Графіки БТ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем lastivka, 6 Серпень 2012.

1. Amilada

Amilada Well-Known Member

Відповідь: Графіки БТ

Питання до тих, хто знає.
    Чи показова є БТ якщо, до прикладу вночі я встаю в туалет (води напилась, винограду наїлась)? Якщо рівних 6 годин я ніяк не досипаю (засинаю довго, пробуджуюсь через сни)? Якщо БТ вимірюю з похибкою в годину, топто протягом тиждня час вимірювання в залежності від потреб змінюю не більше чим на 20 хв.?
    Ще теоретичне питання. Якщо секс за розписом, і теоретично запліднення відбудбувається за декілька годин після виходу яйцеклітини, або вже іі сперматозоїди чекають, як це відібється на графіку?

2. Amilada

Amilada Well-Known Member

Щось може хто пояснить, Я все життя така низькотемпературна. Жар відчуваю коли маю 36,7. То як би у мене прочвлялась вагітність? Чи то обовязково всі вагітні мають температуру не нижче 37. Як так, то може б і вимірювати кинула, бо тими думками(коли овуляція, а чи я не вагітна, а чи тими страхами дарма чи гормональному фону чи то плоду не шкоджу) лиш собі настрій псую

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, те що Ви "низькотемпературна" і жар відчуваєте з 36,7 аж ніяк не буде показовим при настанні вагітності.
    Не обов"язково.) То залежить яка температура була в 1-ій фазі. Різниця має бути не менше, аніж хоча би 0,3 градуси, але то так книжка пише, а реалі воно буває дуже по-різному.

Мене особисто свого часу вимірювання щоранку БТ дуже циклило на проблемі. Чоловік пам"ятаю грозився що повикидає всі градусники з хати.)))

Ну, і я би Вам радила спочатку добре, уважно всю інфу про БТ вивчити, а потім вже її міряти.:) Ну, бо хоча би елементарні речі мусите знати, якщо вже вирішили за таким способом визначати О, можливу вагітність і т.п.

4. Музик

Музик Мартуська

от що за БТ???
    маю наступне питання: з 20 по 23 я прихворіла, температури не мала, але може застуда і проблеми зі шлунком так вплинули на БТ? по відчуттях - О була на 15 ДЦ, думаєте варто поміняти налаштування?

5. Svitlandija

Svitlandija New Member

Дівчата, доброго всім дня;)
    Хотіла вас усіх,як спеціалістів, запитати чи має сенс вимірювання БТ, якщо приймаєш гормональні препарати?
    Я зараз п'ю фемостон і з 15 дня дюфастон.
    От почитала цю темку і зацікавилась вимірюванням БТ, але прочитала, що при прийомі гормональних ЛЗ немає сенсу.

6. Музик

Музик Мартуська

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дівчата, а в який день циклу варто починати складати графік БТ?
    і щодо "дислокації" градусника)) пишуть що можна також в роті міряти. дійсно можна? не буде похибки?

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я завжди починала з першого дня місячних.
    Саме краще в попі, але ще дехто міряє вагінально.

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У "Вчимося розпізнавати плідність" пише, що можна, але не 3 хв, а 8. Я саме під язиком міряю :)

10. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Міряти можна починати будь-коли, але подивитись цілу картину циклу можна буде, якщо є дані від його початку. А щоб оцінити вже цю "картину" адекватно, треба взагалі ще перед тим циклів з 6 наміряти, щоб назбирати статистику. А щодо питання "де", то я міряла вагінально - бачила коливання добре, а от в роті не виходило - задовго мені і я вічно ще попадала у стан фрустрації типу: під язик, чи збоку, чи зверху. Чисто як тому анекдоті із бородою :) .

11. Milli

Milli Well-Known Member

Хочу і я написати про свою БТ, я її міряла тільки один місяць і думала, що при вагітності маєбути вище 37,0. В першій фазі моя БТ = 36,0-36,1, у другій піднялася до 36,4 і трималася так 4 дні, тоді вона почала знову підніматися і зупинилася на 36,7-36,8, ну думаю цей цикл у нас нічого не получилося, але чим ближче до місячних БТ не падала і я вирішила на перший день затримки купити тест-зробила, а там завітні // полоски.(я зробила їх 5 штук, бо не вірилося). Виявилося, що у мене така низька температура:) .

12. DValyaD

DValyaD New Member

Ось таке надибала на ББ!
    Можливо хтось вже скидав, то поправте.

Останнє редагування модератором: 25 Грудень 2013
  13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Знаючі, розкажіть мені, якщо в другій фазі циклу температура піднялась більше 0,4 градуса, але вже мав би за кілька днів цикл закінчитись і БТ починає падати на 0,1 градус, то вже всьо? Чекати КД?
    Графік

14. Virna

Virna Well-Known Member

думаю, ні. тим більше у вас по графіку вже ітак затримка:girl_smile:

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

а, щойно подивилася уважно, то тільки 14 дпо

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну бо програмка собі довільно встановлює тривалість циклу) Запам'ятала, що у мене іноді буває коротка друга фаза і тому намалювала мені короткий цикл. Тому раніше 28 днів я не буду робити висновків. Але цікаво, чи може БТ падати в другій фазі але без початку КД.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нє, то ше не всьо.:)
    БТ в другій фазі циклу тримається 14-ий день. Можна сміливо робити тест.

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

Та вона в тебе не падає. Яке ж то падання?))) Тримається в 2-ійфазі- то головне.

17. Virna

Virna Well-Known Member

в мене в тому циклі, коли я завагітніла останній дні БТ трималася 37,2, а потім знизилася до 37,1. правда не мала чіткої катрини, бо почала міряти вже в 2 фазі.
    у вас так само. думаю тут не варто говорити "впала" БТ, бо впала, то коли з 37,2 хочаб до 36,8-36,7. але якщо ви плануєте вагітність, то і таке може бути, просто недостатньо прогестерону і БТ знижується.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене під час першої вагітності скотилась з 37,1 до 36,7,тому я ту затримку не пов"язувала з вагітністю.
    А виявляється вагітність була, лиш рівень прогестерону був майже критичний, відповідно прийшлось підтримувати штучно.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

О, вона тут не впала, а тримається. Дуже хороший графік!! А різниця т-р яка, пам"ятаю твої попередні графіки, то цей таки дууже обнадійливий ;)

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Підтримую дівчат, у вас дуже гарний і обнадійливий графік. Температура ваша тримається, то ніяке не падіння. Думаю, можна купити тест і спробувати завтра зранку зробити.