Гра "Анонімний Миколай-6"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 16 Листопад 2016.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Анонімний МиколайКо (1).jpg
    Нічка зорі розсипає,
    Тихо-тихо сніг лягає,
    Він до кожного віконця,
    Диво-дивне наближає...

Отож, настала ця казкова мить, коли всі у передчутті та магії свята готують подарунки. Запрошуємо вас у цю таємничу, із запахом мандаринок та кориці, теплу як горнятко глінтвейну забавку "Анонімний Миколай-6".
    Нехай зимова казка торкнеться серця кожного з вас. І подарує любов ближніх, тепло та затишок кожній родині.
    Обов'язковими елементами подарунку для обміну "Анонімний Миколай-6" мають бути: магія зими, сніжна феєрія, казковий настрій, солодкі мрії і вогник :connie_pull-pigtail

Пропонуємо віддячити дарувальниці листівкою ;)

Нагадуємо умови участі:
    • наявність 350 дописів;
    • відсутність штрафів з попередніх забавок (у минулій грі не виставила звіт @Markkomp, тому у цьому обміні участі брати не може).
    Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 30 листопада.
    У заявці вказуємо:
    - адреса - назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс
    - повне ім'я - прізвище та ім'я
    - нік на форумі
    - лінк на профіль
    - номер мобільного телефону
    - можливість відправки подарунку закордон
    Всі ці дані є анонімні, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати.

2 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, якій будете дарувати подарунок.
    Надіслати подарунок потрібно до 17 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправкою обов'язково робимо фото і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com.

Куратори гри: @terezka, @Jusi, @Gorda, @Virchuk,

Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила звіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається.

Галерея буде відкрита після того, як половина учасниць відправить подарунки.

Останнє редагування модератором: 24 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і я з вами, люблю цей обмін...

• Подобається Подобається x 2
  3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відправила заявку на пошту :) Чекаю з нетерпінням на підтвердження, ну а згодом на нік форумлянки :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І я з вами) Єдиний обмін, який я ніколи не пропускаю:girl_in_love: То вже традиція)

5. Virchuk

Дівчата, не думайте, що це я особисто всім повідомлення шлю, це автоматична розсилка, тому прийде навіть тим, хто вже зареєструвався ;)

6. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А мені прийшло сповіщення про повідомлення від algo. Я його шукаю, в Tapatalk, і через браузер. Думаю, що б то могло бути. Містика. А потім дивлюся, А то ж розсилка про обмін) А пише, що то Virchuk написала) ох уже та техніка)))

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

бо розсилку генерувала я, але ставила що то від Вірчик)

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

і я вже відправила
    дякую, що нагадали через розсилку

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

і я хочу...але ще думаю, два тижні малі по черзі хворіли, тому я швидше мйортв ніж жив, і думаю чи дам ради:girl_in_dreams:
    хочеться,ужас як!

10. Virchuk

дасьте ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Ото закрутили наші куратори....не знаю чи справлюся з цьогорічним завданням.:connie_pull-pigtail Ще думаю)))

12. Virchuk

тю, все максимально просто)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А я щось вже ходжу придивляюсь. Руки тягнуться купити, але ще не знаю для кого то. Треба думати))) чекаю вже на свою форумлянку

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

І я так. Але я даних ще не відправила :boast:

Треба йти писати щось на пошту, бо знов забуду.

15. Virchuk

І я вже обдумую що б то такого подарувати, але не спішу сильно, поки не знаю кому)

16. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

То треба швиденько писати заявку))

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А мені чомусь не приходить підтвердження ((

18. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

@Smurfyk @Virchuk і я з тих, хто вже придивляється) їздили в четвер по магазинах, то я напланувала собі, що вже щось куплю, щоб було і лиш детальки вже під форумлянку купити і швиденько відправити. Ага, вже) ходила, дивилась, придивлялась. Але так і не наважилась щось купити. Тепер чекаю вже 2 грудня і біжу за подаруночками) А це ж так швидко вже))

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

19. Gorda

Gorda Well-Known Member

мало би бути. подивіться ще раз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Hermi

Hermi Well-Known Member

я останні 2 обміни складала списки що хочу купити, придивлялась - а тут отримую нік і розумію що то все зовсім не те! Тож тепер чемно чекаю 2 грудня, а потім вже по магазинах!

21. Britney

Britney Домашня посиденька :)

І я чекаю...щось в магазинах ще мало новорічного, як на мене....ходжу, приглядаюся..:girl_cool:
    Хоча дані ще не відправила кураторам)))ще маю пару днів на роздуми:girl_crazy:
    Минулого року мені було якось простіше....