Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

Так...Касюню "по полочках" розібрали...тепер мені щось напишіть:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

2. natka75

natka75 Well-Known Member

Улянцю, щось народ боїться про тебе писати, чи що???
    Я почну: ти красива, молода, розумна, спочатку мені була якось неприступною до знайомства очного(можливо тому що я краще запам"ятовую людей очно, ніж по їх ніку), висловлюєш свою точку зору, незакомплексована зовсім, знаєш собі ціну, любиш заінтригувати слухачів, а інколи і підколоти, правда є чи не дуже???

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Тендітна, життєрадісна і дуже витривала. Принаймні мені так здається

А Натку я трошки знаю, то й незнаю чи можна писати чи ні?

А я яка? :)

4. Уляночка

бояться...
    є,є...особливо щодо "маладая, красивая":girl_haha::girl_haha::girl_haha:а якщо серйозно, то неприступною я не є, в мене так - або мене дуже люблять, або ненавидять...максималістка однако...

5. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мені здається що ти маєш дуже вишуканий смак,життєрадісна,самодостатня, компанійська дівчина. Ду-у-уже хороша мама і дружина. Ніколи не бачила тебе на фото, але чомусь здається що ти шотенка середнього росту. Багато подорожуєш, не боїшся трудностів в житті. Дуже просто і зрозуміло висловлюєшся в дописах.

6. Zoryanazirka

Волосся попелясте, 175 :)
    А решта мабуть правда..
    Дуже часто буваю занадто категорична

7. natka75

natka75 Well-Known Member

пиши - пиши))))мені цікаво (ми щось ніяк з тобою не зустрінемось,а ти вже мама в квадраті!)

Останнє редагування: 26 Листопад 2009
  8. Котя

Уляночка,мені здається ,що ти по житті дуже позитивна і сильна людина, яка завжди вірить в краще. Ти дуже любляча мама,яка дуже сильно любить свого Любасика,але і не менше буде любити другу лялю:girl_in_love: З деяких твоїх дописів видно ,що ти така собі "прікалістка",це є дуже класно.Дуже цікава і красива дівчина.

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

я вас, до речі, чомусь уявляла із світлим волоссям, але невисокою :) загалом склалося таке враження: сильна, впевнена в собі, життєрадісна, любляча мама і дружина

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Zoryanazirka - завджи цікаво читатидописи. Вони справді лаконічні і змістовні. Ти певно висока і тендітна, не блондинка. Завжди усміхнена і позитивна. Багато подорожуєш, багато знаєш. Стильна, сучасна. Організована. Ніжна і турботлива. Любиш чоловіка і дітей, завжди знаходиш на них час.
    Натка правильно написала:)
    Словом, ти мені дуже симпатична!

11. nattsol

Котя - уявлялася мені невисокою дівчиною з круглим обличчям, побачила фото - дуже здивувалась :) загалом асоціюється, в першу чергу, з ніком: весела, грайлива, дещо хитренька (просто одразу уявляється маленьке, пухнасте кошеня)

12. Zoryanazirka

Зорянівонька, мені здається що я тебе постійно бачу в районі Драгоманова, в тебе попелясте волосся і середній зріст. Останній раз, здається, бачила влітку, в синій суконці :)

13. Zoryanazirka

Все видаю секрети :) Натка середнього зросту брюнетка, весела, життєрадісна, завжди привітна! І синочки в нас майже в один день народилися

14. kati

kati Well-Known Member

nattsol таємнича, творча, така собі казкова героїня:)Такі завжди вирізняються з натовпу стилем, одягом.
    З дописів на форумі можна зробити висновок,що людина спокіна, врівноважена, не конфліктна:)

15. Котя

Галичанка сюдячи по ніку шотенка з голубими очима, дуже мила ,спокійна, врівноважена,а також сильна по життю дівчина яка випромінює дуже світлу і добру ауру. В неї дуже насичений внутрішній світ. Впевнена ,що якщо Бог їй пошле дитя,то вона буде найкраща і любляча мама.:girl_in_love:

16. irushka

irushka Well-Known Member

Уляночка має все, що має мати жінка: вроду, жіночність, емоційність, щирість, трошки хитрості... Мені здається, що Уляночка - людина, яка не може тримати все в собі, їй потрібні поруч люди, які будуть підтримувати, розраджувати, чи хвалити навіть у дрібницях,а головне - вміти слухати. Екстраверт стопроцентний, проста у спілкуванні, весела, комунікабельна, але трохи залежна від думок оточуючих (в цьому я не впевнена, інколи здається).
    Улянка, поправ мене, якщо помиляюсь.

17. nattsol

дякую) чесно кажучи, і справді страшенно не люблю конфліктів

kati - сильна, впевнена в собі. Мабуть, виглядає однаково вишукано як у вечірній сукні, так і в домашньому халаті :) Життєрадісна і, як можна сказати про кожну маму-форумлянку ;), дбайлива дружина і мама :)

18. Котя

Ну в мене скоріш середній ріст(1,70):o,а так все правильно:girl_spruce_up:.
    Nattsol, як говорили вище виділяєшся в натовпі стилем одягу,досить домашня людина.А ще мені здається ,що полюбляєш читати книги,і являєшся досить романтичною особою.:girl_in_dreams:

19. Уляночка

ага..троха є...але тільки думки чужих людей, рідних і близьких буду до слини переконувати,що то не так:girl_haha::girl_haha::girl_haha:...

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мені Котя видається такою простою і ніжною. Любить романтику, та й сама натура романтична. Спокійна як ніхто. Полюбляє ласку як всі кицьки:) Має мало друзів, але товариська і весела. А ще домашня:)