Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Вже не дуже.

То хіба не моя вада, а тих хто гадить. :girl_blum:

Не вмію, нажаль. Бо часами воно було б непогано так справді образитись.

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Маруся-мама то ходяча книга рецептів і дотепних жартів. Вже коли ситуація на форумі доходить до критичної, з’являється Маруся-мама і видає щось таке, що я скочуюсь з крісла:girl_haha: Але є і строга частина, яка може поаяяяяйкати і помахати пальцем. По відчуттях, Ви - тепла людина. Дійсно, мама.

3. Маруся-мама

Я таки часам мерзну, особливо коли дощить. :girl_wink: Дякую! Втілилась мрія мого дитинства - бути мамою. :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::kiss:

4. bobryha

bobryha Well-Known Member

от з тим не вгадали)))) тепер я якась така скучна стала, що нічо шаленого не роблю)))) і стосовно віку- мені на пару рочків більше))) а все інше відгадали.
    А Маруся-мама в моїй уяві постає дуже правильною, відповідальною мамою, яка любить у всьому порядок.типу така "берегиня сімейного вогнища". а ще цікавиться психологією

5. UnLikE

UnLikE Фотограф

Уявляю вас з темним волоссям, великими очима і веселою :)

6. Margot

Margot Well-Known Member

Unlike непересічна особистість, творча, талановита, люблю її фото(дійсно викликають емоції) Вона життєрадісна і водночас стримана, любить книги, чай, осінь.

7. Freitag

Freitag Active Member

Margot
    Стильна красуня :girl_in_love: - це факт, прекрасна турботлива мама чарівної дівчинки і чудова дружина й господиня. Здавалося б, маєте доволі м'який і податливий характер, але водночас знаєте собі ціну і не дасте скривдити ні себе, ні рідної людини. Вмієте тішитися кожній хвилині життя! А от фаху Вашого визначити не можу, можливо економіка або педагогіка?...

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

nromaniv - виважена, розумна, уважна. Така трохи консервативна. Здається, ви - філолог. Чомусь так здається, що років вам 35, ви висока, любите темні кольори в одязі. Чомусь здається, що любите коричневий колір. Волосся середньої довжини, русяве або каштанове. Якщо помилилась - вибачте, все писала керуючись виключно своїми відчуттями, фото вашого ніколи не бачила.

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Nitriotka - стримана, спокійна, інтелектуалка. Хоч і бачились в реалі, але образ такий розмитий чомусь. Між загадковими чорно-білими фото у темі "личка" і тою коньячно-русявою гамою кольорів, які запам'ятались вживу.
    Має хороше почуття гумору і небагатослівна. Гармонійна, така, що знайшла себе і не прагне нічого в собі міняти, бо все і так добре. Впевнена, що у сім'ї Ви - добра, ніжна, уважна і турботлива і що все, що Ви робите - справжнє, а не напоказ.

10. Margot

Margot Well-Known Member

так) навчаю ,але вже не діток)))
    nromaniv - виважена,толерантна,розумна, романтична особистість. Любить квіти, весну, берегиня домашнього вогнища, слов"янська зовнішність, тендітна статура.Чомусь мені здається, що Вас чоловік на руках носить)))
    Nitriotka, дівчина з перцем)))Чоловік і діти її обожнюють! Хороша господиня, у неї відмінне почуття гумору, хороша подружка, товариська. Не терпить лицемірства, вміє постояти за себе, дуже прониклива, щира)

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Ну а cjomcjomky я дуже люблю)))Думаю, що для нікого не секрет, що вона чууууудова матуся, діти - її все. Талановита і мудра. Ніжна і водночас сильна, вольова жінка, однолюб, людина тонкої душі, стримана.

11. Nitriotka

Хіба кілограмчики зайві би змінила на плоский животик :)

На 100% себе в образу не дам. Але от тільки дуже цікаво, як ви це виявили?
    А взагалі і Цьомцьомка і Марго все добре розписали. Ех, немає в мені загадки :)

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Nitriotka дуже весела, компанійська кубіта, готова на шаленні вчинки, на приколі.) Працьовита, інколи так працює, що себе не жаліє. Дуже файна господиня. Чогось так уявляється, що наробила вже купу заготовок на зиму, часто напено пече булочки, готує борщ, ну, вобЩЄм така собі фанатка української кухні. Її хлопці завжди ситі (то по них і видно:biggrin:)))
    Напевно не вміє ображатися...

13. Nitriotka

Ржу, бо жодної банки на зиму не закрутила. Навіть компоту не закрутила. Якась я лінива цього року.

Вмію. Як ображаюсь, то потім довго пам*ятаю образу, навіть якщо її пробачила.

Та бляха, духовка не працює. А раніше пекла часто.
    Все решта в точку :)

14. Freitag

Freitag Active Member

Про Nitriotka вже написано багато тож приплюсуюся до слів про файну матусю і чарівну дружину, подружку-щебетушку, і від себе додам:
    працьовита господиня: є робота, значить мус зробити і то неабияк, а на совість;
    друг своїм дітям: і м'яча копати піде, і рибалити поїде;
    глибока, прониклива особистість, яка часто помічає те, що залишили поза увагою інші. На життя дивитеся крізь усмішку, хоча іноді вона Вам і тяжко дається.
    cjomcjomka - беззаперечне втілення жіночої сутності: сім'я для неї усе, у серці стільки любові, що кожен може побачити, як Ви її випромінюєте. Усі грані жіночого єства гармонійно злилися у єдине ціле: любляча турботлива матуся, яка передовсім дбає про внутрішній світ своїх малючків; красуня-дружина, біля якої чоловік знаходить спокій, розраду, упевненість і домашній затишок; донька, яка попри усе шукає стежки до материного серця; творча особистість, чиї слова не можуть залишати байдужими і надихають інших.
    Про мене дівчата вгадали багато. І теперка усьо, не буду більше ходити пішки, най :girl_crazy:

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ну і я трошки напишу)
    cjomcjomka - дуже люблю читати Ваші щоденники, то для мене тааакий кайф:girl_yes2:,струнка, довгонога, дуже творча і талановита дівчина, здається мені, що трохи перфекціоністка, така справжня матуся, яка дбає і безмежно любить своїх Джмеликів і Їжачків:) Коротче, я Вами захоплююсь:girl_smile:

Margot - веселунка(чогось мені згадується російське слово "хохотушка"), красуня, смачно готує, часто пече всякі смаколики:nyam2:, любить носити взуття на підборах.

jalla - вже багато писали, але повторюсь, чудова господиня, все завжди встигає( і де у Вас стільки енергії і натхнення береться), інколи сором'язлива, але разом з тим рішуча і наполеглива, стійко переносить невдачі.

nromaniv - ніколи не бачила Ваших фото, уявляєтесь мені стрункою, з темним коротким волоссям, добре розбираєтесь в моді, стильно одягаєтесь, романтична, розумна, любите парфуми)

16. Маруся-мама

Зовсім навпаки. Я не те, що люблю порядок. Я люблю спокій і затишок, а воно в мене не завжди пов’язано з тим, що все має бути правильно. А он психологію чи філософію страшенно люблю. Мнє би пофілософствавать. :girl_crazy:

Margot, я щось так і подумала, що вчителька. )))) Ось хто у нас прафільний ))) Але вона мені дуже симпатизує. Має гарне почуття гумору, спокійна, на загал, але може і гавкнути, як треба.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

Де? Де вони зайві...

Nitriotka, також

17. Nitriotka

На пузі :girl_mad:

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Nitriotka, напишу про тебе, поки ще особисто не знайомі
    весела, життєрадісна, в дитинстві була трохи пацанкою, тому й досі є в характері ота незалежність, самостійність і вар'яткуватість :) любить гучні компанії, хоча найкраще почувається в тіснішому колі найближчих. Стиль одягу - зручний, молодіжний, не любить офіціозу в усіх проявах. Мрійниця, але у хмарах не витає. Ну що, трохи вгадала?
    ПиСи. В попередні дописи про тебе не підглядала, чесно-чесно :)

19. Nitriotka

Та я вже не дочекалась тебе, сама в замок ходила :) Побачимось обов*язково!
    В підлітковому віці була пацанкою, трохи вар*ювала, було таке. Мала рожеве (фукурцинове) волосся і джинси з булавками )
    Оля, ти власне все вгадала, так, ніби довго мене знаєш :)
    Але про тебе писати багато не буду, бо потім знову хтось про мене напише, а тут про мене вже мабуть пів теми :girl_crazy:
    Отож - Olka Sherolka. Ти теж трохи вар*ятка, маєш таке досить схоже до мого, почуття гумору. Поприколюватись любиш, поржати. Любиш солоденьке. Ненавидиш комарів. Прям якісь самі факти вийшли, ане вгадування :girl_impossible:
    П.С. А ще - кавун - це четвертий агрегатний стан води. І ти знаєш, що я маю на увазі ))

20. Margot

Margot Well-Known Member

Маруся-мама - щира україночка, файна господиня, гуманістка,мудра вольова жінка з доброю вдачею, обожнюю її дописи, гостра на язик в хорошом сенсі, комунікабельна, наполеглива і працьовита, толерантна, вміє порадити, розрадити,любить куховарити)
    Шатенка - мрійниця, дуже ввічлива,романтична, найбільша її любов - її дитина, сім"я -її все,хороша подруга, вміє берегти таємниці,розсудлива та розумна)