Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

а десь можна подивитись на минулорічного?

мені можна дарувати все. єдине що є сумніви щодо вазонка - сохнуть вони в мене((( Тому мені буде шкода, якщо засохне.

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:23 ----------

я тут начиталась хто що готує і вже переживаю щоб в мене не замало було((
    та й взагалі, я бачу що подарунки у багатьох складаються з декількох речей...хм

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

У мене взагалі цілий набір "Забобонний", ще підказала Маруся-мама за мило і гель для душу, то це буде бонус :)

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, подарунки це чудово, ну але давайте триматись в рамках, які написали організатори.

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Перечитала я всі дописи своєї "жертви" :wacko1: Якщо раніше ідей не було жодної, щодо подарунка, то тепер ціла купа.. Як би то тепер вкластися в

5. Bonita

Bonita Member

Як активно обговорюється тема, вже перейшли навіть до забобонів:girl_crazy:
    Кому попалася я, трішки полегшу завдання (напевно мене мало хто знає та й про свої вподобання не поширювалася). Мені подобається все, я абсолют не забобонна людина і буду радіти самому презенту і несподіванці.
    А взагалі я вважаю, що варто згадати, що Миколай асоціюється з дитинством і нетерплячим чеканням цієї ночі, коли відбуваються дива. І кульчок з мандаринками (багато мандаринок) і цукерок може сподобатися набагато більше, чим якась річ.

6. kati

kati Well-Known Member

О! тож давайте не забувати про це ...а то ця гра з кожним днем втрачає цікавинку...всі вже активно виписують хто шо готужє на подарунок..

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

треба просто закрити тимчасово тему доти, доки не подарують всі

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

Якщо мій Миколайчик хвилюється, що мені подарувати, я буду тішиться будь-якій дрібничці і не є забобонною:)
    Частина мого подарунку вже готова, а інша, потребує трішки часу, тому надіюсь встигну завершити...

9. Музик

Музик Мартуська

може вже хтось питав, то тицьніть мене носом, а як нє - дайте відповідь, будь ласка
    якщо передавати кур'єром (ну чи особисто) - теж треба до 12 грудня? чи можна там в переддень Миколая то зробити?

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

так, вже знаємо хто що дарує, залишилось дізнатись кому! Тому наступні 100 дописів мають бути іменними. :)

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

можна, до 12 грудня це малось на увазі щоб подарунок встиг дійти поштою до адресата на Миколая, а не на Новий рік)))

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

так, дівчата, трошки заспокойтеся ;) На час забавки - всі забобони викидайте з голови! Якщо хто хоче проконсультуватись щодо подарунка, то пишіть в пп все-таки координаторам, а далі будемо разом думати що робити, тримайте таємницю!

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Даремно я зайшла почитати дописи у цій темі...я і так всю голову собі вже зламала на предмет подарунку, а після прочитаного вже дістала стрес від тих Миколайкових "ристрастей".

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я сама вже почала комплексувати :sad:

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ану ціхо з комплексами і вихвалялками. Бо Миколай йно відкритку принесе. І одну мандаринку.

16. mrochkizm

Нєє... Миколай несе таки забобонний набір, але перев"язаний червоним бантом, щоб по дорозі не врікли :):girl_crazy:

17. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

забубонний набір + 1 різка! :)

18. mrochkizm

Дівчата, а якщо серйозно - чи доречно тут натякати, що ми даруємо?
    Важлива не ціна і комплектація подарунку, важливо, щоб він був від щирого серця!

19. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

100%
    Я коли готую якісь подарунки, то роблю це як для себе (певно егоїстично троха:girl_wink:). Мені стільки задоволення приносить сам процес приготування-виконання-купування-складання-пакування! :girl_tender:

20. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Взагалі недоречно, але я так "по пріколу" написала! Я мовчу....

Статус теми:
Закрита.