Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

Терпіння!!!Де взяти ?))))))))))

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

може там де і до цього часу))))

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

5. Katrine

Katrine Member

я сьогодні молодчинка, відправила подаруночок, тепер переживаю, чи сподобається форумлянці:girl_in_dreams:. але я дуже старалася підібрати те, що їй би сподобалося:girl_curtsey:. зразу прошу вибачення за те, в чому подаруночок прийде запакований, бо на пошті не виявилось жодних коробок:8:, запакували в те, що було, тому естетичний вигляд подаруночка так-собі:girl_mad:

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

То точно! Я так не вмію!

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мій Миколай до мене нині прийшов)))
    ТАКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ класний, слів нема - ми з Софією у захопленні
    Дякую, Тобі, Миколаю!
    А я безсовісний Миколай - у погоні з виставкою спромоглася форумлянці лиш задзвонити, але на тім поки все і фото не відправила, не маю як його скачати на комп, простітьььььь, мене, організатори!!!
    А своїй форумляночці скажу, шо я її здурила і ніц не вийде в мене того тижня з нею зустрітись, а тільки чоловіком передати Миколайчика;)

8. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

А мій Миколайко хоче проситися скинути в пп організаторам хвото без солодкої частини, мона? бо солоденьке знаю яке буде, бо сама люблю ті цукорочки, але сьогодні ще не купила, буду купувати завтра і зразу передавати чемній власниці подаруночка :girl_tender:

9. pravovuk

А до мене сьогодні знов приходив помічник Миколайчика:girl_tender:. Правда я ще і самого Миколайчика чекала, але ми то пізніше наздоженем , правда Хрестинка;)? Дякую Тобі дуже за такий чарівний подаруночок ! Мені дуже все сподобалось!!! Дуже ! Дякую щиро за твою талановиту роботу, яка буде прикрашати мою ялиночку!!! Дякую!!! Мої двері завжди відкриті для Вашої родини! Чекаємо ;)

10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А я нарешті нині дочалапала до пошти. І добре, що вибралася, бо вдома лазарет, і мене теж починає розбирати. То ж якби не нині, то запізнився б мій подаруночок не день-два :sad:

Зате, незважаючи на мої кривенькі ручки, в подарунку є рукодільна частина. Допомогли донечки!

ФОто чеку вишлю організаторам завтра, а от самого подарунка - як знайду змогу скинути з телефону.

Моя форумлянка казала, що не проти особисто зустріти Миколая, але мене замовники так нагороджили роботою, що не знаю, чи й до Різдва буду мати час приготуватися... :ed4d70def841dc74b57
    Дуже сподіваюся, що мене вибачать :girl_blush2:

11. Hanny

Hanny Active Member

І до мене вже завітав Миколайко!!!:girl_tender:
    Певно чемна була, бо СТІЛЬКИ ВСЬОГО отримала!!! Найбільше тішуся рукодільною частиною, така краса, навіть донечка оцінила, бо пів години сиділа і роздивлялась!!! А як пахнуть мої презентики, чоловік казав, що то його частина подарунку!!! Дякую величезне Зорянко, було приємно познайомитись і поспілкуватись, догодила ти мені огогоооооооооооо як!!!

Останнє редагування: 13 Грудень 2011
  12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я певно була цього року дуже чемна бо несподівано отримала подаруночок від Оксанки pravovuk. Дійсно дуже несподівано і приємно. Все таке-таке дуже потрібне і смачненьке. Тішимся всією сім"ю, бо кожному дістався сюрпризик:girl_tender:!!!!
    Ще раз дякую за відчуття свята:girl_tender:.

13. Velana

Velana Member

а я отримала поштове повідомлення, завтра заберу:)

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

І тобі дякую за приємне чаювання, за подаруночок, приємно було познайомитись і донечка в тебе така красуня:girl_in_love:

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

я здалеку зайду:girl_smile:
    гра така прикольна. як бачите , емоції зашкалюють:girl_smile:
    я , ніхто не сумнівався, була сама чемність:girl_spruce_up: і мій Миколай прийшов!:girl_tender:
    по-перше, дякую Миколаю за головне в грі - інтригуючу нотку. жодна з моїх коліжанок навіть не проговорилася ані одним слівцем хто мій Миколай і що готує. і це тааааааааккккккк класно!
    по-друге, погодьтеся, цьогорічний Миколай розкрив на форумі безліч рукодільних талантів, що не може не тішити.:girl_smile:
    я на 100 % була впевнена, що мій Миколай- незнайома мені форумлянка. а тут -

Дорогий мій Миколай , Оля-Льоля! Я читала твої дописи в темці і не знала, що то все добро мені:girl_spruce_up:. Дякую тобі велике, що з такою щирістю обирала та творила мої подаруночки!:girl_claping:ти велика молодець!

16. pravovuk

То точно!!!!!!!!!!! На даний час ця тема на ДП сама популярна! Дякую організаторам:girl_tender:

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і я нарешті отримала подарунки від свого Миколая:radist:
    і нехай ніхто не ображається, але в мене напевно найкращий і найдобріший Миколай! ми з доциком в шаленому захваті від отриманих подарунків:girl_tender:як то приємно!!!
    величезне спасибі організаторам за таку цікаву гру і виконану величезну роботу!
    а найголовніше, ця гра, а особливо мій Миколай чарівна kitka, спонукали мене почати займатись рукоділлям, цього тижня дорозгребу свої завали на роботі і усюди, і з наступного куплю собі вишивальний набір(вишивати і не тільки я то давно вмію, просто боялась що не зможу поєднувати сімю, роботу й вишивання, а тепер не боюсь:girl_crazy: )

п.с. форумляночко, для якої я буду Миколаєм, почекай ще трішечки, сьогодні ще дещо допаковувала, залишилось гарно обгорнути і відправляти! до Миколая обовязково встигну!:girl_yes:

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я буду свою форумляночку просити на мене не гніватися.
    Я довго сумнівалася, чи брати участь, і недаремно... Дуже прошу на мене не гніватися. Подарунок буде, але трошки пізніше, ніж мав би... :sorry:

19. Bonita

Bonita Member

На цьому форумі одні чемні дівчатка до яких Миколайчик прийшов завчасно, а я мабуть не дуже чемна була бо ще ніхто не прийшов. Хоча зі свого боку мій Миколайчик теж не спішить, але моя чарівна форумляночка обов'язково все отримає в кінці тижня, трошки її потримаю в напрузі:girl_curtsey:

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а уявляєте як буде бракувати тої гри після закінчення(((
    так завжди - готуєшся до Нового року, хвилювання і настрій передноворічний вже з перших чисел грудня, а Новий рік раз і пройшов)))

Статус теми:
Закрита.