Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

Таксссс, фото надіслала:girl_yes:.
    А завтра Миколайко попрямує до чарівної форумлянки.
    Ой, якби ви знали як я переживаю чи сподобається тій чемній дівчинці те, що натворили мої руці:girl_impossible:.
    Та переробляти пізно, тому залишається сподіватись на краще:girl_yes:. Головна складова вкладена-моя душа і позитивний настрій:girl_tender:.

2. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Фото відправила. Інтрига зростає...:girl_crazy:

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нарешті і я дочекалась - вчора телефонував мені помічник Миколайка і загадковим голосом повідомив, що сьогодні мене чекає подарунок!!! Мене аж розпирає з цікавості! Як дочекати до обіду????
    А мій подаруночок гарненько спакований, тепер залишилось дошити шапочку ельфу, який його понесе вручати:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дивилась на своє відправлення, воно вже на поштовому відділенні отримувача! на диво швидко! всього лиш в суботу відправляла. а то деколи по Львову ніби пішки ідуть)))

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Тільки що тим самим хотіла похвалитись! :girl_crazy:

6. Naturals

Naturals Well-Known Member

А я була дуже чемна, бо Миколайко до мене вже прийшов, сьогодні ходила на пошту забирала посилочку. Ascorbinka дуже дякую за такий подаруночок:kiss:, я з Софійком дуже дякуємо.
    П.с. фото свого подарунку зараз сфотографую і вишлю на пошту (не було можливості скоріше зробити). І моя форумляночко чекай дзвіночка від помічника Миколайчика:girl_wink:.

7. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

І я вже відправила сьогодні миколайчика , сподіваюсь, що до Миколая таки дійде

8. Музик

Музик Мартуська

відправила вчора пакунчок, надіслала фото і номер організаторам і поклала чек десь, щоб не загубити, а тепер хотіла подивитись по номеру де посилка - не можу знайти чек, от що значить "щоб не загубити"

9. algo

подивіться у відправлених))))

10. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Ми з Мартином все спакували та вже відрядили нашу бабцю вручати подарунок.
    Сподіваюсь сьогодні обідня перерва буде дещо приємнішою ніж завжди... :girl_in_dreams:
    Але я щось хвилююсь, яе мала дитина. Чи содобається, чи вгадала з кольором, чи буде носитись, чи порохами припадатиме??? :girl_impossible: Зараз ідемо з Мартинком гуляти - вивітрювати погані думки.

11. Музик

Музик Мартуська

12. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

А я забрала свого Миколайка))) але ж всьо файнюнє і гарнюнє))) Уляночко, ДЯКУЮ!

ого, оце оперативність укрпошти, вони наш форум читають чи що;) я ж тільки в суботу відправила, думала пакуночок провалається у них всі вихідні

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я вчора вечером відправила пакунок, а сьогодні читаю
    Я вражена!приємно:)

14. Naturals

Naturals Well-Known Member

та мені, ще вчора прийшло повідомлення про посилку, але тільки сьогодні змогла забрати.

15. kati

kati Well-Known Member

Довго думала чи йти з малим на вулицю сьогодні....таки зібрались, дивлюсь у поштову скриньку, а там повідомлення з пошти!!!!!!!! Як добре, що паспорт був при мені!!!!!!!!!

ОЛІЧКА- ALGO,величезне тобі дякую за подаруночка!!!!! Це просто неймовірно, я все життя думала що в мене нема інтуїціі....але я виходить помилялась. Буквально нещодавно з кумою обговорювали конкурс, ну цікаво ж))) так от я промовилась, що якби мені робилось щось рукодільне, то найбільше хотіла б оце
    бо так вже мені подобається! І тут відкриваю посилочку, а там ВОНА!!!!! АААААА, я щаслива!!!!!!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender: А ще і діткам є презентики, і солодке ням ням ням( вже майже нема)
    :girl_tender::girl_tender::girl_tender:

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

А коли вже можна показувати подарунки?:)

17. algo

Якщо народ не проти, то думаю з неділі))

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

Та певно, що не проти. Хоч до мене ще Миколай не прийшов, але всіх я би вже хтіла ой як побачити!!! А до неділі довго чекати :girl_mad:

19. Donata

Donata Active Member

не проти, то точно, вже всім кортить розглядати. Я за "з неділі", бо не всі отримали ще.
    От сидю виглядаю поштарку, а вона ніц мені щось не несе вперто :girl_nea: пару останніх днів.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

ААаа до мене прийшов Миколайко.! І мій Миколайко створив чудо - я сьогодні забула вбрати кульчики (точніше вбрала один) а без них дуже себе незручно почуваю, і тут отримую в подарунок таку гарну пару, і що найдивініше того самого кольору, в якому я сьогодні вбрана, ну не чудо!!! Якийсь мій Миколайко має передбачувані здібності, а якщо ще врахувати те, що зовсім недавно в Миколайка була така важлива подія в житті, диву даєшся як він то все встигнув.
    А іншу частину подарунку в мене ледь не відібрали співробітниці, так вона їм сподобалсь.
    Напевно я була дуже чемна, раз отримала такі кльові подарунки!!!!
    Миколайко цьом!!!:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.