Відповідь: Графіки БТ так, ото нині вобід в ті дні я раніше прокидалась, і відповідно на годину-дві раніше міряла БТ мене цікавить от що - з таким графіком, не зважаючи на риску програми - О була чи все таки ні? мені здається, що не було, по БТ, по відчуттях була - на 12 ДЦ
Відповідь: Графіки БТ Ну я не спеціаліст. але мені здається, що таки є перепад температур. Ну так, кинувши погляд, видно, що спочатку нижче значення йдуть, тоді вище. Інша справа, що такі "дикі" якісь скачки...то я не знаю. Плюс як Ви мали слиз, якісь відчуття, може ШМ пробували... - думаю, що таки була О.
Відповідь: Графіки БТ Дівчата привіт! Вже три дні як малюк помахав нам з чоловіком 2 рисочкою на тесті. Кидаю свій графік:
Відповідь: Графіки БТ Хочу запитати про вимірювання бт. Прочитала, що треба вимірювати зранку в одну і ту ж годину, але якщо вночі ви прокидались то дані можуть бути неточні. Я прокидаюсь щоночі) чи є взагалі зміст починати ті вимірювання?? Чи з самого початку вони будуть через це неправильні.
Відповідь: Графіки БТ думаю , ще залежить коли прокидуєтеся. я теж можу встати в 1 ночі, але міряю в 7 ранку. тому нормально. а, звичайно, якщо встаєте в 4 ночі, а міряти будете в 6-7, то трохи зле
Відповідь: Графіки БТ Я прокидалась щоночі, коли почала міряти - десь, видно, на підсвідомому рівні переживала, коли і як то міряти. А потім само внормувалось.... Чи то якась інша причина прокидань? Бо якщо дуже часто встаєте, то може перезбудженння нервової системи або ще щось.
Відповідь: Графіки БТ Просто встаю і все) думаю дійсно через нерви - робота така. І я дійсно прокидаюсь 3-4 ночі , а на бебіплані написано, що мінімум 6год організм має бути в стані спокою, інакше показник неінформативний Буду ""ловити"" по узд мабуть, там всерівно +\- має бути одинаковий період
Відповідь: Графіки БТ Дівчатка, а БТ можна міряти в 8.00, чи обов"язково в 7.00? І ще: під час М також міряти?
Відповідь: Графіки БТ Ну та головне 6 годин перед тим неперервно спати. За деякими джерелами достатньо трьох. Я в час М не міряю, бо використовую вагінальне вимірювання...то ну його...
Відповідь: Графіки БТ В мене якась така цікава температура, то 36.5, то 36.6, лише 1 раз була 36.4. І ще мені цікаво чому, якщо був СА, то на бейбіплані імовірність зачаття в цьому циклі знижується?
Відповідь: Графіки БТ Доречі теж це помітила, але толкового пояснення не знайшла. Єдине , то в одному з коментарів прочитала, що "вмикається" в організмі функція "природньої контрацепції" і організм створює некомфортне середовище для спермиків(там пише мудрими словами, а то я так на хоопський розум). І знову ж таки, наскільки то правдивий коментар там я без поняття(( тре погуглити.
Відповідь: Графіки БТ Якось так в них цікаво виходить. Значить, якщо не займатись тим самим ділом, то скорше завагітнієш, ніж якщо займатися
Відповідь: Графіки БТ Угу Фактично треба , щоб спермики встигали оновлюватись, бо часті СА, щоб настала В. теж як бачите недобре. Ви мені нагадали про то, і я знайшла той коментар із ссилкою, будем перечитувати: сижу деколи і злюсь , напевно на все навколо і сама на себе. Так багато вагітніють і не треба їм тої дитинки, і всякі страхіття роблять , і аборти;(. А ти плануєш, вираховуєш і ще й постійно щось не так. Сумно...
Відповідь: Графіки БТ Я чомусь мала версію, що якщо не проставляти СА, то система буде вважати, що їх була власне оптимальна кількість. А якщо почати ставити, то вже вважає, що СА були конкретно лиш у проставлені дні і вже може не так оптимально. Тут під "оптимально" маю на увазі регулярно, але не зачасто. Як вам гіпотеза?
Відповідь: Графіки БТ Цікаво- цікаво))) В мене ще нема ніяких гіпотез на рахунок цього. До речі, почитайте статтю, за лінком, що дала tinkaKris, дуже цікава стаття. Скористаюсь тими порадами, а може якраз)))
Відповідь: Графіки БТ Думаю, що дійсно, якщо ставити в прогу тільки СА у найбільш оптимальні дні близькі до О. То воно буде інший процент виставляти. Але на той % звернула увагу хіба заради цікавості, головне щоб +/- правильно день ікс показувало А на рахунок статті думаю, дійсно є багато прикладів, що після років "умовно" безпліддя, жінки народжували діточок , то мабуть в тому шось таки є. Все в нас получиться дівки , "дерзаем"
Відповідь: Графіки БТ Може я неправа...але так наскоро прочитала і воно мені трохи як маячня виглядає . Хоча я вже нічому не подивуюсь.
Відповідь: Графіки БТ Ось частинка мого графіка: Якийсь він мені "подозрітєльний", здається мені, що то якісь зависокі температури для першої фази циклу. Чи може то нормальна температура, і я собі забиваю дурним голову?
Відповідь: Графіки БТ А де ви вимірюєте? Як на мене, нормальний. Навіть гарний)) В мене в першій фазі Т 36,8, але я міряю "внизу":xaxa: