Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

Симпатюлька, ніжна така як кошеня (Злючка десь писала) щира, безпосередня і справедлива

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Грильяжка-чарівна, мініатюрна, весела, щира, цікава...а ще мабуть дууууже хороша подруга і дружина..так мені здається

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А Мавпусик, однозначно красуня, а ще вірна і щира подруга ЦЕ ТОЧНО ( я читаю форум))), весела і мегапозитивна людина, деколи наївна і безпосередня як дитина.

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Siania - сонячна, оптимістична.... ну просто мила, лагідна,добра... як сонечко
    особисто не знаю - ці всі враження від ніку і аватарки :girl_curtsey:

5. Siania

Siania Love Life

Грильяжка - мила, красуня, хитренька, комунікабельна, весела, компанійська:)
    я не уявляю, я знаю:)
    Хельга - хороша мама і дружина, мила, ніжна, весела, не заздрісна, щира

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Siania - витончена та елегантна.Справжня львівська панянка:) асоціюється в мене з якимось файнючим ельфиком. А ще має колосально красиві і виразні очі:girl_in_dreams:

7. Siania

Siania Love Life

Іспанка - енерджайзер, думаю і в 77 років буде льотати і дарувати всім позитив!
    Я б тебе дала в рекламу дюрасель замість тих зайчиків)))

8. La esposa

La esposa Moderator

Siania - весела і запальна, як гуцулка, водночас врівноважена і стримана :)

9. Hruska

Hruska Well-Known Member

і мені, Siania, видається таким добреньким ельфиком...дуже неконфліктна людина але в цей же час може за себе постояти :)

10. Ann

Ann New Member

Я вас всіх ще мало знаю. Але La esposa, мені видалася рішучою і цілеспрямованою панянкою. Така собі бізнес-леді ;)

11. Hruska

Hruska Well-Known Member

Грильяжка, як тільки я прийшла на форум вона мене просто "відкинула", "викинула" з нього....і можна сказати, не сподобалася мені, якась високомірна...
    Але поспілкувавшися тут більше, зрозуміла, що зовсім неправа...
    Вона прямолінійня, дуже пряма і цим же весела, компанійська, чуйна...(я добре памятаю, як вона мені допомогла з моєю жіночою проблемою ПЕРША)..ну дуже кмітлива і ті всі її словечка, вирази такі цікаві, що завжди з охотою спостерігаю за її дописами.
    А ще хороша господинька і дууууже велика модниця....клас...Завжди доглянута та в формі.

12. La esposa

La esposa Moderator

Ех, я б хотіла бути такою :girl_in_dreams: :) ви мій комплекс за хвоста зловили :)

13. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Іmel - категорична ( в міру!), розраховує лише на себе і свої можливості, патріот (ці риси для мене важливі :) ), модна, стильна, розумна, блондинка, кмітлива, компанійська. Не бачила її ніколи, але її дописи і підхід до життя мені дуже подобаються- іноді наче свої думки читаю.
    Natorella - зі здоровим почуттям гумору, яке багатьом тут у ній дуже подобається, любить тусівки, їй подобаються красиві і сильні люди (дружба з Одрі це доводить), пацаняча, іноді грубувата
    Odree - спершу здавалася ніжною, романтичною красунею, але очевидно, вміє показати характер, може іноді і круте слівце вжити, ретельна хранителька сімейного огнища, комунікабельна, з тих, що завжди відгукнуться на проблеми близьких людей
    Кася - категорична, дисциплінована і водночас дуже вразлива та романтична, розвинена логіка, прив'язана до родини, комунікабельна і водночас не всіх впускає у свій внутрішінй світ.
    Леді Опіум - пацаняча, авангардна, колись я сказала про неї, що в класі вона трималася особняком - це була правда :), особлива, іронічна, вміє плисти проти течії, не боїться це робити, правда важливіша за авторитетів.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

гран мерсі. в точку

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

є обрані:girl_curtsey:

16. Ann

Ann New Member

:girl_smile:
    Якщо я, новачок серед ВАС усіх, це зауважила, то ніяких комплексів у вас немає. То ви собі вигадали.

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я думаю це закономірність: борючись зі своїми осмисленими комплексами людина максимально розвиває і використовує якості, які їм суперечать

да, я такая:girl_blum:

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Lady_Opium особисто в мене асоціюється зі мною ж))))))))))))))),тобто,мені здається,що вона:ініціативна,"живчик",амбіційна,веселунка,любить поговорити та пожартувати з інших,оптиміска-реалістка і просто-умнічка-красунечка...О)))))

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

IRUSKA*8- ну які можуть бути випускниці ін"язу? Звичайно, що красуня - розумничка, хороша матуся,надзвичайно класна співрозмовниця,впевнена,що дуже хороша коліжанка та дружина:girl_tender:

20. La esposa

La esposa Moderator

Іспанка - веселий світлячок, така собі ходяча радість, добра подруга, майбутня любляча дружина, і дуже-дуже-дуже співчутлива людина :girl_in_love: