Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 18 Лютий 2012.

1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

Балдію від тих квітів, які olena зробила:girl_tender:

2. zetta

zetta Well-Known Member

я теж балдю.. а вона iх зробила?? сама?

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а я вже забрала свій подаруночок!!! :girl_tender:
    моїм великодній зайчиком була Cherepaska!
    Дуже дякую Вам за подарунок!!! Кава мені пахла всю дорогу з пошти.
    Я собі думала, зараз заберу подарунок, схожу на базар по дорозі і тоді вже додому, а не тут то було, я погнала додому як мале дитя :girl_yes:
    Йду хвалитись в галерейку :girl_wink:

4. Музик

Музик Мартуська

дзвонила щойно Dzintars, просила передати Alexx, що подаруночок отримала, все шалено красиве і вона, цитую: "довольна як слонь"

5. oksumoron

oksumoron Active Member

так я нарешті вже не переживаю за долю свого покуночка, бо не сьогодні то завтра точно його отримає форумлянка! лише надіюсь, що все сподобається!
    писала писала я відкриточку їй, і вже так написала всього, що забула вписати, що саме з того всього було зроблено моїми руцями власними! але думаю, по кривеньким лініям фарби :girl_yes2:, форумляночка і сама догадається що і до чого!

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

:girl_nea: :girl_smile:

7. Vika

Vika Well-Known Member

а може мені щось прийшло.
    принесла поштарка повідомлення. але не знаю чи то подарунок, ба ще 1 посилку чекаю.
    але от біда, не знаю чи до суботи виберуся з хати.
    так що якшо там є щось таке що спортиться чи скисне:girl_blum: то кажіть, я когось попрошу скоріше забрати.

8. olena

olena New Member

Дівчата, писала я раніше, що сама не робила, але дуже вже вони мені сподобались, тому й просила майстриню зробити їх для мене.

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я така щаслива! Нарешті знайшовся мій Зайчик, вже не буду на пошту бігати:)

10. Holly

Holly Moderator

А я виходжу з малими гуляти (без транспорту і з купою іграшок), відкриваю пошту, а там повідомлення:khomyak:
    Я ледве вигуляла своїх малявок півтори години. Потім бігом на пошту, а там ще одна несподіванка - розмір пакуночка, тепер бігом я верталась додому. А там тааака красота, одним словом дивіться в галереї

11. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

подарунок надіслала, звіт на пошту також

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

ага, дууууже задоволена! :)
    Сьогодні об 11 ранку подзвонив курʼєр, що вже біля нашого бізнес-центру :)
    Всі на роботі були в шоці від того, яку красу я отримала! Зараз буду хвалитися у галереї :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Vika

Vika Well-Known Member

дівчата не воюйте, то було мені. посилочку чемно перевернула. побачила закреслені адреси, зразу згадала ваш допис.
    подарунок чудовий, все якраз для мене. доні дуже сподобалася резиночка. дякую від неї. от тільки шкода яйко побилося, спробую цього реанімувати. фотозвіт завтра.

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

:girl_cray::girl_sad::cry:
    щось не везе мені з тими яйками(((
    зробила кілька подібних. одне подарувала батькам, вони якраз до нас приїжали. мама забула забрати((( надіслала поштою, але не впевнена що встигне до Пасхи.
    в руках мені кілька трісло...
    як ж вони мали кидатись тою коробкою, що воно розбилось. старалась напхати кульочком з пухирцями так, щоб нічого не рухалось.

15. Vika

Vika Well-Known Member

оце точно. кульочків було багато.
    на нашій пошті бардак. я одного разу слала горшочки на приправи керамічні. обмотала кожен в рушник, газет напхала, та все одно з трьох лиш один вцілів.
    нічого страшного. видно по кусочках що воно було гарне.

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

:girl_haha:

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Отримала я сьогодні свій подаруночок!! :girl_dance: Моєю дарувальницею була Руда лисиця - така модняча і мегапозитивна дівчинка! От сижу зараз, попиваю подарований мені чайок (ууууум, як же він пахне...) і тішусь як мала дитина. Детальний опис з фото буде завтра, бо татко так ховав фотік від дітей, що тепер сама не можу знайти :xaxa:

18. kati

kati Well-Known Member

а я ридаю крокодилячими сльзами:sad: Подзвонив мені вчора кур"єр( я трохи була шокована спершу і тупила по телефону...бо шось несподівалась що мій подаруночок буде так здалеченька) домовились на сьогодні зустрітись в центрі...я весь вечір тільки і думала про посилочку...аж тут ранком встали, а в мася температура...:girl_cray::girl_cray: а я сама, чоловік не у Львові..тож поїхати нема кому:sad:
    Сподіваюсь що завтра чоловік вже повернеться і таки забере мою посилочку

19. gnoma

gnoma Member

А я вже починаю хвилюватись, надіслала подаруночок ще в четвер і поки що тишина... вже б ніби мав за той час дійти. :girl_sad:
    Ну і моя форумляночка мовчить, кожень день бігаю до скриньки а там пусто :girl_sad:

20. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дівчата, ви такі всі молодці!!!! Гарнющі подаруночки приготували одна одній!
    Суперова забавка!
    Окреме дякую дівчатам-організаторам!!!!

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

А я би ще таку гру хотіла... але до Миколая так довго ще... може ще літом зробити? правда народ у відпустках, але все рівно, можна почати не за місяць, а за 1,5-2... але до якої дати прив'язатися? день Незалежності?