Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

Фото Миколайка свого я відправила, хоч складається з трьох частин але всі якісь різні, не повязані дуже між собою, та я намагалася по дописах зрозуміти шо моїй форумлянці подобається, надіюсь вона буде задоволена. Ше залишилося надіслати:girl_tender:

2. Bonita

Bonita Member

Погоджуюся, в моєму подарунку нічого рукодільного не буде, ну хіба сама "рукодільно" поскладаю і перевяжу бантиком. В мене подарунок вроді і готовий, але мені все здається, що замало буде. Ще щось придумати-докупити і можна буде презентувати. Чомусь я більше хвилююся і очікую моменту дарування, чим моменту отримання свого миколайка, дуже переживаю чи сподобається. Читаю, що деяким дівчатам вже прийшов подаруночок, але вони не відкривають, я б так не змогла, цікавість би мене заїла. Вже і самій стало цікаво, що ж мені миколайчик принесе?

3. Insolence

Insolence Living The Dream

Аналогічно. Тому "допаковую" кожен день, а тому ніяк не можу відправити :girl_impossible: Хоча фото організаторам вислала ще минулих вихідних

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

І я переживаю, і ще, щоб гарно доїхало, а то я подивилася на пошті як вони тими коробками тарабанять, аж зле стало.

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

Не то слово.
    Якби не ця гра, до ще б довго не наважилась взяти в руки голку з ниткою, а так мала на вибір аж три різні рукоділля (всі абсолютно нові для мене)

але зупинилась таки на одному, і вже закінчила!!!

І ще довго не могла від мене відчепитись новорічна тематика, але я чемна, постаралась то розбавити іншими мотивами)

Надіюсь сподобається)))

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І я всеж встигла з своїм. До останнього дня мала сумніви щодо того чи завершу, а потім, чи оформлю...Все вже маю на руцях, Миколайчик вийшов повністю рукодільний...крім солоденького звичайно...хатя....:girl_wink:Такщо люба форумляночко, скоро буде!:kiss:

7. Музик

Музик Мартуська

і я приєднуюсь до тих, кому все мало! не можу вирішити чи ще щось докуповувати чи хай так буде. якось воно мені ніби треба ще щось, хвилююся чи сподобається моїй форумлянці!!

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

дівчата, я вам чесне слово кажу, що всім все сподобається! Я тут такі шедеври на пошті розглядаю, що ух! А ви ще на себе бурчите!

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ну, майже все. Ще завтра маю дещо забрати і буду відправляти фотографію. Миколайчик прийде вчасно, бо або відправить кур"єра, або сам завітає:girl_curtsey:

10. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

мій подаруночок готовий, але оскільки я не у Львові, а частина подаруночка там, то хвото організаторам вишлю 14 числа ;) така я трохи нечемна, але Миколайко до формуляночки прийде вчасно

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я теж надіслала фото організаторам, а потім ще "зрукоділила" і допакувала:)

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Я таке задоволення від тої забавки і від приготування подаруночка отримала!!!!!!!! Сподіваюсь отримувачу сподобається? Хочу доставити подаруночок особисто, бо хочу познайомитись з адресатом, але ще трохи хвора, тому можливо буде кур"єром. Але отримає мій адресат Миколайчика до суботи точно!

12. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дівчатка-організатори, відіслала сьогодні фотозвіт свого подарунку на поштову скриньку. До адесата він має потрапити у вівторок... пішки ;) ну не люблю я нашу пошту

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Надіслала фото. Тепер теж переживаю, щоб подаруночок сподобався, бо він в мене зовсім не рукодільний:sad: Хіба вдасться солодку частину спекти, але не обіцяю, що вийде, бо я новачок в кулінарії

14. kitka

kitka Well-Known Member

Йоооой, ну чого ви?:girl_tender: Не треба, всьо буде добре:girl_yes:.

Так, пішла я краяти пінопласт, бо завтра мій "миколай" стартує, в космос:girl_crazy:.

15. Птася

Птася Well-Known Member

А я була дуже чемна, а моя донечка ще чемніша. Дуже дякую Миколайчик, не знаю чи можна тут писати хто то є. Але моя мала вже весь подарунок собі заграбастала. :girl_crazy: Рукодільний - то якраз мрія моєї малої.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

А чого ж нє, мені вже тут подякували?!

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Аналогічно. У цій грі в мені деякі "таланти" проявились:connie_pull-pigtail

18. olena

olena New Member

І в мене не рукодільний, але вибирала з душею. Оскільки до рукоділля в мене не звідти руки ростуть, то постараюсь щось спекти, і буде у когось рукодільна частина, а у мене буде кулінарна. Планую занести подаруночок сама або чоловік буде Миколайчиком.

19. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Я теж вже надіслала фото організаторам, а посилочку надішлю завтра, трохи затрималась бо прийшлось дещо переробляти.
    ага, аналогічно і мене це так захопило , що буду і надалі таким милим ділом займатись.
    Сподіваюсь форумляночко , що тобі сподобається подарунок від мого Миколайчика, я дуже старалася і робила усе від душі.

20. zetta

zetta Well-Known Member

а в мене глухо.... не проявились. але дуже дуже дуже сподіваюсь шо мій даруночок і згодиться і буде як память ) ну принаймі не розчарує.

Статус теми:
Закрита.