Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Hruska

Hruska Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

А он то-то звідки взялося....?моїх фото ніде нема....
    Котя, ти може звідкись мене знаєш???
    П.С.: дієти моє життя......

2. Олюська

Олюська Well-Known Member

Зорянівонько, бачилась з тобою вже не раз. Щоразу переконуюсь, що ти дуже таємнича. Легка в розмові, багато розповідає, але завжди залишається якась загадка. Коротше, щоб тебе розгадати, треба дуже добре знати.
    Чомусь мені здається, що можеш легко образитись і чекати на вибачення, тут твоєї ініціативи нема.
    А загалом здаєшся водночас і сильною, і дуже чуйною:)

3. Hruska

Hruska Well-Known Member

горда........

4. Олюська

Ну про Зорянівоньку я б так не сказала. Радше буде дутися, не розмовляти, наприклад, відносно чоловіка, напевно, плакати, але не так, що неприступна фортеця

5. Hruska

Hruska Well-Known Member

а...ну тоді я неправильно зрозуміла....сорі....:)

6. Олюська

Чомусь Oddly нагадалась.
    В роботі - суворий, строгий, принциповий, вимогливий викладач, її бояться студенти.
    В сім'ї - однозначно має свій твердий голос, іноді безкомпромісний.
    А ще знає, чого хоче, сильна, цілеспрямована, рішуча. Має широке коло захоплень, всім цікавиться і розвивається.
    Часто здається, що діє за принципом "моя хата скраю"

7. Олюська

Мої перші уявлення при згадці про Ануту: турботлива, ніжна, добра, любляча, може всю себе віддавати заради когось, не вимагаючи відплати. Уявляється мені медсестрою, хоча коли побачила перші знимки, то подумала, що має стосуок до мистецтва.
    Завжди розрадить добрим словом та приділить свою увагу:)

8. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ви тут не одна така....я он вже скільки накатала....:)

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Якщо комусь цікаво. Намагаюся ображатися рідко, хіба вже хтось дістане. Тоді "дуюсь" і не розмовляю, поки не вибачаться. А деколи достатньо просто підійти і поцілувати чи обняти. Але якщо мене образили, то перша не заговорю:)

Олюська - дуже симпатична, мила, делікатна. Правильна, розважлива. Інтелігентна і розумна. Може трошки заскромна:) Чудова мама, мабуть і дружина. Не уявляю, щоб кричала чи сварилася. Певно все тримає в собі...
    Теж мені дуже симпатична.

Про Hruska ще не знаю що написати, але обовязково почитаю і напишу:) І взагалі є багато цікавих людей, які ще мало писали, а для того, щоб собі якось уявити людину, треба таки трохи з нею "пожити"

Останнє редагування: 26 Листопад 2009
  10. Hruska

Hruska Well-Known Member

Хе...:girl_crazy:
    Класно так....в мене така ж подруга...ото вже впертюх...а основне, що вона ніколи і не є затійником сварки, через те і приходиться мені першою миритися...А Ви часом не Водолій по-знаку зодіаку?
    ох....ми жінки всі такі...а я ще люблю підійти до коханого і сказати - "Я хочу в хатку"....:girl_crazy:

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Водолій:) Гордий знак, але не поганий:)

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Зорянівонька ,як на мене ,дуже вдало підібрала нік,є в ній якась казковість.
    По дописах виглядає м"ягкою і вразливою,але якщо потрібно проявити твердість,то думаю,що це в неї це вийде легко і переконливо :girl_smile:.

13. Hruska

Hruska Well-Known Member

Що????
    Серйозно????
    Ой...то то ж просто супер!!! Це пречудовий знак зодіаку....Дуже хороші люди, віддані друзі, совісні...чесні...одним словом...я Водоліїв просто обожнюю...:girl_in_love:

14. Редвумен

Редвумен Active Member

Я також такої думки! про Imei! А тебе взагалі-то гаряча вийшла :)))

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

розказуйте...розказуйте...я вже бачу як у мене крила ростуть:) я Водолій:) але ми маєм один мінус-впертість:)

карапуз
    - дуже позитивна форумлянка:) гармонійна. як хтось влучно підміив,відбулася як жінка,як мама,як людина! Карапузику,ти модняча кобіта:)

16. Редвумен

Редвумен Active Member

Всі Ірени, Іри, Іруськи - при умові що то справжні імена - мають такі "ознаки" :) Маю їх (Іринок) багато і всі цільні особистості!

17. Gala

Gala Well-Known Member

18. Редвумен

Редвумен Active Member

а я обожнюю терезів! Люди лаконічні! ніколи не несуть ніякої "пурги" і можна на них завжди покластись!:girl_cool:

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Олюська..одне враження - дуже скромна і приємна в спілкуванні...а ще любить подорожувати..жінка,яка створена для сім"ї...
    olenkastar - енерджайзер зі слінгом:girl_crazy:
    ані про Редвумен, ані про Hrusku ніц сказати не можу...2 місяці "прогулів" на форумі даються взнаки:girl_devil:....

20. Олюська

100% в яблучко
    Пам'ятаю, як після пологів до мене подзвонила чоловікова сестра, ну і я їй розповідаю, як народжувала, що кричала. А вона мені: "А ти хіба вмієш кричати?":girl_haha: