Гра "Анонімний Миколай-6"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 16 Листопад 2016.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Анонімний МиколайКо (1).jpg
    Нічка зорі розсипає,
    Тихо-тихо сніг лягає,
    Він до кожного віконця,
    Диво-дивне наближає...

Отож, настала ця казкова мить, коли всі у передчутті та магії свята готують подарунки. Запрошуємо вас у цю таємничу, із запахом мандаринок та кориці, теплу як горнятко глінтвейну забавку "Анонімний Миколай-6".
    Нехай зимова казка торкнеться серця кожного з вас. І подарує любов ближніх, тепло та затишок кожній родині.
    Обов'язковими елементами подарунку для обміну "Анонімний Миколай-6" мають бути: магія зими, сніжна феєрія, казковий настрій, солодкі мрії і вогник :connie_pull-pigtail

Пропонуємо віддячити дарувальниці листівкою ;)

Нагадуємо умови участі:
    • наявність 350 дописів;
    • відсутність штрафів з попередніх забавок (у минулій грі не виставила звіт @Markkomp, тому у цьому обміні участі брати не може).
    Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 30 листопада.
    У заявці вказуємо:
    - адреса - назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс
    - повне ім'я - прізвище та ім'я
    - нік на форумі
    - лінк на профіль
    - номер мобільного телефону
    - можливість відправки подарунку закордон
    Всі ці дані є анонімні, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати.

2 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, якій будете дарувати подарунок.
    Надіслати подарунок потрібно до 17 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправкою обов'язково робимо фото і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com.

Куратори гри: @terezka, @Jusi, @Gorda, @Virchuk,

Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила звіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається.

Галерея буде відкрита після того, як половина учасниць відправить подарунки.

Останнє редагування модератором: 24 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

я хоть була в останньому вагоні, але мені вже прийшов нік форумлянки))))ох, того року в мене супер-пупер завдання)))) цікаво чи мені вийде вгадати саки)))) ну с... починаємо...)))))))))

Надіслано від мого SM-T561, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  3. flame

flame невгамовний експериментатор

нєєєє, ну так не чесно. Я тут пісеньками закликаю, а вони по інших ходять:acute:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Inglor

Inglor Well-Known Member

Мені ще нема нічого. Яке ж то очікування довге. Чим ближче, тим важче. Вже уявляю, що то перед Миколаєм буде робитись:girl_flag_of_truce:

5. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Аааа.... Ну де справедливість? Я з Олею були одними із перших... А будемо певно останні(((
    Оля, дякую за пісеньку аж соромно зізнатися, що раніше не чула. Але тепер і в мене дзвоники дзень дзелень))) Але і я хочу вже знати свою форумляночку

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• мімімі мімімі x 1
  6. EineGuteFrau

А вам куди прийшло?
    Бо вперше, то щось не знаю навіть, де оновлювати)))

7. terezka

terezka котяка-вишивака

уже цього року не вийде, ми б хотіли, але уже форумлянки починають отримувати інформацію кому дарують подарунки.
    --- дописи об"єднано, 1 Грудень 2016 ---
    в пп приходить лист-підказка з даними, всі отримають

• Подобається Подобається x 1
  8. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

і я вже отримала :girl_wink: і прийняли мене нині в останній вагон.... Якби знала, що то нині день такий щасливий, яку б Лото-забаву купила, чи що =)

• Подобається Подобається x 4
  9. Melian

Melian Well-Known Member

Юху, і я вже знаю до кого Миколайка посилатиму:))) тепер треба музу кликати, щоб пакуночки збирати помагала:)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

10. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я зрозуміла, то йде ззаду на перед. Знач, буду знати одна з останніх.

11. EineGuteFrau

Я теж в перших рядках) можна сказати, що так несправедливо але я краще скажу, що так ми наберемо більше азарту і довше побудемо в атмосфері передчутті свята)

12. Inglor

Inglor Well-Known Member

Тим більше, що і так не полечу:girl_witch: вночі ніде, нічого купувати. Так що можна:beach:

13. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

А Ви ще той Шерлок )) До моїх мозгів зараз би не дойшла та ідея, я вже сплю всередині :girl_crazy:
    Але так, довше інтрига, і штормове попередження передають, зроблю какао і буду рахувати сніжинки поки скинуть :girl_in_love:

• мімімі мімімі x 1
  14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Знаєте, як в дитинстві бувало, Миколай приходив тоді, коли не чекаєш. Так і тут :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1
  15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ага, ще б я вміла здогадуватись про своїх форумлянок (якій я буду надсилати подарунок, і навпаки), ціни б мені не було:girl_blush2:. Але тут, я точно не вгадаю. Навіть пробувати не буду.
    --- дописи об"єднано, 2 Грудень 2016 ---
    Точніше, коли вже спиш. Чую, до мене так і прийде.

16. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Такс прийшло мені ім'я форумлянки я і тішусь і здивована, рандом цього разу начаклував))

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ну що там, всі нетерплячі вже отримали свої адреси? Помічники Миколая можуть йти спати нарешті ;)

• Подобається Подобається x 4
  18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

отримала! тепер тільки втілювати задумане. і ще трохи пошпигувати по форуму))

19. EineGuteFrau

І я, і я маю
    Хе хе))) така файна у мене форумляночка

20. Inglor

Inglor Well-Known Member

І я вже знаю ім'я своєї форумляночки:connie_pull-pigtail. І зрозуміла, що я знаю, що нічого незнаю:facepalm:. Пішла:girl_cool::windie::read:

21. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ой, а мені так не пощастило, мені така погана попалась!

Насправді я жартую. Моя форумляночка теж файна, і всім учасникам надійшли дані тільки файних форумляночок, а знаєте чому? Бо погані в обмінах участі не беруть :girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1