Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

А я придумала одразу ідею подарунка як тільки про гру дізналась. Але коли дізналась хто отримувач то тепер мене мучать ще два варіанти...і шо то робити...

2. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

ви там не "світіться", бо можна вичислити хто переглядав твій профіль...зовсім не сюрприз буде. :sad:

3. Відповідь: Гра Анонімний Миколай

Олюшка, пораджу вам так, як я робила минулої ночі (мало не до ранку :girl_crazy:). Заходите на головну сторінку "ДП". Далі - в цікавий для вас розділ. Наприклад, "Скарбничка". Бачите список тем. От наприклад, цікава тема "Узори на тканинах". Кількість відповідей - 45. Клацаєте на цій цифрі, і вам вискакує віконечко, де вказано всіх форумлянок, що відписувалися в даній темі. Шукаєте "свою". Знову клацаєте на цифрі (кількості дописів цієї форумлянки втемі) - і вуаля - бачите, що саме вона писала про кольори тканин, узори..

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

А так, щоб відразу усі її дописи, і у всіх темах, ніяк?

5. Відповідь: Гра Анонімний Миколай

Навіть не знаю. Мабуть, ніяк. Але мені той спосіб, який я описала, дуже навіть підходить, бо читаються саме ті розділи, з яких можна визначити, що б тій форумляночці бракувало по повного щастя.

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

От і мене від ідей аж "розриває", тепер треба придумати як то все реалізувати... А ще знаю кого попрошу бути кур'єром - щоб і сюрприз був, і не поштою.:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Зайти в профіль, в розділі "Статистика" вибираєте "Знайти усі дописи....". Але цей спосіб залишає "сліди", видно, що ви заходили в профіль

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От і я думала,що так вичислю.
    Та ніхто новий не відвідував мій профіль)
    Буде мені сюрприз.
    Над подарунком всю ніч думала... Вже навіть чоловіка підключила))

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

А якщо всі 200 дописів в Забавках? По асоціаціях вичисляти захоплення?:girl_crazy:

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата, я даю вам чесне піонерське, що ЩО б ви не подарували. тому все одно будуть дуже раді!

12. Tanyunya

Так забавкові дописи ніби ж не рахуються?

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

дівчата, перестаньте. бо наприклад я в забавках не пишу, отже Вірджинія не мені готує.
    і я не маю лінійок діток - отже мені не готує подарунок Аскорбінка.

то не цікаво, бо ви здаєте самі себе. і сюрпризу НЕ БУДЕ.

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

та нє... я ж не писала що то саме мій адресат, то просто сміюсь з того як дівчата хочуть по дописах визначити захоплення, та щей щоб на профіль не заходити:)

15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Попалась мені форумлянка, яку ні по дописах, ні так не знаю....ууу, як ж то важко вгадати з подарунком людині, яку не знаєш. Навіть, шоколад не всі люблять:) (касюнь, привіт:)) а тут...ех, сидююю в роздумах.

Аууу, ті, кому попалась я - не парьтесь, я люблю все:) і шоколад також:) і Мар"яся права, буду рада в будь-якому випадку за будь-якого подарунка:girl_tender:

16. Tanyunya

Все правильно, залишилось співставити описи ще 98 учасниць - і ви вгадаєте свого Миколайчика)))

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

йой. ви у мені сумніваєтеся? даремно)))

18. Hanny

Hanny Active Member

Та то певно всі так, то ж сюрприз, несподіванка, гра!!! Я вже кайфую від самої участі!!!

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Так, дівчата, тихо! Не розсекречуйтесь! :girl_devil: Миколай анонімний! Пам"ятаєте як в дитинстві було? Тільки відкриєте одне око ... і усьо! Казки нема! Знаєте - не знаєте, максимум розхвалюйте яка файна, страшне!

І взагалі, в таких забавках найцікавіше н отримувати подарунок, а готувати, тому всі тихенько обдумуйте, обмірковуйте :)

20. zetta

zetta Well-Known Member

тю, я от так просто деколи шастаю по людях... так і шо тепер )
    дівки..... а в мене розтроєніє лічності...... я то впевнена в подарунку, то не дуже, то зовсім невпевнена...... і нашо я то придумала ))):girl_crazy:
    і ше хотіла подарувати маленькі презентики двом людям але нажаль вони не беруть тут участь.

Статус теми:
Закрита.