Графіки БТ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем lastivka, 6 Серпень 2012.

1. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Відповідь: Графіки БТ

Я також міряю "внизу"

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

треба дивитися на різницю т-р двох фаз, бо ж всі ми різні і в кожного свої особливості

а в мене в першій фазі 36.4 і відповідно в другій 36.9 ( то середній показник т-р), ніби й занизько як для другої фази, але різниця т-р 0.5

О, дівчата, про міряння внизу, а яким термометром міряєте? звичайним? Хочу знову почати вимірювати БТ, бо щось мій цикл шаліт остатньо, хоча трохи контролю над ним взяти. Але як згадаю, як то неприємно (я звичайним користалася і я така чемна, бо всюди пише, що треба вводити на 4-5 см...). Так от як то себе розслабити, чи що? Я тоді думала звикну за якийсь час, але щось не дуже вийшло.

3. Kiruskin

Подивилась на бейбіплані на вагітні графіки, то там такі зигзаги, а в мене щось все так рівненько.

4. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Звичайним)
    Може, так просто налаштувались думками?)))) Я, коли міряю, то ще майже сплю, дууууже розслаблена. Буває, так і засинаю далі...:girl_blush2:

Таки так, різниця - це головне.

5. Kiruskin

Звичайним ртутним. Можливо на наступний цикл куплю собі електронний.

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я щось з самого початку вагінально міряла - казали нам на курсах ще до друження, а тоді я читала, що можна так теж міряти. То неприємних відчуттів нема. І скачок видно. Може спробуй так? Але спершу не треба орієнтуватись на старі графіки, бо в різних точках вимірювання може бути своя "норма". Ну і я вже писала, що тепер міряю електронним.

7. Vittoriya

вагінально мені не комфортно якось взагалі, міряю таки ректально , от думаю теж над електронним градусником, бо таки домахує мене 8 хвилин витримувати. І взагалі якийсь в мене неспокійний сон став, відколи почала міряти БТ, міряю 6.30, бо в 7.00 я вже підриваюся на рівні ноги, а тоді згадую про БТ, а 6.30 ще спокійніша :D , але вже від 5ої буває пробуджуюся. Надіюся, що то так перші дні і звикну, розслаблюся.

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

І ще таке питання-а є якась типу добра надійна фірма електронних термометрів? ну щоб показував точно, не занижував т-ри?

8. MaLaBiDa

MaLaBiDa New Member

Доброго дня двічата. ПІдкажіть, будь-ласка. Я міряю БТ перший цикл. В першу фазу темп.становила 36,5-36,6 а в другу становить 36,9-37. Чи це є в нормах. Бо, чесно кажучи, сьогодні перечитала кучу інформації в неті, так і не зрузуміла чи є в мене вона в межах норм... :8:

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

А чому усі значення позначені як "не враховувати"? Ну, я стосовно тих пустих кружечків.
    То ви самі, чи програма так малює. Бо як програма, знадчить у чомусь є причина, ну там різні години вимірювання, чи т.п.
    А так графіку ніц не бракує, як для першої фази.)) Але вам за рахунок тих пустих кружечків програмка О не намалює і нічого толком не визнадчить. Поправте в тій графі просто.

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

А яку різницю між фазами ставить програма?
    Якщо хоча би 0,4, чи навіть 0,35 (хоч то вже трохи спірне), але не менше- то все гуд.

10. Kiruskin

Я навіть не замітила))) Я завжди стараюся міряти в один і той самий час, але виходить плюс мінус 20 хвилин, інакше ніяк мені не виходить. Так важко зранку проснутися:girl_blush2: Зараз поставлю всюди час хвилина до хвилини)))

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Еее, то не повинно було б автоматично проставляти "не враховувати". Там ніби то розбіжність до пів години колись допускалася, або то зараз щось помінялось... Може щось в налаштуваннях просто треба поміняти? Подивіться.

12. Vittoriya

то треба дивитися графік, щоби щось сказати, якщо середня т-ра першої фази 36.5, а другої 36.9, то виходить 0.3, що є ніби для багатьох нормально, але краще вважається 0.4. Але якщо у вас 36.5 першої фази і 37 середня другої, то вже виходить 0.4

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Обов"язково.
    То ж середнє значення різниці між фазами визначається, ще й тривалістю фаз.

14. Kiruskin

Вже виправила, виявляється я в настройках вказала не ту годину)))

15. MaLaBiDa

MaLaBiDa New Member

Триваліть І фази 14 а другої - 12 днів. Ріниця БТ получається 0,4 значить нормально...

16. Vittoriya

взагалі добре має бути 14 днів, але знову ж таки, то індивідуально дуже і якщо є різниця 04 то добре. Перша фаза-то не так важлива точна тривалість, бо овуляція може часом пізніше, часом раніше навіть на день два відбутися. А от друга фаза має стабільно таку саму кількість днів тривати.

17. Kiruskin

Десь раніше хтось з дівчат писав, що 2 фаза має бути від 10 до 14 днів.

18. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

В більшій кількості л-ри мова про 12-16 днів, в деяких - що варіант норми від 10 до 16 днів.

19. Vittoriya

я більше схиляюся до цього варіанту, бо 10 днів то вже надто мало...

20. Vittoriya

Дякую за зауваження Трускавка, я наплутала, мала на увазі, якщо 36.6 в першій фазі, а в другій 36.9-то 0.3, а якщо 36.6 і 37 то 0.4. Якась я неуважна (музикант, математика не моє :D)