Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

як то нашо?) Ти знаєш скільки людей тобі вдячні за таку забавку. Додала трошки сонця в наші будні!)

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Тоді знову у всіх получиться Маруся-мама:girl_crazy:
    Ну от скажіть, ну шо за люди!? Заради них таку грандіозну забаву придумали, а вони, бачте, участь не беруть!:girl_devil::girl_wink:

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я знаю - 101!

4. тигрица

тигрица Well-Known Member

Я вже знаю що подарувати, лишилось тільки втілити свою ідею, а от кому попалась я - якщо маєте таке бажання і можливість, можете особисто завітати, я завжди рада гостям, постійно вдома, маю смачні заначки і дуже вас всіх люблю.:girl_tender:

5. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Цікавість то зла штука, вже мене аж розпирає що то принесе мені той Миколай. А мені попалася така супер класна форумчанка:girl_tender: Інтрига то весело.

6. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Довго наважувалась взяти участь в такій масштабній грі, і аж вчора зранку надіслала заявку (добре що Маряся дозволила:girl_yes2:). Вже мала ідею подарунка, але як прочитала нік форумлянки якій маю готувати подарунок то всі ідеї пропали, добре що є ще трошки часу щоб щось цікавеньке придумати:girl_in_dreams:

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

То не Мар"яся така добра, то просто вам дуже пощастило, що на момент написання вами листа я ще не почала формування списку. Ну і плюс попри вас було ще кілька таких щасливчиків. Коли список був складений - ніякі прохання на мене вже не діяли :) А на майбутнє, часу є достатньо, щоб надіслати листа вчасно.

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я дуже люблю дарувати по кілька подаруночків, тому я напевно всі свої ідеї втілю в життя!
    тим більше так буде певніше що хоч з чимось вгадаю:girl_wink:

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

а ще, мені більше подобаються практичні подарунки - які можна відразу ж використовувати, а не поставити в сервант і забути...
    та й взагалі - вибрати подарунок для жінки то абсолютно не проблема, нам потрібне ВСЕ:girl_crazy:! от з чоловіками в мене ніколи нема ніяких варіантів, крім грошей:girl_sad:

9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

ггг...хто зна, а мо я спецІятільно заплутую...:) ок, я мовчу
    :ninja: а, взагалі, кльово, вам модераторам - усьььоо знаєте:girl_wink:
    та файна, по любому, НАША ж, посиденькова:)
    ну не скажи, отримувати теж кльово:girl_wink: особливо, якщо від Миколая:) пішла обдумувала-обмірковувати...

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

дуже кльово, але сам процес очікування, то є супер! особливо, якщо не знаєш чого очікувати :)

11. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

А я дуже втішена, що стану Миколайчиком для такої класної форумляночки. Аж настрій сьогодні покращився. Тепер от думаю над подаруночком. :)

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І я вже знаю, кому готуватиму подарунок.
    Такій красунечці:girl_tender:
    Ніколи правда її вживу не бачила)))
    Але з усього форуму я вживу бачила лише кілька дівчат. Жах, виправлятись потрібно!
    Тепер залишається щось цікавеньке придумати:confused:
    Пішла думати...

13. Wonder

Wonder New Member

а я своєї форумлянки не знаю, точніше не перетинались в темах, хоча маємо одне маленьке спільне захоплення :)
    але її фотку вже знайшла, вже є трошки ідей :)

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Паліться дівчатка, паліться!
    Моєї фотки, наприклад, на форумі немає, ще декілька таких змістовних дописів і я вичислю свого Миколая, чого не дуже хочеться.

15. Velana

Velana Member

і мені теж трапилась дуже чарівна форумляночка, я вже навіть знаю з чим мій Миколай до неї завітає :girl_wink:

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

хмм.. а мене певно рендом обділив - бо зі мною точно ніхто не живе по сусідству, ніхто не зустрічався на форумівках, і поки не підпадаю під жоден опис. Лишається надія хіба на тих, хто не прозвітував :)

17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Я своєї форумлянки теж фото не знайшла.А шкода.....

18. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Підтримую Олюшку - давайте не розкривати карти!!

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

цікаво, а всі хто пише чарівна, файнюща, то по фотках оприділяють чи по особистому знайомству? чи просто по ніку визначають))

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

І я знайшла) Така струнка красуня! Вчора разом з чоловіком думали над подарунком...Ех, як хочеться догодити і зробити приємність, і щоб вчасно все прийшло (і не зарано, і не запізно), як то вгадати? :girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.