Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 18 Лютий 2012.

1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

ні-ні)
    просто вже зібрала подарунок докупи і не терпиться:)
    а коли приблизно краще надсилати? вже в перших числах квітня (до 5 звісно)?

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Я так і буду в перших числах відсилати, бо хочу щоб подарунок був у адресата все ж ближче до Великодня.

3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а я спершу уявлення не мала що дарувати форумляночці.
    думала-гадала і ніц не приходило до розуму.
    Тому вирішила шо то буде рукотворне звичайно шо мильце і ше всякі дрібнички... А купувати, що ну ніяк визначитися не можу... І чому мені трапилась якась скраперша? тут би не думала.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

так так так...ану не робити підказок)))

коли вже я виберуся на забавкові закупи??? ідеї є, а от часу ні грамочки((

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я, на жаль, не рукодільниця, тому буду щось старатись купити таке, щоб було потрібним і приємним)) Вже є деякі ідеї, дещо вже куплене, а ще дещо у процесі обдумування)))

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я пасу задніх:girl_in_dreams:.
    Ідей море, часу дууууже мало. Тому ще навіть не бралась за те, щоб цілісно уявити подарунок. Та моя форумлянка така файна-префайна:girl_claping:, що мушу докласти максимум зусиль для того щоб самій себе підігнати.
    Мушу встигнути :) (не люблю наздоганяти:connie_pull-pigtail)))

7. Vika

Vika Well-Known Member

а я ніби визначилася з подарунком. лишилося піти і купити. з скрапершами, вишивальницями, чи іншими рукодільницями, думаю легше справитися. купив щось для хоббі, тай спокій.

8. terezka

terezka котяка-вишивака

та де, просто "щось" тяжко, там стільки нюансів різних

9. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

В мене подарунок майже готовий. Але маю запитання. Чи обов"язково потрібно відправляти подарунок поштою? Чи можна просто кур"єром передати або особисто?

10. bioland7

bioland7 Well-Known Member

а я так не думаю. Тому що важко вгадати, що саме потрібно, а ще гірше, якщо в людини вже ці речі для рукоділля,які плануєш прикупити,вже є....

11. tsyganka

tsyganka Member

Я сьогодні докупила ще декілька дрібниць до подарунку, залишилось зробити відкритку. Перший раз беру участі у грі і так переживаю чи сподобається подаруночок-сюрприз дівчині.:girl_in_dreams:

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я купила малечі подарунок, а от до форумлянки ніяк не дійдуть руки)

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Можна! але прозвітуватись треба все одно!

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене подарунок готовий, залишилась ще частина власними руками
    надіюсь сподобається, бо дуже стараюся:)

14. oksumoron

oksumoron Active Member

я помало також вже докупляю всі частинки для форумлянки!
    головне, що вже готова моя творча частина (голосно сказано), яка вийшла дуже гарна, тепер ще, мабуть всякого солодкого докуплю, і думаю як би то зробити відкритку, бо ніколи таким не займалась!
    а ще я довго старалась по дописах взнати, чи у форумлянки дівчинка чи хлопчик, щоб хоч якось зорієнтуватись, от щойно взнала, і планую на завтра знову закупи!

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Штрафниця я цього разу...
    Рукодільну частину зробити фізично не встигну, такщо буду фантазувати в напрямі магазинів. Навіть не думала що з приходом весни настільки буду відчувати дефіцит вільного часу...

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ой, дівчатка, на рахунок часу й не кажіть! Якось взимку більше було його чи що?:girl_in_dreams:
    щось я теж з рукодільним все відкладаю і вікладаю... А всякі приємні дрібнички вже прикупила, треба тепер все до купи якось зліпити, щоб подаруночок був цілісним, а не все окремо.

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а в мене навпаки - рукодільна частина готова, а основна частина подарунку - ще ні. Але я незабаром це виправлю:)

18. Farfalla

Farfalla Member

Я рукодільний-великодній презентик забацала... а далі... не відаю ще... якийсь хаос в ідеях... :girl_impossible:

19. olena

olena New Member

От і в мене катастрофічно не вистарчає часу, правда рукодільна частина подаруночка вже готова, зроблена не мною, а на моє прохання іншою людиною, але процес вибору, що саме має бути і як має бути зроблено втягнув так, ніби сама то робила, тож сподіваюсь, що моїй форумляночці сподобається. З "купованою" частиною трохи складніше, бо купа ідей крутиться в голові, а як приходиться до діла, то виходить так як у фільмі: таке ж , тільки з перламутровими гудзиками, нема - будемо шукати.

20. Donata

Donata Active Member

Ура!!!! До мене прийшла ідея, але поштою певно не вдасться то переслати без травм. Замовила один витвір Хендмейд, але бай не я, бо щось моя муза загуляла в невідомому напрямку. І щойно знайшла ідейку в неті, яку планую реалізувати власними ручками, ще й дітей зможу долучити :girl_cool:.