання, аплікація. Також можливі додаткові заняття з читання

8. Ripka

Ripka Well-Known Member

Кажуть, що в Аеліті е для такиx діток танці (Аеліта - на Петлюри, точно номер не знаю, біля 21 пошти та ЖЕКу "Скнилівок")

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В Маленькому Королівстві є танці для такого віку. В них ще багато чого є, але організація поки що ніяка. На Південному можна питати. В Бейбі Клубі теж мали танці минулі роки. Є гурток танців в 40 школі (біля вул. Кульчицької), моя мала ходила, але нам не пішло. В Аеліті з 4 років і там досить серйозно вчать.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Ripka

Ripka Well-Known Member

На рахунок Аеліти точно знаєте? Бо я також була впевнена, що там лиш бальні танці і десь з шкільного віку. А одна мама з садочку сказала, що її малий туди ходить (йому 4 ще нема) і що там є група для 3 років (танцюють щось примітивне, не бальні танці), а потім йде розподіл хто куди хоче (ніби є бальний напрямок і не бальний).

11. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

@Ripka коли минулого року цікавилася, то для 3-річок не було. З 4 років є точно. Багато моїх знайомих водить на Південний, бо в Аеліті (з їхніх слів) в міжсезоння досить холодно в залі.

12. sherry

sherry Well-Known Member

я віддала малу 5,5р, займається у 28 школі, то я не задоволена. Тренер малими не займається, займається дітками які давніше ходять. Нові дітки стоять взаді і бавляться, не виправляє їх Під час бігу у малої закололо в боку, то тренер сказв сядь і посиди. Після навантаження не можна ж сидіти. І вона сиділа, довго досить

13. Havronia

Havronia Well-Known Member

Тому я й не радила конкретного тренера, а клуб.

14. sherry

sherry Well-Known Member

Як на мене важливішим є тренер, ніж клуб

15. Diana

Diana мрійниця

хто хоче віддати діток на акробатику, особливо дівчаток ділюся: заняття для розвитку та постави, ціна питання 100 грн/міс. заняття відбуваються у школі №50, а у суботу у кінопалаці Сокіл.

16. marycherry

marycherry Member

Попробуйте походити на вул.Тютюнників в клуб карате Миротворець, дуже хороші всі тренери. Дисципліна висока, але і результати є.
    Дуже цікаво цікаво спостерігати за процесом тренування на екрані.

• Корисно Корисно x 1
  17. marianast

marianast Well-Known Member

@Balu поділіться,будь ласка, відгуком про Клуб Лева, я так зрозуміла ви саме туди ходите на футбол. Які там ціни? Обираю наразі між футболом і карате в Інтерсіті, карате хвалять, про футбольну секцію нічого не чула.

18. Juliaa

Juliaa New Member

Порадьте хорошу танцювальну школу і вокальну для дівчинки 5р, бажано в районі Чорновола

19. arxitektor

arxitektor New Member

Доброго дня!
    Нещодавно "знайшли" хорошу студію де з дітками займаються малюванням та моделюванням, але схоже про неї майже ніхто не знає((( тому і пишу. Це державний гурток з непримітною вивіскою на вул.Франка 54 (у дворі, на домофоні потрібно натиснути 3), викладають дві дівчини молоді приємні, заняття безкоштовні (збирають в місяць по 50 гр на матеріали), тричі на тиждень: понеділок, середа, п"ятниця з 15 до 18 (молодші до 10р з 15 до 16.30, старші пізніше). Приходьте, будемо малювати разом!!!))))))

• Інформативно Інформативно x 1
  20. karioka

karioka Well-Known Member

Хто є з Сихова або просто знає, чим більш-менш можна замінити садок (ну не хоче доця ходити :sad:) щоб було в одному гуртку і щось танцювальне-рухливе, плюс малювання-ліплення на кілька годин занять пару разів в тиждень. Буду дуже вдячна за інформацію!