Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

досить недавно почала попадати на її дописи і дісно в них відчувається життєва мудрість ;)

2. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я трохи прокоментую сама себе (вибачте).

Казав мені колись мій бувший шеф, що не може знаходитись зі мною в кабінеті, коли я не працюю - відчуває себе кроликом перед удавом. )

От ще одна Ваша риса, Іспанко - спостережливість. )

Анутко, а я на Ваші якось не трафляю. Але бачу, що Ви дуже втішені майбутньою своєю роллю. )

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Анута : Турботлива,одною рукою в ком"ютері, другою вишиває, одночасно стежачи за своїм шилком
    Іспанка: Енергійна, всюдисуща, весела
    Un.Known: по манері писання чомусь асоціюється з кішкою на дивані, яка обдумує ретельно кожен рух, виважує кожну думку, а потім ліниво протягує лапку, щоб написати пару фраз.

4. kitka

kitka Well-Known Member

Un.Known мені нагадує таку представницю сімейства котячих, яка лежить під деревом або на нижній гілці, і так ліниво спостерігає, як левенята тлумляться:xaxa:.

Щось має і від Багіри, і від Каа:girl_crazy:...

Упс, алго скоріше написала, значить такі так.

5. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

kitko, algo... Ви маєте кришталеві кулі, чарівниці?

Я ще раз процитую того самого шефа:"вгодована лінива чорна кицька, поворухнешся - з’їсть".

В мене вдома одні коти... на горнятках, на малюнках, коти-вази, рамочки-коти... про статуетки котів і не говорю вже... коти з Єгипту, Канарських островів, Туреччини, Італії...

algo весела, і любить товариство. )

кітка любить робити приємне. )

(Про мене вже ні слова, пліз) :) щось мене дуже розгадали )))))

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Un.Known - мудра і розважлива. Сильна, але теж потребує тепла і затишку. Любить помріяти про майбутнє і проаналізувати минуле.

Іспанка - не знаю, чому "Іспанка" - це супер українка! Симпатична, енергійна, мрійлива, весела, позитивна... А ще смілива!!!

7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Є таке - Ви вірно підмітили:)
    Зорянівонька - дуже ніжна і жіночна.а ще дуже спокійна.Мені страшенно подобається її посмішка - така чарівна,дуже мила.А ще вона дуже світла людина.
    Отак:)

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А про мене хтось щось написюкає?:shy::shy::shy:

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Іспанка - мені здається дуже сонячною і теплою, доволі радісною, хоча насправді не знаю, чи так є, якщо так не є, то вдало це приховує)

Яська Березнева - доволі яскрава і мені часто імпонують Її дописи, одна з тих, хто пише їх думаючи і доволі відверто

10. Іспанка

Ииии,розкусили:)))насправді буваю різною - і веселою,і сумною,і енерджайзером,і флегмою..всяке буває:)
    Lady AD- чомусь в мене одна асоціація - Закохана
    Яська Березнева - любляча мати і дружина,Рибка:) в мене з Яською дві найстійкіші асоціації - то держіспит на 4 курсі і її шеф:haha:)))

11. Consuelo

хм... справді, в мене це хронічний стан, навіть коли не було обєкта кохання - я закохана в життя, людей, події і емоції, во так..

Про Іспанку - ще здається, що Ви доволі добра людина і простодушна

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ага, і Кохана.
    Завжди як бачу - світиться:)

13. Іспанка

Розкусили - попалили...і таке є ..всьо,втікаю звідси:haha:)

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

О! Про Кренбері ніхто не пише!
    Кренбері - така шкодна сміхотуха. :)

Іспаночка - добра натура, товариська, з нею легко. Душа компанії, навіть якщо деколи на душі кішки шкребуться, приховає все за посмішкою.

Маруся - дуже хороша, м"якенька і тепла, до неї тягнуться люди - але це і без мене всі знають.

Зорянівонька - врівноважена, мудра.
    Далі буде...

15. Consuelo

ааа, завстидала :girl_flirt:
    Зорянівонька - ну перше, балдю від Твого кольору волосся і тому весь Твій образ чомусь і оснований на ньому. В плані - тепла і гаряча душа, стримана, якась романтична, може не дуже вдале слово, але щось в Тобі є таке готичне...

А Тутука мені здається "попригунчиком", в плані якоюсь такою шустрою і "легкою"

П.С, на жаль, не придумали для мене слів, якими б я могла описати все, що відчуваю, бо до кожної з Вас я б підібрала окреме слово...

16. Іспанка

Таааа,Кренбері вредна,та ще штучка:haha:але дуже файна:)

17. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Зорянівонька для мене - спокійна, ніжна, любляча дружина і мати. На вигляд - темноволоса, з легкими кучерями, струнка, любить сукні і легкі сарафани. Вся така жіночна-жіночна:)
    ПС. Звернути увагу, що пишу, стараючись не згадувати хто як виглядає на фото

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Аякже! Може, не зовсім чесно, бо ми бачились. ;)
    Любляча мама, кохана дружина. Має добре серце, вразливіша, ніж хоче показати. Дотепна, любить тонко підмітити. :)

19. Анута

Анута Well-Known Member

і ніяк не зустрінеться зі мною, щоб забрати журнали ;)

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

оо..мені Іспанка попалася:)
    колего,ви усміхнена та веселюща мандрівниця.дуже любить "льодовиковий період",а особливо білку:) ціленаправлена (бо файно підтримує систему -60),але ,мабуть, троха таки бере критику близько до серця.