Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Усьо нормальок:) У мене теж Мрочко прізвище, звідти і нік взявся:)
    і опис файний, підходить:)

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так, а я про zaderyshka ще нічого не писала.
    І так, за характером досить чуйна, весела дівчина, цінує домашній затишок. В суперечках вміє відступати, чогось видається мені страшенною мрійницею.
    Напевно дуже любить чорну каву і прогулянки старим містом. Надає перевагу ретро стилю.
    Цінує в людях хороші якості і вміє дружити.

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Cерйозно?? в мене була однокласниця Мрочко, я зразу подумала, як ваш нік це прізвище нагадує)

4. mrochkizm

То так хитро задумано:) навіть не знлаа, що то таке популярне прізвище :)

5. Finya

Стикнулася з ним вдруге в житті)))

6. mrochkizm

Значить...еее,о, воно популярне у вузьких колах:girl_crazy:
    зате, коли я стану Властіліном Світу...:girl_crazy:
    не звертайте уваги, мене поперло від печалі, що я не на форумівці

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Хто тут? *оглядаюсь по кімнаті*:girl_wink: підтверджую, усьо так і є!
    а я уявляю вас, досить серйозною. Місцями навіть різкою на чиїсь дії чи висловлювання і прямою в думках. Нема приховуєте те, що думаєте про людей, подобається-не-подобається, то є ваша думка і най миряться з нею як хочуть. Щира! Весела і компанійська, любите гостей і компанії, чи самі ходити, чи щоб до вас приходили. Зробите все, щоб приємні вам люди почувались зручно і комфортно. Вмієте підтримати і допомогти Тут вже хтось казав, що ви брюнетка, саме такою вас і уявляла. Не високою і або з коротким волоссям або з хвилястим до плечей. Отак)

9. Finya

Коли світ буде Пластіліном))) у Ваших руках......:music:

10. Seppy

Seppy Active Member

11. Just me

Just me Member

Так, з великими, темними очима... І шалики люблю, правда професія зовсім нетворча - політолог-аналітик. Творчість дуже люблю - і картини, і театр, і музику, і танці - але не дав мені Бог таланту ні до чого із даного переліку. Іноді, коли бачу, що хтось гарно танцює, чи співає - аж плачу, чому я ні

12. IRUSKA*8

Ще хочу трішки написати про Vittoriya:з перших Ваших дописів мені здалося,що Ви старші за мене,а потім,коли дізналася що це не так,то ще більше почала захоплюватися Вашою "зрілістю" думок.Ви зі сильних,вольових,часОм навіть різких, людей ззовні,при тім,що Ви-гармонійна,врівноважена,"тепло-домашня" в середині,знаєте чого хочете від життя і як того досягти....але,ІМХО,часом Вам хочеться забути про "усіх і усе",закутатися в теплий коцик,підібравши під себе ноги,покласти голову на коліна коханого,щоб він Вас просто погласкав по волоссі легенько:girl_tender:

Останнє редагування: 21 Жовтень 2011
  13. jalla

jalla Прогрес року 2013

:khomyak::khomyak::khomyak: Я?! Ну хіба деколи, коли це дійсно необхідно в певній ситуації. Дууууже рідко.
    Валю правду в лоб і якщо ця правда не надто приємна прошу не ображатися. Знайомі і близькі про це знають. Миряться, ще не вбили.))
    Так, але щодо гостей, чи ходіння по гостях, то щось останнім часом я трохи замкнулася в собі і перестала любити цю справу.
    Все решта ніби про мене.:girl_smile:

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

Маю косу до пояса, як в тій українській пісні.)) Не висока.

14. zaderyshka

zaderyshka Member

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_in_dreams: Ви мене дуже тонко відчули...
    А ви мені видаєтеся дууже романтичною особою, мрійливою, дуууууууже доброю, може трохи ранимою. Але поза тим дуже розумною(все-таки вчителька :)) , хоча строгою вчителькою я вас не уявляю :) А ще дуже дружелюбною і взагалі не конфліктною. І сім'я для вас головне.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

IRUSKA*8 , чомусь мені здається, що Ви не надто любите свою професію :), Вам хочеться сидіти дома і виховувати синочка. А ще здається, що любите покомандувати, щоб все було по Вашому. От щось таке науявлялося :).

17. IRUSKA*8

Сподіваюся,що вже можна на "Ти" писати:girl_wink:...дякую за такі приємні слова:girl_tender:.Процентів так на 85 є правдою ( але я не є дууууууже добра,я "зла і сварлива")))))

..класссссссссс!!!!!!!!!! Ми знайомі???:girl_wink:-пряме попадання!!!!!:girl_yes2:

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

IRUSKA*8 уявляю обов"язково білявкою дуже вразливою, чуйною і берегинею сімейного вогнища. Напевно любите покавувати з подругами.

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

Тетянка дуже позитивна паняночка з властивим їй почуттям гумору. Напевно шатенка.

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я завжди уявляла Iruska*8 рудою з хвостиком, енергійною, оптимістичною і життєрадісною

20. IRUSKA*8

Дякую,дівчата:girl_tender:

Насправді я " життєрадісна білявка-кавоманка":girl_crazy: