Гра Анонімний Миколай

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 3 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Гра Анонімний Миколай

я вже прочитала всі 13 сторінок дописів свого адресата. і все одно ніц не придумола. тай і вибирати толком нема з чого. нормальних магазинів з чимось цікавим і оригінальним в нас і нема.

2. olena

olena New Member

А я вчора так закрутилась , що профукала весь марафон очікування і сьогодні зраненька спокійно отримала нік форумляночки, якій буду миколайчиком.
    Тішуся як слонь, і прокручую в голові варіанти для подарунка, вже маю декілька конкретних ідей.

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Чемна форумлянка - то певно я, бо добрий вуйко Рендом мені тааааку класнючу форумляночку "підкинув"!!! Як на замовлення! (чоколяду йому не обіцяла, чесно).
    Тепер задумливість в мене підвищилась, бо придумати, що подарувати людині з таким тонким смаком - тєжко....

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Урряяя, як класно ранок почався!!! Пререпав мені такий кльовий адресат!!! І головне що маю ідею чим того адресати можна потішити!

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

гг, мені сьогодні снилося, що мені випала одна форумляночка - і сьогодні отримала саме її адресу))

6. zetta

zetta Well-Known Member

мені ніц не снилося, але я теж трохи в ступорі...)) нє навіть не трохи, я таки в "замєшатєльстве"

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

О, великий Рендом! Він знав! :girl_crazy:

А хто казав, що буде легко? :)

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Хто тебе замішав? Рендом? А ти чоколяду йому обіцяла?

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Танюня, а ви казали, жи вам рендом без шоколядки поміг, а ту пишите, що без неї нівкакой. Ану признавайтесь, обіцяли рендому чукулядку?

10. Мар'яся

Навіть як не обіцяла, то тепер мучить все одно чоколядою "подякувати" :girl_yes2:
    і не тільки Танюня, а всі, хто писав, які задоволені адресатом! :girl_crazy:

11. Музик

Музик Мартуська

а я вже придумала, правда зараз трохи не виспана, важко далось придумування, але в мене вже є ідея, яку через годину почну втілювати, ааааа

12. Bonita

Bonita Member

І я вже знаю кому буду презентувати подаруночок, але от що саме ще не придумала, але дуже-дуже постараюся зробити чарівній дівчині приємність.
    Тепер маю питання
    надіслати не пізніше 12 грудня на пошті, чи на цю дату подаруночок вже має бути отриманий адресатом?

13. Halina

Halina Well-Known Member

А я сьогодні так рано встала щоб подивитись кого то я буду радувати. Хотіла бути в числі перших, а дивлюсь то ще вчора всі чекали ПП і вже всі знають. То я лиш така соня чи що? Мала пару ідей на подаруночки але як глянула хто адресат то всі ідеї випарувались.

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ото я розумію! Грунтовно Олюшка підходить до вибору подарунка. Респект і уважуха))

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Всі такі задоволені:)... я тозє:)

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І в мене питання:
    Надсилання поштою, то обов"язкова умова, чи можна інакше доставити? Наприклад особисто?

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

Може я і нетерпляча, але хочу щоб вже був кінець грудня і щоб знати хто кому попався...бо читаю дописи і цікавість аж розпирає!

18. Мар'яся

Надіслати не пізніше 12 грудня, щоб адресат отримав до Миколая, ну або хоча б до НР.

Як маєте бажання, то можна навіть в костюмах і з розказуванням віршів на табуретці :) (тому на всякий випадок всім вивчити хоч коротенького віршика - готовність я перевірятиму ;) )

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я думаю так навіть краще буде і 100% що не пропаде. Я б тільки так робила!

20. nattsol

nattsol Well-Known Member

гадаю, що можна і особисто: гадаю, всім було б приємно по можливості отримати подарунок з рук Миколая)

Статус теми:
Закрита.