Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 18 Лютий 2012.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

моє особиста думка - грають одні й ті ж люди, забавка вже трохи приїлась, бо вже попадання в одну й ту ж ціль було не раз.
    Якби хто придумав трохи інший формат, якби на форумі спілкування було більш інтенсивне (то я вже за себе кажу, бо зараз рідко тут щось читаю), якби брали участь інші форумяни також, крім тих що завжди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
  2. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

@Virchuk
    Та бо трохи пречуханки дати всім треба!!
    Дупцю підняти і трохи пошевелити,мозги заставити працювати..покреативити, постаратись і капелька весняної енергетики.))
    Наприклад не великодній сюприз,
    А Пасхальний Кошик.
    І туди 5 речей покласти що відповідають цьому святу...таких щоб з душею. Та це таке Свято!!! От чогось як Миколая, то всі за...бо всі знають подарунки на миколая ляляля...цукерки...я от ще не брала участі у Пасхальному обміні і так його чекала....захожу і захожу..а всі мовчать.
    Та заьеріть ті сніжинки з тої дівчинки з Кавою. Та весна, Сонце, тепло.
    Давайте спитаєм дівчаток що б нового зробити в обміні...що б цікавого???
    Кожна кине по ідейці...куратори організуються))) виберуть щось цікавеньке і скоренько організують Забавку обмінялочку. І собі настрій покращать і людям веселіше жити.
    Ну що скажете...?

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@irkazijka адміністратор думаю після вихідних буде, бо в нього трохи медовий місяць)

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. flame

flame невгамовний експериментатор

@algo, скажи щось на рахунок кураторства.
    ну от так всі. А якби кожен по реченню і все буде як колись:girl_yes2:
    та бо то вже традиція.
    ггггг, будем кобасу і яйця слати:girl_blum: Між іншим, кошик я минулого року отримала. :girl_wink:

Останнє редагування: 3 Березень 2017
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  5. Gorda

Gorda Well-Known Member

Думаю це не погано, що одні і ті ж люди. Це вже тісне коло спілкування, один до одного звикли. Своя романтика в тому також є.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

на разі нема настрою) ні на участь ні на кураторство

• Подобається Подобається x 2
  7. irkazijka

Пішла плакати (((
    Хотіла щоб хтось мені подарував кошик)

• мімімі мімімі x 1
  8. Gorda

Gorda Well-Known Member

я теж

9. flame

@irkazijka @Gorda йдіть гляньте в галерейку на мого зайця і заааздріть:girl_blum:

• Смішно Смішно x 1
  10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Якщо будуть цікаві ідеї, які освіжать ідею Великоднього обміну, то я згодна бути куратором :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 2
  11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

@irkazijka , то ви такі активні бо лиш недавно почали брати участь в обмінах;), а я солідарна з дівчатами, яким вже приїлось:)
    Щось мені майже не принесло задоволення брати участь в ост. обміні, то ж я напевно на всі наступні обміни пас:dntknw:

12. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

З нетерпінням чекаю цьогорічного великоднього обміну!

• Подобається Подобається x 3
  13. irkazijka

А як же пасхальний кролик з розмальованими яєчками???))))

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

повністю погоджуюсь...Форум змінився, змінилась атмосфера...Вже немає тої ейфорії, яка була колись. Чи то я вже виросла з форуму, чи просто не бачу тих людей, до яких звикли і яких цікаво читати та з нетерпінням чекати чергового обміну -а раптом попадеться та чи інша форумлянка. А яка колись була гонитва за збором інформації про свою форумлянку...а зараз багато хто пише аби відмітитись...
    Одним словом...Я ще не зню чи готова до обміну :sad: Пам'ятаю як минулі роки з нетерпінням виглядала чергового обміну, а зараз - просто ніяких відчуттів.

15. irkazijka

Всьо...довели..читаю і пропала моя ейфорія і бажання..хоч так хотілось.
    Якщо щось зміниться то я за)напевно)

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Правда? Ото драйв був!
    Пам*ятаю, як якось куратором була, а дівчата, як на зло, то одна палиться, то друга! Капець )
    Сварили в ПП :acute:
    Класно було.
    Зараз масса нових дівчат.
    Старожили, тьфу, що я пишу :facepalm:, ДОСВІДЧЕНІ фрумляночки вже давно не дописують.
    Залишилось кілька, та й ті не беруть участь в обмінах.

Повторюсь, але наші ДП для мене, для @Hermi і для тих дівчат, які ще Левандівку застали, ніколи не будуть такими, якими ми їх пам*ятаємо. Ех, щось нафталінчиком запахло. Вам нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Та все змінюється, але треба давати шанс тим хто з'являється новий. Розумію, що воно не так як було, але не означає що буде погано.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Згідна. Але знову проходити етапи "притирання" до форумлянок, зокрема до новеньких, я не хочу. Особисто моя думка.

19. flame

от за що люблю наш форум , як не крути, а олівці тааакіііі різні :girl_haha:
    Попробуй тут організуйся:girl_in_dreams:

• Смішно Смішно x 4
  20. Hermi

Hermi Well-Known Member

а хто не дає? На форумі завжди хтось приходив новий, хтось ішов...Але форум був з характером, харизмою.... Зараз я взагалі не впізнаю форум. Залишилось декілька форумлянок, чиї дописи цікаво читати, але вже немає такого азарту, який був раніше. Згадую ще 2 роки тому я заходила на форум з нетерпінням, а зараз, просто звичка.
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2017 ---
    та що тут "організовуватись", завжди хтось був новий на форумі, але новачки самі пробували вжитись у дух форуму, а не відкривати двері форуму з ноги.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2