Гра: якою мене уявляєте? (Похвалялки)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 24 Листопад 2009.

1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Гра: якою мене уявляєте?

В мене асоціації з вами лише через аватарку і нік (не пригадуюю фото)
    Отож, для мене ви сучасна, модна, дбайлива матуся. А ще напевно і оптимістична, весела.

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

що правда то правда. доля мене зробила ну дуже серйозною.
    ага. строга - правда. навіть -категорична швидше. а от емоції зашкалюють - я надто емоційна. але з віком -бачу минає.
    окреме дякую.

Галченя - маю асоціацію з вашим ніком - ви приємна, висока, симпатична щебетушка. і багато мрієте і хочете цього досягнути.
    Ірушка - по дописах -ви врівноважена, спокійна людина.не приймаєте рішення доки не обдумаєте. і ще думаю, що маєте затишний дім, який любите.

3. хельга

Blondo4ka, знайшла ваше фото - ви точно весела людина і дуже добра :girl_smile:

4. Megan

Megan Well-Known Member

Хельга, а я :shy: ?

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я а я а я !!! Якою ви мене уявляєте? Цьоці Грильяжині цікаво

6. хельга

В мене таке відчуття, що тебе знаю давно - то певно через розмови в чаті. І саме через ті розмови в чаті в мене склалось враження, що ти трохи заплуталасьі не знаєш, що далі робити. Ти дуже любиш свою сім"ю, хвилюєшся через неї - і через те все в тебе бракує рішучості змінити своє життя. Це я про твою роботу, яку, враховуючи твої нарікання на неї, ти не любиш.
    Почни змінювати своє життя, можна почати з меншого - піди в салон і зроби собі гарну зачіску, потім купи нову кофтину, а потім побачиш я к легко зміни життя кардинальніше
    Вибач, якщо допис дуже відвертий - ти дуже хороша жінка :girl_in_love:

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ти хоч і цьоця, але така якась дитяча! Так деколи тебе хочеться обняти:) Трошки наївна і дуже добра. Багато знаєш. З чудовою посмішкою! А ще стильна і зі смаком, купою цікавих знайомих.
    В тебе цікаве і активне життя, але завжди є час для сім"ї, яка, все-таки на першому плані.
    А ще ми ніяк не можемо виспатися і відпочити, тому ти мені як рідна:)

8. Зорянівонька

Kasia - ти деколи як Снігова Королева, а деколи як ніжна квітка. Тобі би більше оптимізму! А ще думаю, в тебе в усьому порядок і все за розкладом:)

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ну безумовно - гарна "цьоця":) Весела, компанійська. Енергійна, з почуттям гімору, і поза тим вічно втомлена (робота така:)) І ще мені здається емоційна, але така щира!!..

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

оооо. не навиджу не порядок. я думаю , я дуже організована. аж за дужо.
    і як колись казала, терпіти не можу не пунктуальності.

11. Зорянівонька

Щось всі пишуть про мою "спокійність". Не знаю, чи то тішитися, чи то діагноз?

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

:girl_haha::xaxa::D:D

13. kitka

kitka Well-Known Member

Оооо, то ти маєш ту саму хороту, що й я:girl_crazy:. Уявляю собі, як тебе нервують "дещо інші люди" культурно кажучи:girl_haha:.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

ага. страшенно нервують.

я організовна капут. а ще маю пунктик на складанні речей в подорожі. в мене в торбах має бути ідеальний порядок.

п.с. залишилася я з малою дівчинкою 1,5 рочки на 3 години. попросили наші друзі. то я за то час пів хати поскаладала.. ще б найшла чим помити, той би помила підлоги. бо не вмію я в такому бардаку сидіти.

15. Зорянівонька

Касю!!! Коли можеш з моїм малим посидіти? :girl_haha:

16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

17. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

:girl_smile:Дякую Марусю!!В мене аж самооцінка від Вашого допису піднялася.Дійсно впевненості таки бракує..Ех,знати б як можна долю до себе прихилити...
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Щодо романтично - наївної - Касюню,ти тут на 200% відсотків права,я така і є...а от чи можна туди всередину заглядати?Сама над цим замислилася...є дуже багато речей,які тримаю в собі і відкриваю лише найближчим..
    Гм...Змусив мене допис замислитися...
    І шоб не оффтопити
    Олюся - колега по нещастю:girl_cool::girl_haha:як на мене досить строга пані,яка "строїть" всіх як вдома так і на роботі,але разом з тим вміє відпочивати і веселитися.має гарну фігуру,красива.Мала нагоду з нею бачитися,тіко не скажу де:girl_haha::girl_haha:
    Кася - стримана,строга,стильна(чомусь ці три С з нею асоціюються).Любить дискутувати та доводити свою правоту.А ще у неї чарівна посмішка:girl_smile:

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Іспаночко,ти вже не перша так про мене кажеш.Це певно відбиток роботи.:girl_flirt:
    Ага,домашніх построїш,мама і сестра,теж наші з тобою друзі по нещастю:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

така я переважно з друзями,колєгами.

19. ksjy

ksjy Well-Known Member

ого! напевно, спокійна давчинка була!стільки встигнути!
    і до теми:Kasia- здається мені, що всередині у вас купа емоцій, але ви не завжди їх проявляєте(і добре робите), думаю з близькими, друзями ви зовсім інша!
    Зорянівонька- для мене це аналог слова "енергія"

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ото чим більше читаю, тим більше переконуюся, що маю "свою" Касю вдома-сестру рідну, таке враженя-що то 2 відображення однієї людини, навіть зовнішньо схожі, і одягаються онаково, і фігури однакові (фотодоказу НЕ буде:girl_haha:),
    тому можу сказати таке, може трохи повторюся
    відрита, щира, "раніма" душа, але тільки з близькими, з чужими людьми особливий офіціоз, що комусь видається за зверхність (не дуже точне слово, але хай буде).
    все структурно, все поскладано (не тільки в торбах, а й в шафах) і в голові теж, постійний самоаналіз :girl_in_dreams:
    і що сумно, навіть хворієте тим же :sad: