Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 18 Лютий 2012.

1. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Відповідь: Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

Сьогодні моя посилочка їде до адресата , а я як фотографувала, то не все. Але вже все запаковане, тому буде так.

2. oksumoron

oksumoron Active Member

і я також)) я напевно задалеко живу для мого кролика! він вже змучився мені ту посилку нести :girl_blum:

3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а я шойно з пошти...
    Мені такого файнюнього надарували шо я просто в захваті. Велике спасибі gnoma, за такі чудові і дуже потрібні подаруночки.

А я маю надію якось здибатися з своєю форумляночкою...

4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Прийшло мені повідомлення з пошти...так хочу вже забрати посилочку. А вийти не можу, малий захворів. Завтра постараюся її вже тримати в руцях)

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Юхуууу! тільки муж прийшов додому, а я відразу на пошту і забрала посилочку. Дівчата, там таке-таке...купа всякого добра для роботи з листівками, файнющий магнітик, цукорочки...)) Роксоланочка величезне дякую!!!
    От тільки халепа, не можу знайти шнурик, щоб перекинути фото посилочки ((. Як тільки знайду відразу похвалюся

6. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

І я, і я вже нарешті забрала подарунок!!! Моя дарувальниця Olegignatenko Галя :)
    Дуже, дуже дякую за такі чудові подаруночки :girl_curtsey:
    Завтра прозвітую у відповідній темі :)
    Була невеличка проблемка - я знала коли мала отримати подарунок, а з Нової Пошти повідомлень нема. Навіть дзвонила до них - казали, що в дорозі ще посилочка. Шепнули мені на вушко, що на НП проблеми з програмою, посилка на місці, а комп'ютер пише, що в дорозі. Тож без сповіщення побігла на пошту....і о! Чудо! Посилка в моїх руках. Зустрілась з чоловіком на каві і відразу в кав'ярні розпакувала. Страшенно хотіла розкрити по дорозі, але була з візком і було не зовсім зручно.
    От така історія отримання подаруночка :)

7. ntv

ntv Well-Known Member

Нарешті сьогодні забрала посилку з пошти, бо вчора чоловіку не відали, а сьогодні я сама її забрала
    Дуже вдячна Юлічці Kalina за надзвичайно гарнючі великодні даруночки!!! Це ж треба - в минулому році я для Юлі відправляла Великодню листівку , а зараз вона моя дарувальниця! Ну я в галерейку...

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Не знаю, чи вже бачили в галереї цю всю красу, що мені Алекс надарувала!!!:khomyak: Не знаю, чим я заслужила таку красу, але мені таааааак приємно, що словами важко описати! Дякуємо!!!

9. Alexx

Alexx New Member

Дуже рада, що все сподобалось )))). І ще рада, що вже доставили Вам пакунок. Бо трохи переживала чи будите вдома )))).
    А заслужити, Ви заслужили )))! Ви перша мене підтримали і просили, щоб куратори взяли мене до цієї забавки ))), коли я тут плакалась, що все цікаве пропустила ))). Дякую Вам!

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

А мені нині якесь повідомлення прийшло з пошти, сподіваюся, що це те, що я думаю. А то вже не думала, що до Пасхи щось буде. Але пошта завтра з 11.00 працює, то мушу чекати та ще й до батьків не можу зрання поїхати, але цікавість розпирає, не знаю ж від кого, хіба догадуюся. :girl_wink:

11. ntv

ntv Well-Known Member

якщо моя форумлянка не виставляє фото мого подарунка - що це означає?

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

і моя...

може не має часу/можливості?

13. ntv

ntv Well-Known Member

Дуже на це надіюсь, а якщо це не так , то напевно це буде моя остання забава, бо вже щось схоже було в минулому році....

14. Donata

Donata Active Member

може не має як, проблеми з фотоапаратом, шнурами етс.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ви ще врахуйте, що то свята на носі, може хтось на селах, на відпочинку, чи просто трохи зайняти! після понеділка робитимемо пойменну перекличку) в мене все відмічено!

16. Halina

Halina Well-Known Member

А тут відзвітувалась що отримала?

В попередній грі моя форумлянка теж не виставила фото і я теж казала що більше не буду приймати участь. Але дуже рада що встигла прийняти участь. Тому не беріть так близько все до серця, воно того не варте.

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

а мені все руки не доходять виставити фото :girl_blush2:

18. kati

kati Well-Known Member

А моїм великоднім зайчиком була Наталочка Oksumoron s і посилочка мені приїхала з сонячної Італіі!!!таке все гарненьке і смачненьке! біжу в галерейку хвалитися!
    Наталочко, величезне дякую за такі милі і гарні подаруночки!!!

19. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Наперед прошу вибачення, що так довго не виставляю фото подарунка. Просто в мене згорів комп'ютер івся інформація залишилась там. Тепер чекаю чоловіка, щоб всі фото переніс мені сюди.

20. Katrine

Katrine Member

Ліда, дуууууже прошу вибачення за те, що стільки часу не виставляла фото подаруночка, який насправді мені дуже сподобався, просто були в батьків, а з їхнім нетом то тільки одне дратування. ну і фотки мала з телефону, тому не дуже хотілось їх в такій якості виставляти, але я вже виправилась:girl_wink:!