Гра "Анонімний Миколай-6"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 16 Листопад 2016.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Анонімний МиколайКо (1).jpg
    Нічка зорі розсипає,
    Тихо-тихо сніг лягає,
    Він до кожного віконця,
    Диво-дивне наближає...

Отож, настала ця казкова мить, коли всі у передчутті та магії свята готують подарунки. Запрошуємо вас у цю таємничу, із запахом мандаринок та кориці, теплу як горнятко глінтвейну забавку "Анонімний Миколай-6".
    Нехай зимова казка торкнеться серця кожного з вас. І подарує любов ближніх, тепло та затишок кожній родині.
    Обов'язковими елементами подарунку для обміну "Анонімний Миколай-6" мають бути: магія зими, сніжна феєрія, казковий настрій, солодкі мрії і вогник :connie_pull-pigtail

Пропонуємо віддячити дарувальниці листівкою ;)

Нагадуємо умови участі:
    • наявність 350 дописів;
    • відсутність штрафів з попередніх забавок (у минулій грі не виставила звіт @Markkomp, тому у цьому обміні участі брати не може).
    Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 30 листопада.
    У заявці вказуємо:
    - адреса - назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс
    - повне ім'я - прізвище та ім'я
    - нік на форумі
    - лінк на профіль
    - номер мобільного телефону
    - можливість відправки подарунку закордон
    Всі ці дані є анонімні, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати.

2 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, якій будете дарувати подарунок.
    Надіслати подарунок потрібно до 17 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправкою обов'язково робимо фото і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com.

Куратори гри: @terezka, @Jusi, @Gorda, @Virchuk,

Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила звіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається.

Галерея буде відкрита після того, як половина учасниць відправить подарунки.

Останнє редагування модератором: 24 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. Inglor

Inglor Well-Known Member

Оля, не засмучуйтесь. Я також чекаю, і в мене тишина.

3. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

І я з Вами:girl_in_dreams::girl_tender:

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

і в мене тишина ;) Напевно щось дуже-предуже велика до мене несе ;)

5. magic

magic Well-Known Member

Усе, посилочку відправила - чекай моя форумляночка!! І я теж чекаю:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Нічого думаю завтра після завтра всі вже звісточки отримаєм. А поки є час на підготовку до напевне першого свідомого Миколайчика.

7. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

а в до мене вже прийшла посилочка)))) тішуся я мала дитина... я певно була дуже чемна, що отримала такий класнючий подарунок))) Велике дякую)))) чекаю Галерейку щоб всім похвалитися,)))

Надіслано від мого SM-T561, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 6
  8. terezka

terezka котяка-вишивака

моя форумляночка, я тут трошки хворію, тому можливо подарунок прийде не так швидко, але я постараюсь оленям дати цукорків багато, щоб швидко домчали до тебе

• Подобається Подобається x 3
  9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Мій Миколайко мовчить... Ну і моє натхнення фиркнуло і сказало, що все пофоткає, запакує гарненько і відправить завтра зранку, тобто посилочка прийде як не в суботу, то на самого Миколайка точно!

10. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ура, ура. А мій Миколайко, сказав, щоб я чекала. Як кажуть мої хлопці "Николай, я чемна))))))

11. mashka

mashka Well-Known Member

Щойно отримала мегакласний подарунок від Миколая! Дякую!!!!! Малі вже хрумають цукерки, а я тішуся усьому такому класному!!! Свій подаруночок вчора відправила, трохи я запізнюха.

• Подобається Подобається x 4
  12. flame

flame невгамовний експериментатор

Мій подаруночок готовий. Фотозвіт готовий.
    З коробкою і далі дилема. Та, що приніс чоловік завелика, всі, що є вдома або замалі або завеликі:connie_pull-pigtail. Є на вибір 2 варіанти, але не знаю котрий кумедніший - коробка з-під коньків:haha: чи з-під курячого філе (символічненько виходить - рік Півня гряде - ку-курі-ку:crazy:)
    Завтра поїде до тебе форумляночко.

• Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 2
  13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я коробки так і не знайшла. Тому мій подарунок взагалі в кульку, правда святковому, поїхав. Ну і не поштою, а помічниками:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  14. Melian

Melian Well-Known Member

І мій подаруночок прийшов:) дуже-дуже дякую форумляночці, все мега класне), а цукерочки просто супер - згадую з ними дитинство:)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  15. Britney

Britney Домашня посиденька :)

І в мене:girl_smile:

16. flame

flame невгамовний експериментатор

Дівчата, на карму - та не коНЬЯків, а коНЬків. Я зараз вмру зі сміху, підняли ви мені настрій, дякую:haha::haha::haha:

• Смішно Смішно x 4
  17. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

А я даруючи подарунок, теж отримала у відповідь подаруночок від форумлянки:) Було так несподівано, але дуже приємно:) Дякую ще раз:dance4:
    Тепер ще чекаю подарунку від основного Миколая:)

• мімімі мімімі x 1
  18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Прочитала... і згадала, що я то пофоткала і вже давно відправила подаруночок , а фотозвіт кураторам забула вислати:girl_impossible: ! Йду виправлятись:girl_wink:

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Усьо, олені з подарунком вже в дорозі)))
    Але от я відправила посилку і тоді додивилася точний вік дитини форумлянки, і тепер сумніваюся чи книжечка підійде(((
    От безголова... Ще й так довго ту книжечку обирала.

20. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

ото у всіх обмінах мої подарунки мене знаходили досить швидко, а це вперше ото ждю і ждю:d23:.....
    То певно наслідки моїх відправок кожного разу в останній день :girl_impossible:, тому дівчата, робіть висновки, Миколайко все пише, не повторюйте моїх помилок.

Я майже виправилась, відправлятиму вранці - вже не останній день, а передостанній :connie_pull-pigtail

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

о і я про коньяки прочитала:drinks:
    я свій подарунок, мабуть, надішлю в суботу зранечка. дітей підкину чоловікові і спокійно піду на пошту.

• Подобається Подобається x 2