Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

Там на попередніх сторінках кричали шо то запізно))) Думаю з цієї неділі. вже десь половина отримала))

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

тааакс, треба вести облік, скільки вже отримало?)))

3. Holly

Holly Moderator

ааааа
    до мене Миколай прийшов! :crazy::crazy::crazy:
    Таке все файне, не передати. Тільки от була шоколадна пташка з пташеням, то Яринка одразу сказала, що маленька пташка - Оленці, велика - їй. Ну але діти в мене чемні, подідились ;)
    На радощах забула написати, що моїм Миколаєм була Ука. безмежно дякую за такий гарний подарунок

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

тішуся, що сподобалося. Доці вже довкола мене другий день скачуть, чи прийшов подарунок. Там же на 90% - їхні старання, мама - халявщиця :)

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

5. Bonita

Bonita Member

Читаю я всі дописи і лікті кусаю, на почту нічого не приходить, телефон не просили, невже про мене миколай забув???:girl_sad: Кожен так радіє презенту, що аж не можеться вже чекати, щоб подивитися на ту всю красу. Мій подарунок також вже скоро буде за призначенням, і дуже-дуже сподіваюся що форумлянка буде задоволена.
    Ех пішла далі виглядати свій презент, бо інакше буду :girl_cray:

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ну якщо ваш ще не прибув, то чого ви дивуєтесь що ви ще не отримали))))))))))

7. Hanny

Hanny Active Member

І мій:girl_yes:, тільки сьогодні ще наводила останні штрихи!!! Шалено хвилююсь чи сподобається, бо дуже імпонує мені моя форумляночка :girl_dance:(тому планую вручити особисто)!!!

8. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

ні, давайте ще тиждень зачекаємо, бо не всі отримають до 19 числа, то я не за себе кажу, мало як...от Ліля казала, що до 19 Миколайка не отримає її форумлянка, давайте зачекаємо будь-ласка

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

та не знущайтесь вже так над бідними нетерплячими форумчанами:girl_nea:...ще тиждень...ааааа....ну так нє пайдьот!
    Я - за цю неділю!

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якщо будете чекати на всіх, то можете аж у січні почати виставляти. Я зможу вислати щойно наступного тижня. Хто знає, коли воно дійде... :girl_sad: Минулого року Цокотушка аж по Різдві отримала. Вічно обставини проти мене грають. Правда, я точно знаю, що моя форумлянка буде терпеливо чекати. Пощастило мені з адресатом. :blush:

11. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

НУ ТОДІ ДАВАЙТЕ 19 ЧИСЛА (19 ГРУДНЯ) В ДЕНЬ СВ. МИКОЛАЯ, почнемо виставляти свої подаруночки...аааа???!!!!

12. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А я так і не змогла скинути фото з телефону :sad:

13. Angel

Angel Well-Known Member

це виходить понеділок.Люди в цей час на роботі,не думаю що потарабанять на роботу фотоапарати і шнури,щоб виставити фотки.А неділя 18, думаю в сам раз!

14. Holly

Holly Moderator

повністю підтримую :)

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ахаха, а я своєму Миколая відразу планувала подаруночок зробити, але ніяк основному не встигала, але тепер точно мушу доробити:girl_tender::girl_wink:
    так, звітую, була на пошті, отримала пакунок, особливий респект за пакування, чесне слово, добре, що мені вистачило розуму в авто його розпакувати хоч скоч здирала вже по дорозі:girl_crazy: бачили б ви мої очі, коли я відкрила коробку:girl_haha: я реально затуркана подумала, що то кукурудзяні палички і давай пробувати на зуб:girl_haha::biggrin: думаю -прикольно ціла коробочка кукурудзяних паличок, а ще так з азартом відкрила, що вони по всьому салоні розлетілись і в коробку передач одна заскочила ггг. Потім добралась до чудесних дарунків і тут почала вгадувати хто мій миколай, спочатку подумала на Golgy і не могла згадати чи вона приймала участь в грі, потім в руках опинилась ВОНА (не знаю чи я десь писала, але маю слабкість до таких речей, обіцяла собі, що колись куплю, коли буду в тому місці з яким в мене ВОНА асоціюється:)) і тут дивлюсь бай алекс, подумала, так ось мій миколай, але ж ні, читаю на коробці від zetta:girl_claping: то був цілий детективний ланцюжок вгадування, zetta, щиро дякую за чудовий дарунок, класний сюрприз і подароване свято. :kiss:

16. zetta

zetta Well-Known Member

нема за що ),я рада в 1000 разів більше ... власне як побачила ЇЇ -одразу подумалось шо вам таке сподобається )

17. Vika

Vika Well-Known Member

і я і я получила подаруночок. дуже класний. моя Катруся все намагається забрати то всьо собі. але от не знаю кому дякувати. признавайтеся.

18. Almariel

нєєєє))) хай собі фотають і скидають фотки на комп (флешку-диск-дискету-карту пам’яті) в неділю, а викладають тільки в понеділок!

19. Angel

Angel Well-Known Member

людоньки, ви шо садо-мазо????????????? вас шо приваблює стан от тої напруги від чекання???

20. Almariel

ага. я не маю ще подаруночка і не скоро матиму - мені навпаки менше часу дивитися на то всьо ваше - щоб менше часу слюньки текли)

Статус теми:
Закрита.