Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

А я????????????

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

так приємно про себе почитати :) до речі, насправді я русява :)
    бачила недавно оте кумедне фото на скутері, тож зовні уявляю :) характер - загалом спокійний; здається мені, ви дуже доброзичлива і файна господиня :)

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

OxankaF, чомусь мені здається, що ви людина, яка готова обійняти і приголубити весь світ )))

4. nattsol

nattsol Well-Known Member

світле волосся, приємна усмішка :) в душі є щось світле і дитяче, інакше б не бавились з нами в ігри :)

olya_d - пам'ятаю фото, великі замріяні очі і щиру, якусь аж дитячу, усмішку :)

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про зовнішність писати не буду, бо майже всіх бачила вживу:)

La esposa - Дуже приємна дівчина. Молоденька, але не по роках розумна. Намагається все зробити правильно. Ніжна і дбайлива. Мрійниця.

Ірена - сильна і мужня.

olenkastar - весела, енергійна. Добра мама. Непосидюча мандрівниця:) Не любить компромісів, впевнено йде до мети.

Яруська - чудове почуття гумору, справедлива. Завжди усміхнена і позитивна. Прекрасна дружина. Ну і виглядає років на 10молодшою:)

nattsol - начитана, розумна, цікава особистість. Точно не сіра мишка:)

olya_d - ніжна і делікатна. Добра господинька, дружина і мама.

(Тепер напишіть про мене, бажано правду:) )

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені чомусь здається. що ви дуже ніжна, асоціюєтеся мені з весною, тендітна, дбайлива мама і приваблива жінка.:girl_curtsey:

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Зорянівонька - Любляча матуся, дбайлива дружина, доглянута, любить прекрасне:)

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Зорянка, чомусь перше, що спадає на думку про тебе - жовті черешні твоєї бабусі і лавочка під горіхом :D
    А якщо серйозно, то ти - цікава особистість, розумна і співчутлива, поступаєш завжди по совісті і по можливості допомагаєш людям. Хороша і любляча мама, дружина

9. zaba

zaba Well-Known Member

Насправді очі карі, а руки інколи холодні :)

10. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я справді світлоруса:) І в хмарах люблю політати:)

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Oriana - наразі асоціюється з якоюсь казковою принцесою. Світлою і загадковою.

Vittoriya - віддана музиці і мистецтву. Дуже хочу послухати твою гру. Це має бути прекрасно! Але разом з тим - цікава в спілкуванні людина, симпатична, приємна. Знаєш чого хочеш.

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Зорянівонька весела, але коли треба, то може бути дуже серйозною. Має гарний смак. Турботлива мама і дружина. Прагне здобувати нових знань в різних галузях. Думаю, що вміє стримувати свої емоції.

13. natka75

natka75 Well-Known Member

Зорянівонько, ми знайомі, але не настільки, щоб сказати про тебе все від А до Я: для мене ти щира, мрійлива дівчина, найкраща мама для свого синочка, любиш порядок, але було б звичайно краще, щоб за тебе його хтось робив і чекаєш, коли вже виспатися зможеш нарешті))))

14. kitka

kitka Well-Known Member

Хе-хе, попала я на Натку. Мені вона видається простою в спілкуванні, без мух. І напевно вона людина діла, хоч і робота пов'язана з небом, але серед хмар не літає:girl_crazy:. Уявлення не маю, що ще написати, але здається мені, що ми б знюхалися:girl_in_dreams:.

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Так!КІТКА-красива,має файне почуття гумору,водночас в деяких дописах виглядає стриманою і знаючою зміст життя!Має файну рожеву кицьку на аватарці:)

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Кітка..... хитрюща як аватарка і нік:)
    якшо без шуток,то прикольна кобіта,весела,з добрим серцем,протса у спілкуванні...і чомусь здається,що пов'язана з гуманітарними науками чи педагогікою,але можу і помилятися:)

17. olenkastar

Zlju4ka ;) ну вона взагалі не Злючка,а затята футболістка,зайнята мама і оптимістка у повному значенні цього слова:)

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

olenkastar - зірка по житті)) Енергійна, рішуча, самодостатня особистість

19. olenkastar

ой...це мабуть ні,всі рішення приходять спонтанно..довго думаю над поступком,виважую кожен крок-і не роблю:) а потім бац,шось перемкне-і зроблю:)

olya_d активна,спортивна мамуся.

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

спортивна - певно тому, що люблю дивитися спорт, а самій займатися - лінь...