Гра "Анонімний Миколай-6"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 16 Листопад 2016.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Анонімний МиколайКо (1).jpg
    Нічка зорі розсипає,
    Тихо-тихо сніг лягає,
    Він до кожного віконця,
    Диво-дивне наближає...

Отож, настала ця казкова мить, коли всі у передчутті та магії свята готують подарунки. Запрошуємо вас у цю таємничу, із запахом мандаринок та кориці, теплу як горнятко глінтвейну забавку "Анонімний Миколай-6".
    Нехай зимова казка торкнеться серця кожного з вас. І подарує любов ближніх, тепло та затишок кожній родині.
    Обов'язковими елементами подарунку для обміну "Анонімний Миколай-6" мають бути: магія зими, сніжна феєрія, казковий настрій, солодкі мрії і вогник :connie_pull-pigtail

Пропонуємо віддячити дарувальниці листівкою ;)

Нагадуємо умови участі:
    • наявність 350 дописів;
    • відсутність штрафів з попередніх забавок (у минулій грі не виставила звіт @Markkomp, тому у цьому обміні участі брати не може).
    Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 30 листопада.
    У заявці вказуємо:
    - адреса - назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс
    - повне ім'я - прізвище та ім'я
    - нік на форумі
    - лінк на профіль
    - номер мобільного телефону
    - можливість відправки подарунку закордон
    Всі ці дані є анонімні, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати.

2 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, якій будете дарувати подарунок.
    Надіслати подарунок потрібно до 17 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправкою обов'язково робимо фото і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com.

Куратори гри: @terezka, @Jusi, @Gorda, @Virchuk,

Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила звіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається.

Галерея буде відкрита після того, як половина учасниць відправить подарунки.

Останнє редагування модератором: 24 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Ура! Ура! Ура! Моя посилочка вже в Україні! Я так переживала, бо від середи чи четверга статус не мінявся. А вчора вже взагалі думала, що все пропало. Але ні, сьогодні пише, що розмитнюється. Правда, в обіцяні австрійською поштою 4-6 днів не вкладається, але, надіюсь, до кінця тижня приїде. Ну, до кінця року точно.
    Так що чекай, моя найчемніша, форумляночко! Сподіваюсь, українська пошта не підведе;)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

О, нарешті і мені прийшла смс від укрпошти:girl_crazy:дочекалась! Але проблема забрати бо в нас пошта працює з 10 до 14, тож сьогодні точно вже ніяк, і завтра навряд чи заберу, бо ми всі хворі вдома. На щастя, в четвер свято і чоловік вихідний :girl_yes2:

• Подобається Подобається x 5
  4. Hermi

Hermi Well-Known Member

і мій...Сиджу, виглядаю. Тільки що телефонував курєр з НП, думала мій Миколайко...Та де там :sad: То з Китаю прийшов презентик.

• Подобається Подобається x 1
  5. flame

flame невгамовний експериментатор

А я, а я - ля-ля-ля вже отримала:dance3::girl_in_love:Дякую тобі рукодільнице, дужжжжеее-дуже:kisss: Зараз буде фотозвіт.

• Подобається Подобається x 3
  6. нталька

нталька Well-Known Member

То кажете, що мені щастя підвалить під Новий рік? :girl_cool:

7. flame

flame невгамовний експериментатор

Ще розкажу, який нині прикол був:girl_crazy: Привіз мені кур"єр з НП листи. Розписуюсь за листи, глип - лежить коробка, точно така сама, як я відправляла в п"ятницю одній феї (по-за межами обміну, але ним навіяно): в такий же папір запакована, ще й такого самого розміру. Ну точно - один в один. :girl_in_dreams:Я - хвать за коробку, щоб глянути чи дійсно моя, він відбирати - то не тобі, то хтось на "кінець географії" мене нині засилає:haha: Але, я задобрила його двома цукорками і він помчав на "кінець географії":girl_wink: Отже, та коробка має кругосвітню подорож - Липники- Львів - Пустомити - Липники - пункт призначення. Ось такий оборот посилок в Пустомитівському районі.:connie_pull-pigtail

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Щойно мені написали ,що мене десь чекає подаруночок:girl_in_love:. В поштовий ящик дивилась:girl_in_dreams:- нема..., під подушку теж - нема. Може то на різочку на дереві глянути:connie_pull-pigtail. Якісь підказки дайте? Бо спати не буду....

• Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Урааа! Й мені прийшла смс від Миколайка, що мій подаруночок скоро буде :), це промінчик позитиву на фоні хворіб.
    В мене такі ж враження за мою форумлянку (((, їй , мабуть, теж не сподобалося нічого...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. zdorov

zdorov Well-Known Member

невже мій чоловік мав рацію? ''Спрости собі життя, купи Шо треба готове і не сиди ночами, і нас Ше не мордуй своїми ідеями. Може то нікому не тре...''
    може й так, на вкус и цвет, як то ся каже...

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а ви впенені що вона вже отримала?

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Моя форумлянка теж не скидала фотозвіт. Хоч і відписала у ПП що все сподобалось, але хвалитись не хоче.

Останнє редагування: 21 Грудень 2016
  13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

може вона не в курсі, що

14. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ціхо-ціхо.))) Я от тоже вчора отримала свій подарунок. І аж пищу від радості, але ще навіть форумлянці не подякувала навіть в ПП. А все чого? Та бо доступу до компа не мала. А з телефону, то писанина, хіба одні нерви. Так що все сьогодні, і в галарейці похвастаюсь, і подякую форумлянці. Може в дівчат також є причини, що поки мовчать.

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

В курсі. Кожен має лише 2 тижні після отримання подарунку, щоб виставити фотозвіт.

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

І в мене так було. В темці подякувала швиденько, а в ПП ні слова не написала, бо не було часу, а потім не було інтернету. Але потім виправилась :girl_dance:

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мені в пп ніколи не дякують

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

А я завжди дякую в пп або в відгук. Мені - коли як. А цього разу десь олені з мої подарунком заблукали. Виглядаю, а нема. Може до мого ДН примчаться і буде в мене подарунок не до Миколая, а до дня народження:girl_crazy:

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Прийшло мені сповіщення про отримання мого подарунку аж на Городоцькій ,355.
    Дорогий Миколайчик, сповісти будь-ласка через кураторів. Ви туда відправляли? Чи це помилка Нової пошти(бо таке буває)? Бо якщо Ви туда не відправляли, буду до них дзвонити сваритись. А якщо таки саме на цю адресу вислали, то піду в найближче відділення НП сьогодні переоформляти переадресацію. Бо не маю змоги під час роботи туда їхати, а після роботи , я просто не встигну до них до закриття добратись.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

йой дівчата, та розслабтеся. ну як може не сподобатися подарунок? навіть не уявляю ЩО то мало б бути, щоб не сподобатися. різні в людей обставини. ще дочекаєтеся свого відгуку. і кому так важлива подяка, то і подяка вас знайде. бережіть нерви, вони не відновлюються:kisss:
    --- дописи об"єднано, 21 Грудень 2016 ---

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  21. Ari

Ari Well-Known Member

Я от ніколи в пп не дякувала, тільки в галерейці, лише цього року вперше в пп відписала подяку. Мені завжди подобались усі подарунки які я отримувала, ну але до подяки таким чином щось недопетрала:girl_blush2: