Відповідь: Графіки БТ а як справи з гормонами? У мене від підвищеного пролактину овуляція сунулася то на 18, то на 21, то взагалі раз щось таке було на 24 д.ц. ---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ---------- ну я не дохтір , але ніби після О має рости т-ра, а такі скачки можуть свідчити про може неякісну яйцеклітину? Це я так собі думаю, бо в мене такі скачки теж бували.
Відповідь: Графіки БТ уявлення не маю. ніколи не здавала, бо ніколи з тим проблем не мала. лікарі теж не посилалина такі обстеження. Останній раз як була на УЗД, то вже на 17 день циклу було ЖТ. А які у вас симптоми високого пролактину?
Відповідь: Графіки БТ Теж мала такі підозри, ще якщо не помиляюсь про загибель яйцеклітини, але не впевнена точно.
Відповідь: Графіки БТ ніякі і мене також ніхто не направляв, от в темі тут почитала про пролактин, задумалася, пішла здала, зависокий. Пішла до лікаря, він назначив тут здачу з таблеткою, зависокий. Ось так і визначили. ---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ---------- та хто його знає, організм то така складна штука і все, що там відбувається, то якось так складно. Передивилися в свій час купу вагітних графіків, багато звичайно таких гарних, правильних, коли т-ра росте, потім ще стає вища і тримається. Але є і такі ну зооовсім не правильні, а тим не менше вагітні.
Відповідь: Графіки БТ зрозуміло. враховуючи мою історію, передчасні пологи в анамензі, то може і підвищений. Тим більше десь місяць часу після пологів була змушена бромкриптин приймати, може щось нарушив
Відповідь: Графіки БТ Хоч питання не до мене, але у мене жодних не було, навіть і думки не мала, що може бути з ним проблема. Зазвичай коли підвищений пролактин, то цикл поступово видовжується-видовжується. Це дає неповноцінну О або взагалі відсутність О.
Відповідь: Графіки БТ я теж вже купу переглянула. так, винятки бувають. Але класика жанру - різниця 0.4 і Т вище 37, тому коли в мене опустилось нижче 37, то я чомусь зразу зрозуміла, що на цей раз невдача.
Відповідь: Графіки БТ от власне! В мене в перший же місяць прийому Норпролаку овуляція відбулася на 16 д.ц., а потім і на 13 д.ц.
Відповідь: Графіки БТ дівчата, а пролактин можна здавати в будь-який день місяця, правда ж? і ще питання. Я тут сама собі Циклодінон приписала, тільки не кидайте тапками, ну щоб цикл вирівняти. думаєте, він буде якось впливати на рівень пролактину?
Відповідь: Графіки БТ ніби так, але мені лікар сказав здати на 3 д.ц. і що цікаве в мене він був в межах норми, а вже за годину після таблетки виріс в 14 разів, що було дуже забагато. А сама я перед тим здавала на якийсь двадцятий день, то був вище норми
Відповідь: Графіки БТ ой, то ще якась проба з таблеткою, я пам"ятаю тут читала. А вона обов"язкова? Маю на увазі з таблеткою?
Відповідь: Графіки БТ Так, циклодинон якраз і для зниження пролактину(я його приймала), прочитайте в інструкції. Я кину!))) Це хоч і рослинний препарат, але не потрібно його приймати якщо не впевнені , що він вам потрібен, деколи можна наробити собі тим ще більших проблем. Мені так колись не пішов Мастодінон, а от Циклодинон підійшов. Я не можу давати вам порад кидати приймати, він на травках, ви здайте на його фоні пролактин і побачите, він не дуже понижає рівень тим більше поступово. Аналіз краще здавати з 3-5 дц.
Відповідь: Графіки БТ ну цього я вже не скажу, тут мені вже лікар давав настанови. Просто кажу як було в мене, прийшла до нього з тим результатом пролактину, який здала десь ближче до кінця циклу, а він мені назначив той аналіз на 3ій д.ц.
Відповідь: Графіки БТ Це щоб подивитись чи немає у вас пролактиноми. Ви на разі просто здайте аналіз , а там вже будете бачити, не забивайте собі голову наперед
Відповідь: Графіки БТ та я знаю, що отако без аналізів не мона) коротше, ще той цикл поспостерігаю, а вже з наступного, ящо не получиться, то здам зразу всі гормони 1 фази і тоді до дохтіра.
Відповідь: Графіки БТ Найпідступнішим у тому підвищеному пролактині є те, що овуляція може відбуватися. Тести на О позитивні, БТ малює О і видно чітко дві фази, хоч так часом коряві і з довгими циклими. Та й УЗД підтверджує О, а той пролактин не дає яйцеклітині бути якісною, от і все....
Відповідь: Графіки БТ Дівчата, що скажете? Якась висока дуже Т, як на першу фазу. Плюс нині вже 37, то вже ніби друга фаза, а стрибка не було. Правда, останні ночі мало і погано сплю, ну і трохи в стресовому стані знаходжусь. З вашого досвіду, такі моменти підвищують чи знижують Т? [/IMG]
Відповідь: Графіки БТ питання до знаючих - останні 4 дні в мене температура тіла 35,8-36,1, БТ при тому 36,7 - ставити в графік "не враховувати" чи пониження температури не впливає на БТ?
Відповідь: Графіки БТ а чому така т-ра тіла низька? Якщо то від чогось то можна і ставити, а якщо просто так, то чому ставити? Все робите як завжди.