Гра "Анонімний Миколай-6"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 16 Листопад 2016.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Анонімний МиколайКо (1).jpg
    Нічка зорі розсипає,
    Тихо-тихо сніг лягає,
    Він до кожного віконця,
    Диво-дивне наближає...

Отож, настала ця казкова мить, коли всі у передчутті та магії свята готують подарунки. Запрошуємо вас у цю таємничу, із запахом мандаринок та кориці, теплу як горнятко глінтвейну забавку "Анонімний Миколай-6".
    Нехай зимова казка торкнеться серця кожного з вас. І подарує любов ближніх, тепло та затишок кожній родині.
    Обов'язковими елементами подарунку для обміну "Анонімний Миколай-6" мають бути: магія зими, сніжна феєрія, казковий настрій, солодкі мрії і вогник :connie_pull-pigtail

Пропонуємо віддячити дарувальниці листівкою ;)

Нагадуємо умови участі:
    • наявність 350 дописів;
    • відсутність штрафів з попередніх забавок (у минулій грі не виставила звіт @Markkomp, тому у цьому обміні участі брати не може).
    Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 30 листопада.
    У заявці вказуємо:
    - адреса - назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс
    - повне ім'я - прізвище та ім'я
    - нік на форумі
    - лінк на профіль
    - номер мобільного телефону
    - можливість відправки подарунку закордон
    Всі ці дані є анонімні, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати.

2 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, якій будете дарувати подарунок.
    Надіслати подарунок потрібно до 17 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправкою обов'язково робимо фото і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com.

Куратори гри: @terezka, @Jusi, @Gorda, @Virchuk,

Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила звіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається.

Галерея буде відкрита після того, як половина учасниць відправить подарунки.

Останнє редагування модератором: 24 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

та, був, але після того ще трохи добігло, але вони всі в темі відзначились)
    --- дописи об"єднано, 2 Грудень 2016 ---
    Хотіла б ще додати, що якраз весь смак гри вишуковувати дописи форумянки, чим вона цікавиться, тому не соромтесь користуватись пошуком на форумі;) Бо в темі отак все й одразу важко написати.

• Подобається Подобається x 2
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вже! вичитано-вивчено-занотовано у записник :connie_pull-pigtail

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Melian

Melian Well-Known Member

Хотіла цього року відправити у посилці подаруноки закордон батькам і подрузі, але почувши на пошті вартість пересилки вирішила що обійдуться вітальними листівками. Тому, форумляночко, держись, на тебе націлений весь мій креатив:)!

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  5. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

А я вже навіть дещо прикупила))

• Подобається Подобається x 3
  6. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Я вже дописи пошукала, але із них скласти цільну картинку важко) тому завдання буде ще цікавішим) бо ж треба підібрати щось класне, без точних вказівок та вподобань)
    Хіба ще на ноуті пошукаю, бо бачу, що телефон мені видав маленьку частинку)

П.С. дякую вже обміну за настрій. Бо у нас сьогодні дощ((( як з відра теплий і тихенький... І зовсім не нагадує про різдвяний настрій...лиш наганяє сон...

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Виявляється, у мене криза на пункті "магії зими". :scratch_one-s_head: І що б то такого фейнути магічного.. та зимового?.. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А я вже з чоловіком зробила рукодільну частинку подарунку, ще не знаючи своєї форумлянки) А тепер впевнена, що їй обов"язково сподобається) Ще буде одна рукодільна частинка, але я займусь нею ближче до відправки подаруночка, для збереження товарного вигляду:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 5
  9. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

О, і теж планую рукодільну частинку))

10. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

і я :girl_crazy:

11. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

В мене щось взагалі не було ідей аж поки не дали нік, тепер ідей ніби достатньо, але погода не дає винести свою тушку на шопінг )))
    Мушу чекати чоловіка і стримувати шопоголічний припадок :girl_in_dreams:
    Буду теж пробувати щось сотворити руцями раз вже всі взялись за ту частину. Ну і стандартно попередження: рукодільниця з мене "ще та", так що моя форумляночко не лякайся з того що вийде, але то усьо буде від душі. :girl_flag_of_truce::girl_tender:

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  12. EineGuteFrau

"все побежали и я побежал"
    Так, так, треба і мені щось сотворити руцями для форумлянки)
    Теж може вийти не ідеально, але ж головне - душа;)

• мімімі мімімі x 1
  13. Colombina1982

А я нарукодiлила ще до початку забавки - готувалася серйозно :)

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

А в моєму випадку навіть доля втрутилась, мала я у четвер їхати на шопінг, але так сі стало, що буквально за 5 хв до виїзду змінились плани, шопінг буде в суботу і то так спец для моєї форумлянки, нік знаю, все занотовано і завтра бігом закуплятись!

15. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчата, а без рукодільної частини ніяк????:girl_mad:
    Бо в мене дві руки до цього діла - ліві:girl_impossible::girl_cray:

16. EineGuteFrau

Та чому ж))) то вже самодіяльність)))
    Хочете, можете, маєте час - будь ласка) ні, ну то ні)

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Рукодільна частина не є обов'язковою!!!! Може бути і куплений, лиш би з душею і новорічним настроєм!!! Все буде казково!!!!!

Надіслано від мого AP-106, використовуючи Tapatalk

18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я як той пізній іван)))) скакала в останій вагон і то мимо)))))))Шкода..Гарного вам обміну дівчатка!!!

19. Colombina1982

Я... тойво... Майже все зiбрала та спакувала.. Тiльки мрiю ще докласти ) А щодо магiї - так мене в 23-й осяяло просто-таки. Як тепер стриматись, щоб не спрезентувати передчасно??

Останнє редагування: 3 Грудень 2016
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. zdorov

zdorov Well-Known Member

для мене тематика обміну ніяк не може перевтілитись в щось матеріальне. В голові суцільна феєрія, магія і казка. Крім рукоділля нічого в голову не лізе, але то наразі, тре йти по магазинах і підловлювати більш корисні для побуту і життя ідеї.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Melian

Melian Well-Known Member

А я вчора таку класну рукодільну штуку в неті нарила,що не втрималась і вночі полізла за клубочками ниток) така охота до рукоділля прийшла, що чоловік чуть не копняками спати заганяв) тепер думаю що це в мене буде: магія чи, все-таки, феєрія:))

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 8