Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

50\50 вгадали ;)
    волосся +
    одяг - точно не класика. швидше зручний кежуал
    компанії +
    солодке, вміру гостре +
    а от кава - (не люблю взагалі, ні в якому вигляді)
    99 %
    за вік дякую! майже вгадали. треба трошки доплюсувати і буде якраз Я по паспорту.
    ну і волосся з довгого каштанового нещодавно стало коротким каштановим :)

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Hermi висока, струнка русява дівчина. волосся зібране у високий "хвіст". в руках тека з паперами, в сумці ноут. стиль одягу - строгий. очі зелені.
    цілеспрямована, серйозна, можливо трохи вперта

2. Gorgona

Gorgona Member

Цьомцьомочко, дякую потішили :).
    Якби ж то :girl_in_dreams:. Швидкості мені навпаки трохи бракує. Я більше "равлик", приказка: "Тихіше їдеш - далі будеш" - це про мене.
    Лаковане взуття - це точно не моє, але яскравий одяг під настрій іноді люблю.
    Ще й як вмію :girl_yes2:. Але вже якщо пробачила образу, то справді про неї зовсім забуваю і ніколи не згадую.
    А тут Ви попали прямо в ціль. Що є то є. Можу плакати, а через кілька хвилин вже реготати.
    Дуже хочу вірити, що справді так і є :girl_blush2:. Дякую!

Khrystik – весела, цікава, привітна, завжди усміхнена. Не любить сидіти на місці – можливо не в буквальному розумінні. Але це проявляється в постійному прагненні дізнатись щось нове, вдосконалити свої вміння, знання. Мені видається якимсь таким «живчиком» в хорошому розумінні того слова. Людина з якою дуже цікаво спілкуватись і ніколи не буває нудно. Бачу Вас чомусь саме такою :).

3. mitla

mitla All You Need Is Love

Ой, така цікава гра! Спробую описати Наталочку (Gorgona) - тендітна блондиночка, яка є протилежністю своєму нікові ( ну не пасує він цій дівчині:girl_wink:). Кохана дружина та турботлива мамуся, яка усе встигає. Щодо рис характеру (Наталюсь, якщо щось - виправляй) - добра, щира, цілеспрямована, постійно у пошуках чогось нового (знання, знайомства), трішки вперта, комунікабельна (знаходить спільну мову за пару секунд) та спостережлива (думаю, що розбирається в людях).

4. Рибка

Рибка Well-Known Member

І я побавлюсь :).

mitla - худенька красуня з темно-коричневим волоссям, може трохи нижче плечей, трохи вище середнього зросту (вживу і на фотках не бачила, але щось таке малюється в уяві).
    Швидка, добра, енергійна (то певно в мене асоціації з ніком :)), хоче багато встигнути і дуже для цього старається. Трохи прискіплива :), не любить фальші (хто її любить..), тому, мабуть, пряма, інколи строга (є такий жаргончик "чьотка", то про вас).
    Не ображайтесь, якщо щось не так:girl_wink: .

5. Gorgona

Gorgona Member

Неа, не хочу нічого виправляти :). Я в тебе вийшла така вся хороша, що аж сама собі сподобалась :xaxa:. Дуже сподіваюсь, що хоч трошки відповідаю цій характеристиці, бо насправді намагаюсь такою бути. Єдине, що здалось би виправити – це
    Бо насправді не "трішки" – а страшенно вперта :pardon:.
    Моя черга :). Оля (mitla) – якщо одним слово, то це людина-душа.
    Дівчинка від якої віє теплом. Вишукана, елегантна, має свій індивідуальний стиль у всьому і ніколи йому не зраджує. Не піде за натовпом, якщо це суперечить її внутрішнім принципам. Вміє відстояти свою точку зору. Щира і відкрита. З такими людьми, якщо товаришуєш – то на все життя. Не боїться труднощів, вміє побачити позитив навіть тоді, коли справді складно. Любить рідних, цінує домашній затишок і сімейні традиції.

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Рибка мені уявляється русявою, невисокою дівчиною з пронизливим поглядом, напевно сірих чи блакитних очей. Швидше спокійна, затишна ніж «тусовочна». Має свою компнію давніх друзів. Не любить пліток, краще скаже людині прямо в очі, трохи вперта. Любить теплі літні вечори, тюльпани і, напевно, червоне вино. В роботі наполеглива, не любить залишати незавершені справи «на завтра». Одяг – швидше штани ніж сукенки, але з деталями романтичного стилю. Легко знайомиться з новими людьми, але не одразу пускає їх в своє серце. Не судіть строго – я ще той «екстрасенс» :shy:

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Пишу одразу про всіх, хто дописував на сторінці - кожен же хоче про себе по-більше прочитати :girl_blum:.
    Горгона - впевнена у собі, з конкретним, розміченим планом на майбутнє. Така собі "ділова колбаса" (в хорошому сенсі) - знаю куди йду, знаю за чим, знаю в чому і знаю з ким. І збоку ще таке миле маленьке малятко тупає. З власним стилем, продуманим, чітким та довершеним (обоє - і мама, і малятко :girl_wink:). Зросту вище середнього, гнучка та пластична зі світлим волоссям до лопаток. Чомусь мені "малюєтесь" обов'язково на підборах.

Мітла - самодостатня особистість. Впевнена в собі, яка має свої сформовані думки та погляди. Цікавиться всім, при чому завжди знаходить на це час. З активною життєвою позицією. Середнього зросту, тендітна, швидка, сіроока, в зручному одязі-взутті.

Рибка - виважено доросла (я не про вік, я про погляди на життя), стримана, домашня, тепла... Зі смачними коржиками та чаєм... Із затишним домом навколо якого все цвіте та пахне :girl_tender:. Волосся русяве, зібране, сама - середнього зросту (може трохи нижче середнього), із зеленими очима, плавними лініями обличчя, в одязі пастельних кольорів.

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Спробую щось вгадати про lovikyou : доволі компанійська, любить море, можливо, прив'язується до певного місця чи улюблених речей. Полюбляє рибні блюда, різні дари моря, цікаві салати. Везуча, мрійлива, хоча чітко ставить перед собою цілі і досягає їх. Стиль одягу - "міський шик", легкі романтичні образи. Полюбляє макіяж очей. Очі - сіро-голубі, волосся середнє, попелясте, можливо з меліруванням. Любить цікаві десерти, легку музику, у людях цінує надійність і відданість:girl_smile:.

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Також напишу про всіх потрошки:
    Gorgona - блондинка, дуже добра, вразлива, любить кіно про любов і романтичну музику. Доглянуті ручки з ідеальним манікюром. Якщо прикраси - то не масивні, переважно золоті. Є якийсь маленький талісман на щастя :) Тваринка - чомусь кролик :)
    Mitla - русява, з чудовим почуттям гумору, любить.. пиво і різного роду здибанки з коліжанками, яких має багато. Природжений водій. Можливо, полюбляє виготовлення біжутерії. :) Стиль - зручний.
    Akina - спортивна, рішуча, темноволоса. Блузи сорочкового крою та улюблені кросівки - поза роботою. Легкий трикотаж переважно бежевих та золотисто-коричневих відтінків та брюки - відповідно, для роботи. Хобі - фотографія. Вечірнє вбрання - легке, зручне плаття із завищеною талією. Тваринка - однозначно собака
    Lovikyou - дуже романтична русява дівчина, любить читати. Також полюбляє вишневе варення і.. полуниці. Стиль в одязі - стриманий класичний, але особливе значення надає аксесуарам - сумочкам, шаликам, прикрасам. Можливо, любить натуральне каміння, наприклад, рожевий кварц.
    Рибка - чомусь уявляю каштанове волосся, яке в"ється. Любить довгі теплі шалики, рукавички на один пальчик і.. чобітки-уггі. Прогулянки парком і весняні квіти, наприклад, нарциси. І ще какао і безе. Чомусь.

10. lovikyou

Яка ж я класна вийшла :girl_wink:, загортайте - беру!
    просто пищу за морем - не їздила вже 4 роки, і це мене вже просто "доїдає", але я нікому-нікому про це не казала - звідки знаєте, а?
    в тому я собі не признаюсь, але таки так і є... Певно на старості буду Плюшкіним
    майже не малююсь. Але коли таки малююсь - малю фактично лише очі
    Клас, мені забавка сподобалась - Ви мене так цікаво описали... Якось з різних і зовсім неочікуваних сторін!

11. Akina

Рішуча - найчастіше так. Хотілося б бути спортивною, але я трохи лінтюх - найближчим часом мій спорт - хіба малого скрізь ловити :girl_smile:
    Ой. Це ідея - фотографувати люблю але не дуже вмію, точніше вмію помічати щось цікаве, але не вмію передати то на фото. Треба над тим попрацювати :girl_curtsey:
    сукні з завищеною талією люблю, кросівки теж люблю, але то на щодень, а "для душі" - однозначно - високі підбори :girl_spruce_up:

Ех, якщо колись матиму своє житло то обов"язково заведу собі велику-велику собаку - вівчура або "водолаза" :girl_yes2:

12. lovikyou

Supernatural активна, любить свіже повітря (саме гірське) та простір, волелюбна, завзята. Впевнена у собі, ставить перед собою конкретні цілі і ніколи від них не відмовляється. Стиль - ніжно-романтичний, з квіточками та стрічечками - така собі сукня в дрібну квіточку, босоніжки-римлянки та джинсова курточка...

Patty - пухнасто-летюче волосся, замріяний погляд.... балетки... гарна посмішка та легкий, невагомий макіяж.

13. Colombina1982

Ми точно не знайомі? Балетки і мінімальний макіяж - це 100% моє, правда, деколи доводиться і на підборах ходити. А мої тоненькі кучерики просто "живуть своїм життям", незважаючи на спроби укладки.

14. mitla

mitla All You Need Is Love

То такий цікавий опис:biggrin: Йду скачувати диск Г. Лепса і на здибанку:drinks: А після того і не гріх якусь біжутерію придумати і виготовити...

Як то добре вдома нічого не робити і ось такі описи складати...

Дівчатка, як то кажуть фантазія працює:

Supernatural впевнена у собі на 100 %. Мій дім – моя фортеця - підходіть цій форумляночці. Не боїться бути іншою, не такою як всі, такою собі “білою вороною”. Часто провокує людей на певні емоції і прорахоувує ходи наперед. Любить подискутувати на різноманітні теми і їй це вдяється.

Рибка мрійниця та романтична натура, яка усіх заряжає своєю посмішкою. Але якщо цього потребує ситуація може змінюватись і ставати дівчиною зі стійким характером і давати відсіч усім незгодам.

Akina любить порядок, чіткість у всіх сферах життя. Відповідальна, добра та сімейна. Думаю, що смаколики в хаті не виходять з обігу.

lovikyou класна, розумна і позитивна дівчина, яка любить дружні посиденьки. Але водночас має рішуючий та вольовий характер.

Patty вміє сказати те, що думає про людину, але при тому все гарно аргументувати. Чомусь здається, що перебуває у пошуках себе і хоче віднайти ту золоту середину, яка б підходила тільки їй. Подороржі, нові відчуття – це для неї.

Зовнішньо нікого не буду описувати, бо зараз таке нафантазую:girl_spruce_up:

15. lovikyou

хіба як моя уявна подруга - як Ви виглядаєте я собі вже придумала :girl_crazy:

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Класно! Особливо про свіже гірське повітря, квіточки і курточку (один з найулюбленіших варіантів одягу, саме шукаю гарну куртку джинсову, колись постійно в таких ходила, і мала улюблену спідничку в дрібні квіточки, і сандалі з ремінцями).

17. lovikyou

з того, які дівчата пишуть відгуки та що читаю сама - тут 80% "вгадування" виходить.

18. Akina

Ага. Тільки готує їх зараз частіше чоловік, а не я :girl_wink:

19. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Крашена, кароока блондинка)))
    Akina, темноволоса, струнка, все встигаюча молода матуся :girl_wink:

20. Colombina1982

постійно в пошуках, серйозно :) Та де ж та середина? як жити, що робити.. в чому моє покликання.. в чому зміст життя.. як поєднати приємне з корисним та необхідним.. як віднайти внутрішній спокій.. і ще багато інших запитань час від часу кружляють по голові. Сподіваюся колись таки знайти на них відповідь :)
    Подорожую з "Вокруг света", але моя мрія - подорожувати коли захочу і куди захочу..