Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

Virginia - її незнаю, але здається мені дуже милою людиною, Романтична, трішки вразлива, і елегантна:) Допитлива, доброзичлива і ніжна. Любить подорожувати....

Blondo4ka - загадкова, дбайлива дружина, вміє постояти за себе, з хорошим почуттям гумору...

2. Holly

Holly Moderator

Я так не бавлюсь. Я ро Taska написала, а про мене ніхто не написав:beee::beee::beee:

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Не переймайтеся, про мене теж дууже мало написали - певно, ми з вами такі загадкові, що ніхто наш характер розсекретити не в змозі :)))

4. kitka

kitka Well-Known Member

Добре:xaxa:. Holly дуже любить свята, особливо Різдво, Новий рік. Вже має повну хату ялинок, незаконно зрубаних:girl_crazy:.

5. Анута

Анута Well-Known Member

а я тебе знаю :p
    а писати стараюсь про тих, кого не знаю, аби визначити наскільки образ, який в мене створений завдяки форуму є реальним ;)

6. Holly

Holly Moderator

:xaxa::xaxa::xaxa: Посиденьки великі, кожному треба ялинка.

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

РАз пошла такая п"янка...то
    Холлі-хороша чуйна дбайлива дружина і на мій погляд дуже любляча і турботлива мама.Має золоті руки і щире серце.От така моя скромна..як кажуть..думка.
    Анута-спокійна,врівноважена,не є емоційнозалежною,думаю в будь якій складній ситуації спочатку зробить глибокий вдох і порахує до 10,а тоді буде робити висновки.Ніколи "не рубить с плеча"...а іще одне-якимсь дивом все встигає,ЧЕСНО:неперестаю дивуватись і будинок і дитинка і пузік і ще й рукодільнічає.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ага, а ще і варить-пече!!!

9. viltis

viltis Well-Known Member

Злючка ..і зовсім вона не злючка....і чесно, це напевно та особа, до якої ні защо не звертаються " Жіночко!", а лише " Дівчино!"....Дуже сильна і вольова, але мені здається, що коли приходить додому, то разом з верхнім одягом знімає і всю мужність і перетворюється на сонячного зайчика, який своїм світлом і теплом підтримує тепло в сімейному вогнищі:)

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

viltis - впевнена, рішуча, цілеспрямована, разом з тим ніжна. Активна і сучасна.

11. Анута

Анута Well-Known Member

підпишусь під кожним словом, просто так гарно не скажу ;)

дівчата, ви про мене стільки написала, що я тепер теж починаю думати І як я то встигаю? :)
    ще мала дві віддалені постійні роботи, але за останні місяці їх "передала", бо чесно стомилась.
    я людина настрою - як нема настрою, то ніц а ніц не робиться. А іноді прокинусь з таким настроєм, що зроблю все :)

про Зорянівоньку тут вже багато писали. Теж підпишусь за гарні відгуки про цю милу, чарівну та тендітну панянку ;)

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Анута - молода львів"янка з великим животом і гарними молочними залозами.

але ж тема у вас тут :) Чого ніхто не пише на когось шо вона страшна дурепа із жахливим характером? Невже серед вас таких нема? :crazy:

13. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

MARTINI-страшний дурепа з жахливим характером)))):crazy::girl_blum:

14. Анута

Анута Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Анута - чудова майстриня,яка дуууже любить вишивати:) чудова мама маленького синочка і щаслива дружина в очікуванні другого маленького чуда:) а ще розумна кобіта:)
    Отако..
    Цікаво, що про мене наваяєте:haha:))))))))))

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Анута- розумна молода особа ,з почуттям власної гідності,хороша дружина та чудова матуся :girl_claping:.Мені здається,що її дуже важко "вивести із себе",а якщо це хтось і зробить,то нехай начувається :girl_smile:.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А чо, наваяєм! Ну по-перше, ви супер-мега позитивна! Так мені уявляється...А ще просто молода, весела ,гарна дівчина, яка захоплюється КВНом:girl_smile::girl_curtsey:

18. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

О!

Цікавий типаж )

(не хочу сказати, що інші нецікаві, просто ця сеньйорита з групи людей, за дописами котрих слідкую).

Що-що... інтеліґентна, цілеспрямована, знає собі ціну, самовдосконалюється.

Гумор присутній. Дивує неіспанською зовнішністю. )

Трохи б більше впевненості у правильності власної позиції. (Хоча, залишати простір для невпевненості також спосіб самовдосконалення).

Впевнена, чудова подруга. )

19. Анута

Анута Well-Known Member

ну все напали на мене :)

ой, це колись таке було. Потім навчилась рахувати до 10 )))))))))) бо стало шкода тих людей, на яких цей гнів падав ;)

Іспанка: дотепна і, мені навіть хочеться сказати, кумедна білявочка ;) З хорошим почуттям гумору!

Карапузик: руденька, весела, руденька мамуська з дуже гарненькою сімейкою. З двома чарівними діточками :)

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ай ем шокед...Приємноооо..Спасибі дівчата!Не чекала саме такого опису..
    Un.Known - сильна,цілеспрямова,а головне МУДРА жінка(виважені,спокіійні,змістовні дописи,які завжди цікаво читати). Дуже мені подобаються її очі(з фото на блозі) - мені здається, що вона має магнетичний погляд,який притягує:)
    Отаке..:)