Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

І я в гості чекатиму!!! Ми в основному в дома. Завжди маю щось смачненьке, щоб Миколая задобрити:)(щоб і наступного разу прийшов;))
    Ну а як не вийде, то можна і через пошту.

2. cleonata

cleonata Well-Known Member

А я вже маю готовий створений подаруночок:girl_dance:, поки подруги розглядали - собі такі ж замовили, йду ще їм робити):d64:
    а свого Миколайка з радістю би зустріла :)

3. kati

kati Well-Known Member

А я хочу отримати миколайчика через пошту- це ж так цікаво, бігти додому щоб з нетерпінням відкрити пакуночок, якась є в тому таємничість і відчуття несподіванки. Але якщо мому Миколайчику зручніше зі мною зустрітись, то буду рада бачити його вдома, а я практчно цілий день і дома( за виключенням прогулянок з малими)

Останнє редагування: 28 Листопад 2011
  4. Птася

Птася Well-Known Member

А мені можна особисто, буду у Львові з 10-го грудня, буду до самих свят екзамени здавати, так що через пошту подарунок мене довго б чекав. З задоволенням би з Миколаєм випила б в центрі філіжаночку кави

5. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Мені краще поштою, бо можу на села гайнути (якщо мужу заманеться):)

6. MYR

MYR Member

А я вже вчора завершила рукодільну частину подарунку, такого приємного і швидкісного процесу в мене ще не було. Тепер сиджу і любуюся. Треба буде і собі таке натворити.

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мені, а мені... можна як буде зручніше - і поштою, і курєром, і поштовими голубами:girl_wink:, і на каву, і в гості - як Миколайку буде ліпше.

І я закінчила - і тепер мене Ярка дістає - "мама я теж таке хочу, тільки рожевеньке" ... А я незню чи мама вдруге таке чудо нарукоділить:girl_tender:

8. Птася

Птася Well-Known Member

і я рукодільне закінчила, хоча ще одна ідейка є (мені всьо мало :) ) до мого рукодільного навіть інструкція додається :)

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Мій подаруночок також завершений. Тобто рукоділля там мало, але є і зроблене не лише моїми, а й Ліліними рученятками. А решта все куплено щиро і від усієї душі :).

А свого Миколайчика я рада і особисто бачити і як йому буде зручно. Лише ми зараз всі хворі. Сподіваюсь це скоро мине.

10. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

і я так хочу:girl_in_dreams::girl_tender:

11. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

ой, напевно прийдеться Миколайчика вручати особисто. одна частина мого рукодільного дійства завершена, залишилась ще дрібничка.

12. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А мій подарунок, подолавши довгу дорогу, сьогодні прибув до Львова :girl_claping:
    З кур"єром для доставки адресату домовлено, так що можна народжувати спокійно :girl_yes2:

13. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А на пошту св. Миколая потрохи приходять листи з фото подаруночків! Яке ж то все файне :girl_yes:

14. Vika

Vika Well-Known Member

ох як я вам заздрю. хоть би щось одне підгледіти.

15. amurka

amurka New Member

і моя рукодільна половинка зроблена(правда,робила це моя подруга(не з форуму),ще дещо докупити і можна відправляти чарівній форумляночці))

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ага
    по дописах там багато всякого цікавого рукодільного:girl_smile:

17. Bonita

Bonita Member

Мій головний подарунок також вже готовий, сподіваюся форумлянці він сподобається так само, як і мені. Сиджу і переглядаю кожен день:girl_tender: Ще докупити деякі дрібниці, сфотографувати, гарненько запакувати і все можна віддавати.
    Дуже рада, що прийняла участь у грі, для себе зробила відкриття, що незнайомій людині мені легше вибрати подарунок чим знайомим і рідним. Ну і якийсь настрій від очікування піднесений.

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Слухайте, я з розуму зійду, читаючи вас і знаючи що все є, але ще не можна дивитись, аааа!!!! Нетерплячка розпирає, а ще й всі дражняться. Хочу вже перше січня щоб усе знати і бачити!:shout:

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

А чого 1 січня?

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

та нє, то просто я так припускаю що до 1 січня вже більшість усе отримає і покаже тут.

Статус теми:
Закрита.