Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

оо, я пропустила:)

все гуд, тільки не дуже худенька, і не дуже то і маленька:)

168

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ггг, не руденька, але дуже б хотілось. Знайомих багато, з друзями, на жаль гірше.
    то точно, особливо під час пмс :girl_crazy::girl_crazy:

Кася, я в шоці. Не знаю, з чого ти ті висновки зробила, але вони таки правильні. Прям психолог-екстрасенс.

Уляночка, а ти що, в мене в хаті була, поки мну не було??? :eek: оглядає хату в пошуках жучків і нервово прибирає (як не соромно зізнатись про прасування-прибирання, але воно таки так. Так що бігом до Касі до пари в екстрасенси).

Останнє редагування: 28 Липень 2010
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

тут всі літери великі мають бути..модніца усім модніцам

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

я ж казав..

а шо соромитись..нормально...

4. Chortenia

Я от читаючи Касіни дописи і говорячи з нею часто уявляю її майже таким смайликом :ed4d70def841dc74b57 І гарно виглядає, і робить всякі манікюри-педикюри, і готує постійно, і вишиває. І коли то все встигає :)))

5. Уляночка

я скажу вам по секрету..вона працює на батарейках енерджайзер....
    а якщо серйозно..Касюня -мрія будь-якого хлопа....так шо її мужу треба мати це на увазі

6. Natalia

Natalia Well-Known Member

Chortenia, а я не вгадала???

7. Chortenia

Наталочко, все вгадали. Я поправила свій попередній допис. А загалом, до речі, в дечому подивилась на себе з боку. Правда, насправді дуже цікаво, з чого ви зробили такі висновки, які зробили (ну крім зовнішності і любові до природи :)

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

пропонуй даний смайлик перейменувати і від нині він називається смайликом " Кася!"

:d23::ed4d70def841dc74b57:d64::rofl::rofl::rofl:
    а ще я дуже скромна.:girl_blush2:

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

я старавсі. :girl_tender:

9. Уляночка

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

я якраз нині зранку думала про те як уявляю собі чортеня, і так як вона точно подібна на мою Юліану, то можу сказати що вона незважаючи на всі свої шустрості і красоти, ще дуже делікатна і ранима в душі. :girl_tender:

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

он думаю чи плакати чи тішитись.:girl_crazy:

12. Natalia

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

14. Chortenia

Дякую, Марусю. Але ота подібність моїх дитячих фоток з вашою доцею, то таки щось!!!

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Бум шукати спорідненість. :girl_tender:

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Для мене Кася то файна господиня яка незважаючи на те що добре пильнує порядку в хаті, і певно тим що смітять добре дістається, але й про себе не забуває і знає собі ціну. :)

16. Natalia

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

дякую Марусю. на прибиранні - то маю пунктик. має бути прибрано і все тут. не ідеально, звісно. не гоню зі шматами щодень. але все памятаю , де і коли і що треба до робити.
    що до себе - ну треба час й на себе . а як інакше.:girl_spruce_up:

18. Natalia

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Кася в мене асоціюється з такою собі темною "лошаткою":ninja::xaxa:, сірим кардиналом:girl_blush2:
    і оце, певно, поки ми собі на форумі теревенимо, її кріпаки і кріпачки готують їсти, прибирають і вишивають:girl_crazy:

П.С. А взагалі такі люди як Кася мене захоплюють - вони для мене як справжні інопланетяни, або люди-титани - все вміють, все можуть

20. kitka

kitka Well-Known Member

До речі, я коли з Касьою зустрілася нарешті, то була вражена, на скільки той "титан" тендітний:girl_curtsey:,... а на каблуках як гонить по тій "чудовій" львівській бруківці та з парасольою та помежи дощ та з торбами, то треба видіти:khomyak:.
    А ще Кася дуже файно сміється, зажмурюючи очі при цьому :girl_tender:(бо на форумі майже на всіх фотографіях вона серйозна, тому в мене спочатку склалося враження, що вона рідко показує свої емоції).