Гра "Анонімний Миколай-6"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 16 Листопад 2016.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Анонімний МиколайКо (1).jpg
    Нічка зорі розсипає,
    Тихо-тихо сніг лягає,
    Він до кожного віконця,
    Диво-дивне наближає...

Отож, настала ця казкова мить, коли всі у передчутті та магії свята готують подарунки. Запрошуємо вас у цю таємничу, із запахом мандаринок та кориці, теплу як горнятко глінтвейну забавку "Анонімний Миколай-6".
    Нехай зимова казка торкнеться серця кожного з вас. І подарує любов ближніх, тепло та затишок кожній родині.
    Обов'язковими елементами подарунку для обміну "Анонімний Миколай-6" мають бути: магія зими, сніжна феєрія, казковий настрій, солодкі мрії і вогник :connie_pull-pigtail

Пропонуємо віддячити дарувальниці листівкою ;)

Нагадуємо умови участі:
    • наявність 350 дописів;
    • відсутність штрафів з попередніх забавок (у минулій грі не виставила звіт @Markkomp, тому у цьому обміні участі брати не може).
    Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 30 листопада.
    У заявці вказуємо:
    - адреса - назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс
    - повне ім'я - прізвище та ім'я
    - нік на форумі
    - лінк на профіль
    - номер мобільного телефону
    - можливість відправки подарунку закордон
    Всі ці дані є анонімні, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати.

2 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, якій будете дарувати подарунок.
    Надіслати подарунок потрібно до 17 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправкою обов'язково робимо фото і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com.

Куратори гри: @terezka, @Jusi, @Gorda, @Virchuk,

Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила звіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається.

Галерея буде відкрита після того, як половина учасниць відправить подарунки.

Останнє редагування модератором: 24 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. Inglor

Inglor Well-Known Member

І моя форумляночко набирися терпіння, бо все вище написане як про мене.

• Подобається Подобається x 2
  3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Та-та-дам! :girl_claping: Все вже готово, подаруночки зібрані, упаковані і завтра вирушають в далеку дорогу :girl_wink: Маю велику надію, що форумляночці все сподобається, бо ми (я, як помічник) та Миколай дуже старались :)
    Фотозвіт кураторам вислала :)
    За тими приготуванням думка про те, що і мене чекає подаруночок відійшла на другий план. Приємно усвідомлювати, що і для мене готується щось :girl_in_love:
    Як настрій, форумні Миколайки і за сумісництвом чемні дівчатка, до яких вже скоро-скоро завітає дух свята? (А до декого вже завітав, правда, @Ubuntik :girl_wink:)

• Подобається Подобається x 6
  4. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

То ти про мене писала?

Ніжне і м'якеньке вже є. Хенд мейд в процесі. Солодкі мрії "тупцюються на балконі". Вогник... хм... полін для каміну чи як? :girl_crazy:
    Ніколи не відправляла укрпоштою. Боюсь... тсс... Поїду сама. лиш би блуд не вчепився :girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
  5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

А я от думала гарно загорнути, і тепер почитала дівчат, і переживаю що в гарній "паперці" не приймуть на укрпошті:girl_in_dreams:
    Сходю завтра попитаю чи є такі правила в них на відділенні.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в мене вчора був вдалий день-подаруночок майже готовий:girl_dance:. сподіваюся сподобається.
    ще в четвер маю отримати один кавальчик подарунка і в п*ятницю від поїде до дуже чемної форумляночки:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 5
  7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Мій подаруночок вже також в дорозі! Тепер хвилююсь ще більше ........
    --- дописи об"єднано, 12 Грудень 2016 ---
    Мене минулого року заставили з гарного упакування перепаковувати в коробку від AVON:), тому цього року, я використала вже звичайну коробочку.

Останнє редагування: 12 Грудень 2016
  8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

вредні тьотки попались :sad:

Питала сьогодні, казали що візьмуть. Єдине казали не закривати на всякий випадок... (типу там на місці заліпити) Я так поняла там різні зміни, з різними вимогами, Або просто такі цікаві))))
    Кароче на крайній випадок, роблю красиву коробку, пакую в той їхній некрасивий пакет Укрпоштівський і відправляю, отак :girl_crazy::girl_cool:

Або ще варіант: красива коробка в коробку і ще в негарну коробку)))))))))) І всім буде весело :crazy:

• Подобається Подобається x 4
    • Креативно Креативно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  9. Melian

Melian Well-Known Member

Все, я вже відправила своїй форумлянці посилочку) чекай найближчим часом свого Миколайка.

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Сьогодні був шопінг - спроба #2, якраз погода сприяла (сарказм), купила дуже класну листівку, тепер хотіла підписати, а там нема де((( Але в мене було велике бажання щось черканути, тому написала на окремому листку (вибачай форумляночко, що трохи кривенько, то я від допитливих ручок ховала).
    І ще не знайшла одного елементу зі списку, може ще завтра потраплю в якийсь магазин і мабуть, зразу і відправлю

• Подобається Подобається x 1
  11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вже склала і запакувала. завтра зранку відправлю)

• Подобається Подобається x 2
  12. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А в мене якась біда із відправкою((( в п'ятницю не було коробки. В суботу діти не відпустили. Плюс збирались в гості, як виявилось на раніше, ніж я очікувала, А пошта лиш до 12. А сьогодні. Ви не повірите. У нас теплінь і дощ. Дощ, як влітку. Зливою) або ж дощ і сонце світить. Впевнена, десь була веселка. Шкода що за горами не видно( от був ще перестав падати. Та де, знову ллє. Божевілля якесь. Може вирвусь сьогодні.
    Але я надивилася швидку доставку за 4-6 днів. Так що дуже не спізнюсь) Надіюсь)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

13. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Настрій чудовий, святковий. В очікуванні приємного сюрпризу. :connie_pull-pigtail
    Аналогічно. Зовсім забула, що і до мене завітає свято. Дійсно, все таки, приємніше дарувати ніж отримувати:girl_in_love:

14. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ну от) я вже маю майже все сьогодні лиш назбираю солодких мрій і можна відправляти чекайте там))))

Надіслано від мого SM-G361H, використовуючи Tapatalk

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Двічі намагались відправити подаруночок сьогодні. Але зранку не йшли бо дощ, пішли після обіду, а на пошті (та, що Нова) черга з 30 людей (не менше, точно!)!! То капець... Ми не дуже могли з малюком так довго чекати, тож, форумляночко, твій подаруночок помчить до тебе завтра :)

16. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Ура!!! Я це зробила. Хоч ноги мокрі, але пакуночок їде!! Ще й швидкою доставкою. Укрпошта, не підведи!

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 8
  17. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

В мене вже теж майже все для подаруночка готове, ще зовсім трішки залишилося:) І можна вже буде через Миколая передавати:)
    Цікаво було вибирати, підбирати, і буду сподіватися, що форумлянці сподобається)

• Подобається Подобається x 6
  18. svoybox

svoybox Well-Known Member

Але я затуркана. Пакую я то всьо в коробку, а в мене 2 листівки, я минулого тижня вже купила одну і сьогодні ще одну))))

19. Gorda

Gorda Well-Known Member

Дівчата, пишіть будь ласка свій нік коли присилаєте фотозвіт. :girl_yes2:

20. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А я сьогодні вже відправила і фотозвіт і посилочку. Ще в магазин за відкриткою бігала. Пару раз переписувала адресу. Бо доця то помалює то пожмякає. Тепер є час чекати свій подаруночок))

• Подобається Подобається x 1
  21. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ааааа! Прийшла смс мені, що пакуночок вже у відділенні! :girl_claping::girl_dance: Завтра з самого ранку мушу піти, не втерплю до обіду :)

• мімімі мімімі x 2