Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

Мене не приваблює))) Я вже вся просто "немагу", так хочу все побачити))
    Бо мій Миколайко ще в дорозі до мене))

2. Angel

Angel Well-Known Member

сам не гам і другому не дам :)

3. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

ти коли подарунки від св. Миколая отримуєш...18, чи зранку 19? Я думаю що з ранку, тому і виставляти пропоную в день св. Миколая!
    Погоджуюсь цілком з Almariel, що техніка не стоїть на місці, є телефони, флешки...і т.д, то не є проблема скинути фото 19 з ранку

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

угу! :girl_yes:
    ні, серйозно, Миколая ж в понеділок - не чесно буде за день показуватись)

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

А до мене їде Миколай!!!:girl_tender:

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Щойно чоловік мені приніс Миколайчиків від тигрица! Дуже дякую!

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

тадададада!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Щойно виходила сама щаслива людина з поштового відділення з яскравим великим подарунковим пакунком-усі мені заздрили, зараз будемо з моїми дівками відкривати, Іринка моя кричала на всю Пошту-миколай приніс подарунок - і звідки вона все знає?:)
    я ще не знаю що в середині, але почуття такі як в дитинстві - Христинка, величеееезне дякую!!!!!!!!!!!!!
    За 10 хв чекайте продовження.

7. zetta

zetta Well-Known Member

а я вже похвасталась, я не мазохіст)) Черепашечо вже всі знають шо ви мені подарували... також я знаю шо Миколка приніс Кввітці і всьо, сплю спокійно ))

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

АААА!!!! Немає слів!!!! я просто в шоці!!!! в захоплені!!!
    Я знала що Angel чарівниця - але то просто щось !!! Шедевральні ялинки, чудесний набір, діти не відходять а я просто щаслива!!!
    Дякую, дякую, дякую!!!!

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Пишу повідомлення для свого Миколайчика: чула, що ти хочеш зі мною зустрітися, тому прошу зателефонувати трошки наперед, бо всі вихідні також буду працювати миколайком в різних районах Львова. Чекаю на Тебе:girl_tender:

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

І до мене прийшов Миколай! Приніс мені дууууже гарну картину!!! Я навіть не знала, що наша Fleshka така рукодільниця!!!
    Хочу вже хвалитись!!!

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

фух:download: нарешті закінчила обгортання пакуночка і все ГОТОВЕ:crazy: для відправлення дуже чемній форумляночці!!!
    бачу що дівчатам такі красоти дарують(мені включно)), що аж почала переживати чи сподобається мій подарунок, але, мушу додати, що ще напевно ніколи нікому аж так трепетно не вибирала подарунків:girl_yes:
    форумляночко, жди вже зовсім скоро Миколайка!

12. Відповідь: Гра Анонімний Миколай

А до мене приходив Миколай!!!!! Ура-ура-ура!!! А подарунок - отакий - :). Він посміхається! Чудесний презент - дуже ця посмішка зараз необхідна!
    Дякую, Мар'янко-mrochkizm, за чудовий настрій, за щирі побажання у листівці!
    Рада нашому знайомству, шкода, що зустріч була така коротка.
    Я - щаслива :)

13. Відповідь: Гра Анонімний Миколай

До мене прийшов Миколайко !!!
    Не сам , а мужа прислав ) і віддав все особисто в руки.
    Ми 10 хв назад тільки до хати зайшли). Переодягнулись в домашнє - нікого вже не чекаєм. Чую стукіт по вікнах. Відкриваємо з котом двері - там якийсь "чужий чоловік" під парасолею питає тут "Вероніка живе?". А я не відразу і сообразила, що це мене розшукують:girl_haha: не поєдную себе з своїм ніком . Думаю кого ж це ))) Лише побачивши запаковану коробку зрозуміла, що мене )
    Дуже дякую Wonder Христі за гарний та такий потрібний подарунок. А рукодільну частину моя малявка собі приватизувала і на полки приліпила. Все гарне!!! Дякую.
    От тепер думаю.... мені стільки всього перепало, а я своїй форумляночці навіть чоколяди не додумалась подарувати для діток. Ех .... :girl_sad: І я читала ще вчора , що вона отримала з почти повідомлення, але ще мабуть не забрала

14. Vika

Vika Well-Known Member

а я вже знаю хто мені прислав подаруночок. здогадалася на зворотню адресу подивитися. дякую MAMVASULKA. нам все дуже сподобалося. мала то фіолетове з рук не випускоє. :girl_crazy::girl_tender:

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І я, і я отримала подарунок!!! До мене нині на виставку прийшла Марина-Наттсол з маленьким Наттсоленятком і я отримала ТАКЕЕЕ! Знаєте, то так класно, коли в дорослому віці знову починаєш вірити в Миколая, бо в презент отримала свою мрію в багатьох значеннях того слова (казала мама, що Миколай святий і знає всі найпотаємніші бажання, навіть яку я чоколяду люблю!) Так що маю настрій просто чудовий!

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

мабуть, так воно і є :) рада, що подарунок сподобався)
    на щастя, його вдалося вчасно доробити завдяки чоловіку, який, незважаючи на те, що мав на вихідні роботу, посилено забавляв доцю, щоб мама мала час погачкувати :girl_curtsey:

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

чоловікові від мене величезне дякую! Робота направду просто шикарна!

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ще до сьогодні всі мої думки були зайняті хвилюванням, коли і як зустрінуть мого Миколайка за океаном, а тепер вже починаю хвилюватися, коли ж я зустріну свого? :)

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А моя форумлянка отримає свого Миколайчика напевне якраз на Католицьке Різдво. Тому, дорогенька форумляночко, наберись терпцю, не гнівайся на мене, і придумуй помсту за запізнення подаруночка.:girl_crazy:

20. Angel

Angel Well-Known Member

А до мене недавно кур"єр Миколая дзвонив!!!:girl_phone1: Ура!!! Завтра домовились зустрітись!!! НЕ можу дочекатись!!!:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.