Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 18 Лютий 2012.

1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Гра "Великодній сюрприз" (анонімно)

І я ще не отримала. Знаю, що подарунок буд надісланий Новою Поштою. Скоро нігті згризу....чекаю номер декларації, телефон з рук не випускаю. Але більше цікво ХТО мені подарунок надішле :)

2. kati

kati Well-Known Member

і я:sad:
    а моя посилочка від учора вже на пошті..але ще не отримана, можливо завтра форумчаночка забере

3. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Завтра нарешті надсилаю пакунок , бо чоловік в суботу всю операцію завалив (нічого йому довірити не можна (((( ) !
    Знаю , що мій пакуночок вже мене чекає на пошті , але отримаю його тільки у вівторок , бо виявляється в нас на пошті вони собі в понеділок зробили чомусь вихідний !
    Ух....,як би той день пережити ))))

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і в мене так...
    Вже аж хочеться піти пошту перевірити, але ключик не у мене, буду чекати поки сусід сходить, я його вже попередила що чекаю звісточки і щоб частіше перевіряв :girl_in_dreams:

5. Donata

Donata Active Member

то не практики мало, то пан Рендом так пожартував, оскільки я мала бути Велик. кроликом для форумлянки Halina, то її я впершу чергу зі списку викреслила :connie_pull-pigtail.

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мій подарунок на півдорозі. думаю завтра вже би мав бути на рідній пошті форумлянки:)

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

щось моя форумлянка нічого не пише. Я вже нЄрвнічати починаю :girl_sad:

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Такс, я сьогодні свій подаруночок отримала, але не підписаний. Зі всіх сторін обдивилася і не знайшла хто мені прислав такий суперовий подарунок) Відгукніться!))) А тепер історія отримання))) Сьогодні зранку я вже встигла 2 рази збігати глянути чи нема повідомлення. Нічого не знайшла))) Почала прибирати зі столу (вчора мали гостей багато і допізна), а чоловік пішов стригтися і тут вертається, каже: "Тут тобі повідомлення. Посилка якась прийшла". Я йому не зізнавалася, що брала участь у забавці, а тут він перший знайшов повідомлення))) І я на тих радостях лишила то прибирання, за 5 хв зібралася і погнала на пошту. Добре, що пошта через дорогу))) Як відкрила подарунок, то була прото в захваті))) Відгукніться, хто то мені подарував таку красу!? Потім похвалюся у галереї, бо зараз не маю часу.

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Я я вже принесла свій величезний пакунок-подарунок додому!
    Розгортала упакування певно хвилин 5, tsarivna його добряче завернула)
    А в коробці було.....то не передати словами, то треба бачити.
    Всі в галерейку...:girl_in_love:

10. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І я забрала сьогодні свою посилочку:girl_smile: Тільки вона не підписана.. Признавайтеся від кого то:girl_smile:

11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А я вже думала, що була нечемна і подарунок не заслужила..Аж тут, написав мені великодній зайчик, що хоче зі мною зустрітись :girl_tender: :girl_dance: Чекаю з нетерпінням!! :connie_pull-pigtail

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Дуже дякую Seppy за чудовий подаруночок!:girl_in_love: Я як побачила скляну формочку для піцци, була рада як слонь. А листівочка яка красива, навіть чоловік був від неї в захваті. Шоколадка якраз така як я люблю, а чашечка з блюдцем то взагалі:girl_in_love: Поскладала все біля себе на столі і тішусь як мала дитина. А чоловік був радий, напевне, ще більше, ніж я))) Але спочатку здивувався, що то за такий подарунок мені прийшов. Ще раз величезне ДЯКУЮ за такий чудовий подарунок!

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

яке ж то в тій галереї все невимовно красиве :girl_in_love: я по кілька раз передивляюсь, ну дівчата, ну молодці!!!

... аж трохи переживаю чи мій скромний подарунок форумляночці сподобається :girl_in_dreams:, та ще й вона чогось не поспішає його забрати з пошти, а він чекає там на неї самотньо ще від суботи...:o

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Форумлянка сьогодні подзвонила і повідомила, аби м завтра чекала курʼєра :)

• Подобається Подобається x 1
  15. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

нарешті відправила подарунок моїй форумлянці, але не мала можливість сфотографувати подарунок...
    так хочеться моїй подарунком похвалитись, але не маю чим зазнимкувати (((

16. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Ура!!!
    Отримала подаруночок! Такий файний - то точно для мене , бо мені нічого краще цукерок та шоколаду бути не може !
    І моя форумчанка завтра нарешті отримає свій - сподіваюсь -їй сподобається )))

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

хм...... яке співпадіння:) До мене завтра має приїхати форумлянка з подаруночком:)

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

признавайтесь, варто мені завтра зранку йти на пошту чи нє?))))

19. kati

kati Well-Known Member

я загубила ключ від пошти...тож сьогодні тричі просила консьєржа мені відкрити скриньки...він аж не витримав і спитавчи я важливого листа чекаю..Але ніц нема...пусто(((

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Юху, мені прийшло повідомлення з пошти :girl_claping:
    Завтра зраненька побіжу за своїм подаруночком:girl_yes2:
    Уже не можу дочекатись!