Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

Котя, як на мене, любить гарне життя, гарний одяг, гарних чоловіків:girl_in_dreams:(тепер в однині:girl_cool:)...задоволена своїм життям, любить тепло і море, ніжна дружина...мабуть, не дуже сувора мама:girl_bye2:

2. Котя

Котя Оптимістка :-)

Це про мене,і ще кожне слово яке написала Уляночка, особливо про тепло і море.

Ну це зовсім не про мене, я по натурі дуже активна людина.
    Теж не про мене, бо мій чоловік досьогодні не може всіх запам"ятати ,каже що друзів в мене аж забагато.Страшено люблю всіх своїх подруг.:girl_curtsey:

Оriana симпатична руденька дівчина з білосніжною шкірою середнього зросту. Добра і турботлива:girl_claping:.

3. La esposa

La esposa Moderator

Котя: гарна, сучасна, стильна. Вміє бути суворою, коли треба, але то тільки коли дуууууже припре. А загалом ніжна жіночка, яка всіх розуміє, вміє підтримати і розрадити :)

4. Котя

Все дуже точно про мене ,але слово "жіночка" не можу із собою асоціювати.:girl_cool:

La esposa не зважаючи на світле волося асоціюєшся з іспанською пристрастю.Любиш не стандартний одяг,цікавих співрозмовників і морозиво:girl_bye2:.

5. La esposa

La esposa Moderator

то я так з ніжністю :)

Щось у тому є.. :)

6. Hruska

Hruska Well-Known Member

А мені чомусь зовсім по-іншому Котя асоціюється....може я не настільки спостережлива....
    Основа моєї думки про Котю - це цілеспрямований характер, самодостатня, впевнена в собі особистість...активна...в сімї справжня жінка-шия...:girl_curtsey:
    Котя, поправте мене, якщо не так щось про Вас написала...
    kati - надзвичайно жіночна, елегантна, витончена, тендітна жінка....розумна і зважена....спокійна.....може висказати своє незадоволення дуже толерантно (що мені дуже імпонує в людях)....

netsoll - активна, оптимістична, живе в гармонії з собою і з оточуючим світом...надійний друг....в ній є якась "глибока" таємниця...чоловікові буде завжди цікаво її відкривати для себе...

Іринка (буду по-старому псевдо, бо нове навіть вимовити важко) - молода, жвава, енергійна, хороший друг....романтична...мені чомусь асоціюється з якоюсь легкістю... цікавий співрозмовник...

Уляночка - багато написати не можу, ще недокінця сформована думка про цю форумлянку, але твердо можу сказати, що досить впевнена в собі особистіть, смілива....гарненька....:girl_curtsey:

Люди, не закидайте мене яйцями за цю відвертість....

7. La esposa

La esposa Moderator

хіба поцьомаємо :)

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

La esposa, я про тебе писала, а ти??? (тільки правду:))

А я? Теж хочу відверто:)
    І взагалі, мене можна покритикувати, щоб було над чим працювати...

9. Hruska

Hruska Well-Known Member

Зорянівонько....про Вас мені важко писати, бо в мене про Вас 2-ка думка....якась Ви мені особистість різна..
    Деколи - рішуча, хитра, спритна....впевнена....одним словом - сильна жінка.
    А деколи - ранима, романтична....тендітна дівчина.
    Я не знаю...то Ви нам відкрийте завісу своєї сутності!!!!:girl_crazy:

10. Котя

Христя все правильно,все як про мене:girl_spruce_up:.
    Hruska тендітна красуня. Дуже цілеспрямована,старається завжди добиватись чого хоче. Хороша дружина і буде прекрасною мамаю. З моїх спостережень їй підходить прислів"я :"Десять раз відмір, один раз відріж":girl_wink:

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Думаю, як і кожна - різна за різних обставин... Завжди думала, що сильна. Але і сильним теж деколи треба ніжності і ласки...

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

А про мене хто що ще скаже?:) Чи я така "загадка"?:)))

13. La esposa

La esposa Moderator

Отже, пишу відверто: по-перше, слід сказати про твою зосередженість. Мабуть, то склад характеру в тебе такий - ти ж любиш математику :) Ти спокійна, але водночас чутлива і гармонійна - тебе видає твій стиль :) Завжди в тебе можна дістати пораду, ти вмієш тримати слово. А ще ти любиш допомагати людям, котрі в біді, бо ти чуйна і співчутлива. Вдома в тебе завжди прибрано, чистенько, ти добра господиня. Твої дописи завжди обдумані, виважені. Ти хороша подруга.

От така моя думка :)

14. Hruska

Hruska Well-Known Member

Стопроцентна згода!!!!
    А ще....ще одне, що можу про Вас сказати - Ви вмієте співчувати людям....перейматися їхніми проблемами, підтримувати в важкі хвилини....:girl_spruce_up:

15. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ей....так то ж майже мої слова...
    П.С.: я телепат...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

16. Hruska

Hruska Well-Known Member

Так....тепер чекаю свій рентген-аналіз...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

17. La esposa

La esposa Moderator

Хриська-Грушка-Хрюшка: весела, має великий заряд енергії, оптимізму, гарне почуття гумору, деколи трохи замріяна, але то скоро проходить і змінюється на нову хвилю позитиву. Думаю, що любиш "подуркувати" з хорошою коммпанією :)

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Ля Еспоза:suicide:
    мені здається, ти такий вітрюганисько: то спокійна, шиєш-вишиваєш, печеш-вариш, а потім раз - і остапа понесло:girl_haha:

19. Hruska

Hruska Well-Known Member

Хе....так точно....то все моє...від мене не забереш:girl_crazy:
    То точно...навіть не 7 раз відмірь....а вже й 10...:girl_haha:
    Котя, ти права....безперечно...ця особливість дає мені все впевненіше рухатися до наміченої цілі...
    П.С.: до речі ми таки наважилися на цей крок....вчора...

20. La esposa

La esposa Moderator

ага :) де дідько не може, там бабу пошли :girl_crazy: я така :girl_haha: